23 Nov ‘16 10:14
danielwine changed 1 translations in Hungarian on Diaspora. Hide changes
  1. Számos Android alkalmazás van a korai fejlesztés állapotában. Ezek közül többen régóta magára hagyott projektek, így nem működnek jól a Diaspora legújabb változatával. Ne várj túl sokat ezektől az alkalmazásoktól jelenleg. Pillanatnyilag a Diaspora-hoz való hozzáférés legjobb módja, ha a mobil böngésződön keresztül próbálsz csatlakozni, mivel erre optimalizáltuk a rendszert. Aktuálisan nincs iOS alkalmazásunk. Röviden szólva: a Diaspora legjobban a böngésződön keresztül fog működni.
    Számos Android alkalmazás van a korai fejlesztés állapotában. Ezek közül többen régóta magára hagyott projektek, így nem működnek jól a Diaspora legújabb változatával. Ne várj túl sokat ezektől az alkalmazásoktól jelenleg. Pillanatnyilag a Diaspora-hoz való hozzáférés legjobb módja, ha a mobil böngésződön keresztül próbálsz csatlakozni, mivel erre optimalizáltuk a rendszert. Aktuálisan nincs iOS alkalmazásunk. Röviden szólva: a Diaspora legjobban a böngésződön keresztül fog működni.
    changed by danielwine .
    Copy to clipboard
  2. Számos Android alkalmazás van a korai fejlesztés állapotában. Ezek közül többen régóta magára hagyott projektek, így nem működnek jól a diaspora* legújabb változatával. Ne várj túl sokat ezektől az alkalmazásoktól. Pillanatnyilag a diaspora*-hoz való hozzáférés legjobb módja, ha a mobil böngésződön keresztül próbálsz csatlakozni, mivel erre optimalizáltuk a rendszert. Jelenleg nincs iOS alkalmazásunk. Egy szó mint száz: a diaspora* legjobban a böngésződön keresztül működik.
    Számos Android alkalmazás van a korai fejlesztés állapotában. Ezek közül többen régóta magára hagyott projektek, így nem működnek jól a diaspora* legújabb változatával. Ne várj túl sokat ezektől az alkalmazásoktól. Pillanatnyilag a diaspora*-hoz való hozzáférés legjobb módja, ha a mobil böngésződön keresztül próbálsz csatlakozni, mivel erre optimalizáltuk a rendszert. Jelenleg nincs iOS alkalmazásunk. Egy szó mint száz: a diaspora* legjobban a böngésződön keresztül működik.
    changed by danielwine .
    Copy to clipboard
23 Nov ‘16 10:14