25 Apr from 11:48am to 11:58am
Sl0b0dandj0sic987 changed 9 translations in Serbian (Cyrillic) on Lightshot. Hide changes
  1. Грешка: Фајерфокс CTypes није успео да покрене Lightshot. Покушајте да освежите ваш претраживач. Ако се грешка настави понављати, молимо вас контактирајте нас на support@skillbrains.com.\n\nДетаљи грешке:
    Грешка: Фајерфокс CTypes није успео да покрене Lightshot. Покушајте да освежите ваш претраживач. Ако се грешка настави понављати, молимо вас контактирајте нас на support@skillbrains.com.\n\nДетаљи грешке: 
    changed by Milan .
    Copy to clipboard
  2. Грешка: Фајерфокс CTypes није успео да покрене Lightshot. Покушајте да освежите ваш претраживач. Ако грешка настави да се понавља, молимо вас контактирајте нас на support@skillbrains.com.\n\nДетаљи грешке:
    Грешка: Фајерфокс CTypes није успео да покрене Lightshot. Покушајте да освежите ваш претраживач. Ако грешка настави да се понавља, молимо вас контактирајте нас на support@skillbrains.com.\n\nДетаљи грешке: 
    changed by Sl0b0dandj0sic987 .
    Copy to clipboard
  1. Слика екрана је постављена. Линк је коиран на ваш clipboard.
    Слика екрана је постављена. Линк је коиран на ваш clipboard.
    changed by Milan .
    Copy to clipboard
  2. Слика екрана је постављена. Линк је копиран у ваш clipboard.
    Слика екрана је постављена. Линк је копиран у ваш clipboard.
    changed by Sl0b0dandj0sic987 .
    Copy to clipboard
  1. Пријави се...
    Пријави се...
    changed by Milan .
    Copy to clipboard
  2. Пријавите се...
    Пријавите се...
    changed by Sl0b0dandj0sic987 .
    Copy to clipboard
  1. Извињавамо се због непријатности, али Lightshot екстензија ради само на Windows рачунарима. Ако желите да користите Lightshot за Mac, молимо вас, преузмите га са Mac App Store. Отићина App Store сада?
    Извињавамо се због непријатности, али Lightshot екстензија ради само на Windows рачунарима. Ако желите да користите Lightshot за Mac, молимо вас, преузмите га са Mac App Store. Отићина App Store сада?
    changed by Sijera .
    Copy to clipboard
  2. Извињавамо се због непријатности, али Lightshot екстензија ради само на Windows рачунарима. Ако желите да користите Lightshot за Mac, молимо вас, преузмите га са Mac App Store. Идите на App Store сада?
    Извињавамо се због непријатности, али Lightshot екстензија ради само на Windows рачунарима. Ако желите да користите Lightshot за Mac, молимо вас, преузмите га са Mac App Store. Идите на App Store сада?
    changed by Sl0b0dandj0sic987 .
    Copy to clipboard
  1. Грешка: Lightshot NPAPI прикључак није пронађен. Покушајте са освежавањем претраживача. Ако се грешка настави понављати, молимо вас контактирајте нас на support@skillbrains.com
    Грешка: Lightshot NPAPI прикључак није пронађен. Покушајте са освежавањем претраживача. Ако се грешка настави понављати, молимо вас контактирајте нас на support@skillbrains.com
    changed by Milan .
    Copy to clipboard
  2. Грешка: Lightshot NPAPI прикључак није пронађен. Покушајте са освежавањем претраживача. Ако грешка настави да се понавља, молимо вас контактирајте нас на support@skillbrains.com
    Грешка: Lightshot NPAPI прикључак није пронађен. Покушајте са освежавањем претраживача. Ако грешка настави да се понавља, молимо вас контактирајте нас на support@skillbrains.com
    changed by Sl0b0dandj0sic987 .
    Copy to clipboard
  1. Нa жaлост, Google Chrome не дозвољaвa копирaње слике у клипборд преко API-јa, па смо морaли дa искључимо ову опцију. Извињaвaмо се нa непријaтности.\n\nКaко можете помоћи?/nПроблем је пријaвљен нa Google Chrome трекер бaговa нa ову тему. Можете је ознaчити сa звездицом кaко би темa добилa што већи приоритет и билa попрaвљенa брже.\n\nИли можете користити Lightshot кaо сaмостaлну десктоп aпликaцију. Могућност копирaњa рaди одлично. Десктоп aпликaцију моћете преузети сahttp://app.prntscr.com/\n\nКликните "Ок" дa бисте отворили буг трекер.\nКликните "Откaжи" дa зaтворите овaј прозор.
    Нa жaлост, Google Chrome не дозвољaвa копирaње слике у клипборд преко API-јa, па смо морaли дa искључимо ову опцију. Извињaвaмо се нa непријaтности.\n\nКaко можете помоћи?/nПроблем је пријaвљен нa Google Chrome трекер бaговa нa ову тему. Можете је ознaчити сa звездицом кaко би темa добилa што већи приоритет и билa попрaвљенa брже.\n\nИли можете користити Lightshot кaо сaмостaлну десктоп aпликaцију. Могућност копирaњa рaди одлично. Десктоп aпликaцију моћете преузети сahttp://app.prntscr.com/\n\nКликните "Ок" дa бисте отворили буг трекер.\nКликните "Откaжи" дa зaтворите овaј прозор.
    changed by Sijera .
    Copy to clipboard
  2. Нa жaлост, Google Chrome не дозвољaвa копирaње слике у клипборд преко API-јa, па смо морaли дa искључимо ову опцију. Извињaвaмо се нa непријaтности.\n\nКaко можете помоћи?/nПроблем је пријaвљен нa Google Chrome трекер бaговa нa ову тему. Можете је ознaчити сa звездицом кaко би темa добилa што већи приоритет и билa попрaвљенa брже.\n\nИли можете користити Lightshot кaо сaмостaлну десктоп aпликaцију. Могућност копирaњa рaди одлично. Десктоп aпликaцију моћете преузети сa http://app.prntscr.com/\n\n Кликните "Ок" дa бисте отворили буг трекер.\nКликните "Откaжи" дa зaтворите овaј прозор.
    Нa жaлост, Google Chrome не дозвољaвa копирaње слике у клипборд преко API-јa, па смо морaли дa искључимо ову опцију. Извињaвaмо се нa непријaтности.\n\nКaко можете помоћи?/nПроблем је пријaвљен нa Google Chrome трекер бaговa нa ову тему. Можете је ознaчити сa звездицом кaко би темa добилa што већи приоритет и билa попрaвљенa брже.\n\nИли можете користити Lightshot кaо сaмостaлну десктоп aпликaцију. Могућност копирaњa рaди одлично. Десктоп aпликaцију моћете преузети сa http://app.prntscr.com/\n\n Кликните "Ок" дa бисте отворили буг трекер.\nКликните "Откaжи" дa зaтворите овaј прозор.
    changed by Sl0b0dandj0sic987 .
    Copy to clipboard
  1. <h4>Ох!</h4>Поново се десило! Google Chrome је<a target="_blank" href="http://crbug.com/415297">имао веома озбиљан проблем</a>повезан са функционалношћу снимања екрана на high-dpi мониторима. Претраживач скалира цео приказ слике тако да су се виделе размазане слике уместо квалитетних снимака екрана.Иако је овај проблем означен као поправљен закрпа ће бити постављена у верзији Chrome прегледача 39 или 40. На жалост, не можемо ништа урадити по овом питању.<br>Препоручујемо да пробате нашу десктоп верзију апликације. Ради баш оно што би требало и није под утицајем овог Google Chrome проблема. Можете је преузети овде: <a target="_blank" href="http://app.prntscr.com/">http://app.prntscr.com/</a><br>Извињавамо се на насталој ситуацији.
    <h4>Ох!</h4>Поново се десило! Google Chrome је<a target="_blank" href="http://crbug.com/415297">имао веома озбиљан проблем</a>повезан са функционалношћу снимања екрана  на high-dpi мониторима. Претраживач скалира цео приказ слике тако да су се виделе размазане слике уместо квалитетних снимака екрана.Иако је овај проблем означен као поправљен закрпа ће бити постављена у верзији Chrome прегледача 39 или 40. На жалост, не можемо ништа урадити по овом питању.<br>Препоручујемо да пробате нашу десктоп верзију апликације. Ради баш оно што би требало и није под утицајем овог Google Chrome проблема. Можете је преузети овде: <a target="_blank" href="http://app.prntscr.com/">http://app.prntscr.com/</a><br>Извињавамо се на насталој ситуацији.
    changed by Sijera .
    Copy to clipboard
  2. <h4>Ох!</h4>Поново се десило! Google Chrome је<a target="_blank" href="http://crbug.com/415297">имао веома озбиљан проблем</a>повезан са функционалношћу снимања екрана на high-dpi мониторима. Претраживач скалира цео приказ слике тако да су се виделе размазане слике уместо квалитетних снимака екрана. Иако је овај проблем означен као поправљен закрпа ће бити постављена у верзији Chrome прегледача 39 или 40. На жалост, не можемо ништа урадити по овом питању.<br>Препоручујемо да пробате нашу десктоп верзију апликације. Ради баш оно што би требало и није под утицајем овог Google Chrome проблема. Можете је преузети овде: <a target="_blank" href="http://app.prntscr.com/">http://app.prntscr.com/</a><br>Извињавамо се на насталој ситуацији.
    <h4>Ох!</h4>Поново се десило! Google Chrome је<a target="_blank" href="http://crbug.com/415297">имао веома озбиљан проблем</a>повезан са функционалношћу снимања екрана  на high-dpi мониторима. Претраживач скалира цео приказ слике тако да су се виделе размазане слике уместо квалитетних снимака екрана. Иако је овај проблем означен као поправљен закрпа ће бити постављена у верзији Chrome прегледача 39 или 40. На жалост, не можемо ништа урадити по овом питању.<br>Препоручујемо да пробате нашу десктоп верзију апликације. Ради баш оно што би требало и није под утицајем овог Google Chrome проблема. Можете је преузети овде: <a target="_blank" href="http://app.prntscr.com/">http://app.prntscr.com/</a><br>Извињавамо се на насталој ситуацији.
    changed by Sl0b0dandj0sic987 .
    Copy to clipboard
  1. <h4>Шта се десило са старом верзијом Lightshot-а?</h4>Као што можда знате Google Chrome је престао<a href="http://blog.chromium.org/2013/09/saying-goodbye-to-our-old-friend-npapi.html"> са подршком NPAPI прикључака у септембру</a>. тако да смо морали да се прилагодимо тој промени.<br>Прелаз са NPAPI на Javascript није био безболан. Тренутно смо изгубили опцију "Копирај" због <a href="https://code.google.com/p/chromium/issues/detail?id=150835">овог Google проблема</a>.И неке друге опције су такође обуваћене.<br>Ако Вам се допала претходна верзија и не волите ове нове промене, охрабрујемо Вас да пробате нашу десктоп верзију апликације. Ради као и раније и није обуваћена Chrome проблемом. Можете је преузети овде: <a href="http://app.prntscr.com/">http://app.prntscr.com/</a><br>Можете прочитати више о новој верзији<a href="http://app.prntscr.com/html5-chrome-extension.html">овде</a>.<br>Извињавамо се на насталој ситуацији.
    <h4>Шта се десило са старом верзијом Lightshot-а?</h4>Као што можда знате Google Chrome је престао<a href="http://blog.chromium.org/2013/09/saying-goodbye-to-our-old-friend-npapi.html"> са подршком NPAPI прикључака у септембру</a>. тако да смо морали да се прилагодимо тој промени.<br>Прелаз са NPAPI на Javascript није био безболан. Тренутно смо изгубили опцију "Копирај" због <a href="https://code.google.com/p/chromium/issues/detail?id=150835">овог Google проблема</a>.И неке друге опције су такође обуваћене.<br>Ако Вам се допала претходна верзија и не волите ове нове промене, охрабрујемо Вас да пробате нашу десктоп верзију апликације. Ради као и раније и није обуваћена Chrome проблемом. Можете је преузети овде: <a href="http://app.prntscr.com/">http://app.prntscr.com/</a><br>Можете прочитати више о новој верзији<a href="http://app.prntscr.com/html5-chrome-extension.html">овде</a>.<br>Извињавамо се на насталој ситуацији.
    changed by Sijera .
    Copy to clipboard
  2. <h4>Шта се десило са старом верзијом Lightshot-а?</h4>Као што можда знате Google Chrome је престао<a href="http://blog.chromium.org/2013/09/saying-goodbye-to-our-old-friend-npapi.html"> са подршком NPAPI прикључака у септембру</a>. тако да смо морали да се прилагодимо тој промени.<br>Прелаз са NPAPI на Javascript није био безболан. Тренутно смо изгубили опцију "Копирај" због <a href="https://code.google.com/p/chromium/issues/detail?id=150835">овог Google проблема</a>.И неке друге опције су такође обухваћене.<br>Ако Вам се допала претходна верзија и не волите ове нове промене, охрабрујемо Вас да пробате нашу десктоп верзију апликације. Ради као и раније и није обухваћена Chrome проблемом. Можете је преузети овде: <a href="http://app.prntscr.com/">http://app.prntscr.com/</a><br>Можете прочитати више о новој верзији<a href="http://app.prntscr.com/html5-chrome-extension.html">овде</a>.<br>Извињавамо се на насталој ситуацији.
    <h4>Шта се десило са старом верзијом Lightshot-а?</h4>Као што можда знате Google Chrome је престао<a href="http://blog.chromium.org/2013/09/saying-goodbye-to-our-old-friend-npapi.html"> са подршком NPAPI прикључака у септембру</a>. тако да смо морали да се прилагодимо тој промени.<br>Прелаз са NPAPI на Javascript није био безболан. Тренутно смо изгубили опцију "Копирај" због <a href="https://code.google.com/p/chromium/issues/detail?id=150835">овог Google проблема</a>.И неке друге опције су такође обухваћене.<br>Ако Вам се допала претходна верзија и не волите ове нове промене, охрабрујемо Вас да пробате нашу десктоп верзију апликације. Ради као и раније и није обухваћена Chrome проблемом. Можете је преузети овде: <a href="http://app.prntscr.com/">http://app.prntscr.com/</a><br>Можете прочитати више о новој верзији<a href="http://app.prntscr.com/html5-chrome-extension.html">овде</a>.<br>Извињавамо се на насталој ситуацији.
    changed by Sl0b0dandj0sic987 .
    Copy to clipboard
  1. Одјави се
    Одјави се
    changed by Milan .
    Copy to clipboard
  2. Одјавите се
    Одјавите се
    changed by Sl0b0dandj0sic987 .
    Copy to clipboard
25 Apr from 11:48am to 11:58am