15 Jun from 2:18pm to 3:19pm
Aditoo changed 46 translations in Czech on Diaspora. Hide changes
  1. diaspora* používá zjednodušený jazyk %{markdown}. Nástroj pro publikaci má tlačítka pro zjednodušení formátování textu. Pokud chceš publikovat svůj příspěvek manuálně, můžeš najít plný syntax Markdownu %{here}. Tlačítko pro náhled znamená, že uvidíš, jak bude tvoje zpráva vypadat předtím, než ji nasdílíš. Pamatuj, že jakmile přispěješ, nemůžeš příspěvek upravovat, tak se pomocí náhledu ujisti, že je perfektní, než stiskneš tlačítko Sdílet.
    diaspora* používá zjednodušený jazyk %{markdown}. Nástroj pro publikaci tlačítka pro zjednodušení formátování textu. Pokud chceš publikovat svůj příspěvek manuálně, můžeš najít plný syntax Markdownu %{here}. Tlačítko pro náhled znamená, že uvidíš, jak bude tvoje zpráva vypadat předtím, než ji nasdílíš. Pamatuj, že jakmile přispěješ, nemůžeš příspěvek upravovat, tak se pomocí náhledu ujisti, že je perfektní, než stiskneš tlačítko Sdílet.
    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  2. diaspora* používá zjednodušený jazyk %{markdown}. Nástroj pro publikaci má tlačítka pro zjednodušení formátování textu. Pokud chcete publikovat svůj příspěvek manuálně, můžete najít plný syntax Markdownu %{here}. Tlačítko pro náhled znamená, že uvidíte, jak bude Vaše zpráva vypadat předtím, než ji nasdílíte. Pamatuj, že jakmile přispějete, nemůžete příspěvek upravovat, tak se pomocí náhledu ujistěte, že je perfektní, než stisknete tlačítko Sdílet.
    diaspora* používá zjednodušený jazyk %{markdown}. Nástroj pro publikaci tlačítka pro zjednodušení formátování textu. Pokud chcete publikovat svůj příspěvek manuálně, můžete najít plný syntax Markdownu %{here}. Tlačítko pro náhled znamená, že uvidíte, jak bude Vaše zpráva vypadat předtím, než ji nasdílíte. Pamatuj, že jakmile přispějete, nemůžete příspěvek upravovat, tak se pomocí náhledu ujistěte, že je perfektní, než stisknete tlačítko Sdílet.
    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  1. Pokud chceš do příspěvku vložit obrázek, klikni na ikonku fotoaparátu na dolní straně nástroje pro publikaci. Můžeš taky k této ikonce přetáhnout z tvého počítače jeden či více obrázků. Pokud chceš do příspěvku vložit obrázek z webu, klikni na ikonku obrázku na horní straně nástroje pro publikaci, která ti vytvoří kód v Markdownu.
    Pokud chceš do příspěvku vložit obrázek, klikni na ikonku fotoaparátu na dolní straně nástroje pro publikaci. Můžeš taky k této ikonce přetáhnout z tvého počítače jeden či více obrázků. Pokud chceš do příspěvku vložit obrázek z webu, klikni na ikonku obrázku na horní straně nástroje pro publikaci, která ti vytvoří kód v Markdownu.
    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  2. Pokud chcete do příspěvku vložit obrázek, klikněte na ikonku fotoaparátu na dolní straně nástroje pro publikaci. Můžete taky k této ikonce přetáhnout z Vašeho počítače jeden či více obrázků. Pokud chcete do příspěvku vložit obrázek z webu, klikněte na ikonku obrázku na horní straně nástroje pro publikaci, která Vám vytvoří kód v Markdownu.
    Pokud chcete do příspěvku vložit obrázek, klikněte na ikonku fotoaparátu na dolní straně nástroje pro publikaci. Můžete taky k této ikonce přetáhnout z Vašeho počítače jeden či více obrázků. Pokud chcete do příspěvku vložit obrázek z webu, klikněte na ikonku obrázku na horní straně nástroje pro publikaci, která Vám vytvoří kód v Markdownu.
    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  1. Obvykle můžeš vložit URL (např. http://www.youtube.com/watch?v=nnnnnnnnnnn) do tvého příspěvku a video nebo zvukový záznam budou zasazeny automaticky. Mezi podporované portály patří: YouTube, Vimeo, SoundCloud, Flickr a několik dalších. diaspora* pro tuto funkcionalitu využívá oEmbed. Pokud vložíš přímý odkaz k video- či audiosouboru, diaspora* jej vloží pomosí standardního přehrávače HTML5. Stále přidáváme podporu dalších portálů. Ujisti se, že zadáváš jednoduché, plné odkazy – žádné zkrácené odkazy a žádné odkazy s operátory za základní URL – a počkej chvilku, než obnovíš stránku po zadání příspěvku, abys správně viděl/a předběžný náhled.
    Obvykle můžeš vložit URL (např. http://www.youtube.com/watch?v=nnnnnnnnnnn) do tvého příspěvku a video nebo zvukový záznam budou zasazeny automaticky. Mezi podporované portály patří: YouTube, Vimeo, SoundCloud, Flickr a několik dalších. diaspora* pro tuto funkcionalitu využívá oEmbed. Pokud vložíš přímý odkaz k video- či audiosouboru, diaspora* jej vloží pomosí standardního přehrávače HTML5. Stále přidáváme podporu dalších portálů. Ujisti se, že zadáváš jednoduché, plné odkazyžádné zkrácené odkazy a žádné odkazy s operátory za základní URLa počkej chvilku, než obnovíš stránku po zadání příspěvku, abys správně viděl/a předběžný náhled.
    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  2. Obvykle můžete do Vašeho příspěvku vložit URL (např. http://www.youtube.com/watch?v=nnnnnnnnnnn) a video nebo zvukový záznam budou zasazeny automaticky. Mezi podporované portály patří: YouTube, Vimeo, SoundCloud, Flickr a několik dalších. diaspora* pro tuto funkcionalitu využívá oEmbed. Pokud vložíte přímý odkaz k video- či audiosouboru, diaspora* jej vloží pomosí standardního přehrávače HTML5. Stále přidáváme podporu dalších portálů. Ujistěte se, že zadáváte jednoduché, plné odkazy – žádné zkrácené odkazy a žádné odkazy s operátory za základní URL – a počkejte chvilku, než obnovíte stránku po zadání příspěvku, abyste správně viděl/a předběžný náhled.
    Obvykle můžete do Vašeho příspěvku vložit URL (např. http://www.youtube.com/watch?v=nnnnnnnnnnn) a video nebo zvukový záznam budou zasazeny automaticky. Mezi podporované portály patří: YouTube, Vimeo, SoundCloud, Flickr a několik dalších. diaspora* pro tuto funkcionalitu využívá oEmbed. Pokud vložíte přímý odkaz k video- či audiosouboru, diaspora* jej vloží pomosí standardního přehrávače HTML5. Stále přidáváme podporu dalších portálů. Ujistěte se, že zadáváte jednoduché, plné odkazyžádné zkrácené odkazy a žádné odkazy s operátory za základní URLa počkejte chvilku, než obnovíte stránku po zadání příspěvku, abyste správně viděl/a předběžný náhled.
    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  1. V tom případě je tvůj příspěvek omezen povoleným počtem znaků služby (140 v případě Twitteru, 1000 v případě Tumblru), a počet znaků, které vám zbývá, se zobrazuje, když je ikonka této služby zvýrazněna. Můžete stále odesílat na tyto služby pokud je váš příspěvek delší než jejich limit, ale text bude na těchto službách zkrácený a bude obsahovat odkaz na diasporu*.
    V tom případě je tvůj příspěvek omezen povoleným počtem znaků služby (140 v případě Twitteru, 1000 v případě Tumblru), a počet znaků, které vám zbývá, se zobrazuje, když je ikonka této služby zvýrazněna. Můžete stále odesílat na tyto služby pokud je váš příspěvek delší než jejich limit, ale text bude na těchto službách zkrácený a bude obsahovat odkaz na diasporu*.
    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  2. V tom případě je Váš příspěvek omezen povoleným počtem znaků služby (140 v případě Twitteru, 1000 v případě Tumblru), a počet znaků, které Vám zbývá, se zobrazuje, když je ikonka této služby zvýrazněna. Můžete stále odesílat na tyto služby pokud je váš příspěvek delší než jejich limit, ale text bude na těchto službách zkrácený a bude obsahovat odkaz na diasporu*.
    V tom případě je Váš příspěvek omezen povoleným počtem znaků služby (140 v případě Twitteru, 1000 v případě Tumblru), a počet znaků, které Vám zbývá, se zobrazuje, když je ikonka této služby zvýrazněna. Můžete stále odesílat na tyto služby pokud je váš příspěvek delší než jejich limit, ale text bude na těchto službách zkrácený a bude obsahovat odkaz na diasporu*.
    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  1. Příspěvky zadané uživateli, se kterými sdílíš obsah, jsou dvou typů: veřejné příspěvky a omezené příspěvky sdílené s aspektem, jehož jsi součástí. Tyto příspěvky odstraníš ze svého proudu jednoduše tím, že přestaneš s danou osobou sdílet.
    Příspěvky zadané uživateli, se kterými sdílíš obsah, jsou dvou typů: veřejné příspěvky a omezené příspěvky sdílené s aspektem, jehož jsi součástí. Tyto příspěvky odstraníš ze svého proudu jednoduše tím, že přestaneš s danou osobou sdílet.
    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  2. Příspěvky zadané uživateli, se kterými sdílíte obsah, jsou dvou typů: veřejné příspěvky a omezené příspěvky sdílené s aspektem, jehož jste součástí. Tyto příspěvky odstraníte ze svého proudu jednoduše tím, že přestanete s danou osobou sdílet.
    Příspěvky zadané uživateli, se kterými sdílíte obsah, jsou dvou typů: veřejné příspěvky a omezené příspěvky sdílené s aspektem, jehož jste součástí. Tyto příspěvky odstraníte ze svého proudu jednoduše tím, že přestanete s danou osobou sdílet.
    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  1. Veřejné příspěvky obsahující jeden ze štítků, které odebíráš. Pokud je chceš odstranit, přestaň štítek odebírat.
    Veřejné příspěvky obsahující jeden ze štítků, které odebíráš. Pokud je chceš odstranit, přestaň štítek odebírat.
    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  2. Veřejné příspěvky obsahující jeden ze štítků, které odebíráte. Pokud je chcete odstranit, přestaňte štítek odebírat.
    Veřejné příspěvky obsahující jeden ze štítků, které odebíráte. Pokud je chcete odstranit, přestaňte štítek odebírat.
    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  1. Veřejné příspěvky od uživatelů uvedených v sekci aktuality z komunity. Příspěvky mohou být odstraněny odškrtnutím políčka "Zobrazovat aktuality z komunity v proudu ?" na záložce Účet ve tvém Nastavení.
    Veřejné příspěvky od uživatelů uvedených v sekci aktuality z komunity. Příspěvky mohou být odstraněny odškrtnutím políčka "Zobrazovat aktuality z komunity v proudu ?" na záložce Účet ve tvém Nastavení.
    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  2. Veřejné příspěvky od uživatelů uvedených v sekci aktuality z komunity. Příspěvky mohou být odstraněny odškrtnutím políčka "Zobrazovat aktuality z komunity v proudu ?" na záložce Účet ve Vašem nastavení.
    Veřejné příspěvky od uživatelů uvedených v sekci aktuality z komunity. Příspěvky mohou být odstraněny odškrtnutím políčka "Zobrazovat aktuality z komunity v proudu ?" na záložce Účet ve Vašem nastavení.
    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  1. Jen přihlášení uživatelé diaspory*, které jsi umístil/a do toho aspektu, mohou vidět tvůj soukromý příspěvek.
    Jen přihlášení uživatelé diaspory*, které jsi umístil/a do toho aspektu, mohou vidět tvůj soukromý příspěvek.
    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  2. Jen přihlášení uživatelé diaspory*, které jste umístil/a do toho aspektu, mohou vidět Váš soukromý příspěvek.
    Jen přihlášení uživatelé diaspory*, které jste umístil/a do toho aspektu, mohou vidět Váš soukromý příspěvek.
    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  1. Každý uživatel internetu může teoreticky vidět příspěvek, který označíš jako veřejný. To je ideální cesta, jak oslovit veřejnost.
    Každý uživatel internetu může teoreticky vidět příspěvek, který označíš jako veřejný. To je ideální cesta, jak oslovit veřejnost.
    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  2. Každý uživatel internetu může teoreticky vidět příspěvek, který označíte jako veřejný. To je ideální cesta, jak oslovit veřejnost.
    Každý uživatel internetu může teoreticky vidět příspěvek, který označíte jako veřejný. To je ideální cesta, jak oslovit veřejnost.
    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  1. Nikdo. Soukromé příspěvky nejdou dále sdílet. Přihlášení uživatelé diaspory* v tomto aspektu ho ale mohou zkopírovat. Je na tobě, jestli jim důvěřuješ!
    Nikdo. Soukromé příspěvky nejdou dále sdílet. Přihlášení uživatelé diaspory* v tomto aspektu ho ale mohou zkopírovat. Je na tobě, jestli jim důvěřuješ!
    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  2. Nikdo. Soukromé příspěvky nejdou dále sdílet. Přihlášení uživatelé diaspory* v tomto aspektu ho ale mohou zkopírovat. Je na vás, jestli jim důvěřujete!
    Nikdo. Soukromé příspěvky nejdou dále sdílet. Přihlášení uživatelé diaspory* v tomto aspektu ho ale mohou zkopírovat. Je na vás, jestli jim důvěřujete!
    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  1. Každý přihlášený uživatel diaspory* může komentovat, sdílet či si oblíbit tvůj veřejný příspěvek.
    Každý přihlášený uživatel diaspory* může komentovat, sdílet či si oblíbit tvůj  veřejný příspěvek.
    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  2. Každý přihlášený uživatel diaspory* může komentovat, sdílet či si oblíbit Váš veřejný příspěvek.
    Každý přihlášený uživatel diaspory* může komentovat, sdílet či si oblíbit Váš veřejný příspěvek.
    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  1. Komentáře, oblíbení a sdílení veřejných příspěvků jsou také veřejné. Jakýkoliv přihlášený uživatel diaspory* a kdokoliv jiný na internetu mohou vidět tvoje interakce s veřejným příspěvkem.
    Komentáře, oblíbení a sdílení veřejných příspěvků jsou také veřejné. Jakýkoliv přihlášený uživatel diaspory* a kdokoliv jiný na internetu mohou vidět tvoje interakce s veřejným příspěvkem.
    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  2. Komentáře, oblíbení a sdílení veřejných příspěvků jsou také veřejné. Jakýkoliv přihlášený uživatel diaspory* a kdokoliv jiný na internetu mohou vidět Vaše interakce s veřejným příspěvkem.
    Komentáře, oblíbení a sdílení veřejných příspěvků jsou také veřejné. Jakýkoliv přihlášený uživatel diaspory* a kdokoliv jiný na internetu mohou vidět Vaše interakce s veřejným příspěvkem.
    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  1. Ne, když sdílíš něčí veřejný příspěvek, tak se příspěvek stává automaticky tvým veřejným příspěvkem. Chceš-li jej sdílet jen s některými aspekty, zkopíruj jeho obsah do nového omezeného příspěvku.
    Ne, když sdílíš něčí veřejný příspěvek, tak se příspěvek stává automaticky tvým veřejným příspěvkem. Chceš-li jej sdílet jen s některými aspekty, zkopíruj jeho obsah do nového omezeného příspěvku.
    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  2. Ne, když sdílíte něčí veřejný příspěvek, tak se příspěvek stává automaticky Vašim veřejným příspěvkem. Chcete-li jej sdílet jen s některými aspekty, zkopírujte jeho obsah do nového omezeného příspěvku.
    Ne, když sdílíte něčí veřejný příspěvek, tak se příspěvek stává automaticky Vašim veřejným příspěvkem. Chcete-li jej sdílet jen s některými aspekty, zkopírujte jeho obsah do nového omezeného příspěvku.
    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  1. Ne, ale zjistit jestli s Vámi nějaky uživatel sdílí obsah můžete na jeho profilové stránce. Pokud sdílí, bude vedle jejich diaspora* ID zelená "fajfka". Pokud ne, bude tam šedý kruh.
    Ne, ale zjistit jestli s Vámi nějaky uživatel sdílí obsah můžete na jeho profilové stránce. Pokud sdílí, bude vedle jejich diaspora* ID zelená "fajfka". Pokud ne, bude tam šedý kruh.
    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  2. Ne, ale zjistit, jestli s Vámi nějaký uživatel sdílí obsah, můžete na jeho profilové stránce. Pokud sdílí, bude vedle jejich diaspora* ID zelená "fajfka". Pokud ne, bude tam šedý kruh.
    Ne, ale zjistit, jestli s Vámi nějaký uživatel sdílí obsah, můžete na jeho profilové stránce. Pokud sdílí, bude vedle jejich diaspora* ID zelená "fajfka". Pokud ne, bude tam šedý kruh.
    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  1. Mnoho sociálních sítí trvá na tom, abys používal svou skutečnou identitu. diaspora* ne. Zde si můžeš vybrat, kým chceš být a sdílet o sobě kolik chceš. Záleží jen na tobě, jak s jinými budeš interagovat.
    Mnoho sociálních sítí trvá na tom, abys používal svou skutečnou identitu. diaspora* ne. Zde si můžeš vybrat, kým chceš být a sdílet o sobě kolik chceš. Záleží jen na tobě, jak s jinými budeš interagovat.
    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  2. Mnoho sociálních sítí trvá na tom, abyste používal/a svou skutečnou identitu. diaspora* ne. Zde si můžete vybrat, kým chcete být a sdílet o sobě, kolik chcete. Záleží jen na Vás, jak s jinými budete interagovat.
    Mnoho sociálních sítí trvá na tom, abyste používal/a svou skutečnou identitu. diaspora* ne. Zde si můžete vybrat, kým chcete být a sdílet o sobě, kolik chcete. Záleží jen na Vás, jak s jinými budete interagovat.
    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  1. Aspekty diaspory* ti dovolují sdílet pouze s lidmi, se kterými chceš. Tvá data mohou být tak veřejná či tak soukromá, jak ty chceš. Sdílej vtipnou fotku s celým světem, nebo přísné tajemství s tvými nejbližšími přátely. Ty máš nad svými daty kontrolu.
    Aspekty diaspory* ti dovolují sdílet pouze s lidmi, se kterými chceš. Tvá data mohou být tak veřejná či tak soukromá, jak ty chceš. Sdílej vtipnou fotku s celým světem, nebo přísné tajemství s tvými nejbližšími přátely. Ty máš nad svými daty kontrolu.
    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  2. Aspekty diaspory* Vám dovolují sdílet pouze s lidmi, se kterými chcete. Vaše data mohou být tak veřejná či tak soukromá, jak Vy chcete. Sdílejte vtipnou fotku s celým světem, nebo přísné tajemství s Vašimi nejbližšími přátely. Vy máte nad svými daty kontrolu.
    Aspekty diaspory* Vám dovolují sdílet pouze s lidmi, se kterými chcete. Vaše data mohou být tak veřejná či tak soukromá, jak Vy chcete. Sdílejte vtipnou fotku s celým světem, nebo přísné tajemství s Vašimi nejbližšími přátely. Vy máte nad svými daty kontrolu.
    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  1. Mnoho sociálních sítí vydělává peníze analýzou tvých interakcí a používá je k cílené reklamě. diaspora* tvoje data nijak nevyužívá - pouze za účelem spojení s dalšími lidmi.
    Mnoho sociálních sítí vydělává peníze analýzou tvých interakcí a používá je k cílené reklamě. diaspora* tvoje data nijak nevyužívá - pouze za účelem spojení s dalšími lidmi.
    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  2. Mnoho sociálních sítí vydělává peníze analýzou Vašich interakcí a používá je k cílené reklamě. diaspora* Vaše data nijak nevyužívá - pouze za účelem spojení s dalšími lidmi.
    Mnoho sociálních sítí vydělává peníze analýzou Vašich interakcí a používá je k cílené reklamě. diaspora* Vaše data nijak nevyužívá - pouze za účelem spojení s dalšími lidmi.
    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  1. Právě se chystáš změnit Internet. Pojďme se připravit.
    Právě se chystáš změnit Internet. Pojďme se připravit.
    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  2. Právě se chystáte změnit Internet. Pojďme se na to připravit. Můžeme?
    Právě se chystáte změnit Internet. Pojďme se na to připravit. Můžeme?
    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  1. Udělej ze sebe administrátora
    Udělej ze sebe administrátora
    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  2. Udělejte ze sebe administrátora
    Udělejte ze sebe administrátora
    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  1. Udělejte ze sebe administrátora
    Udělejte ze sebe administrátora
    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  2. Udělej ze sebe administrátora
    Udělej ze sebe administrátora
    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  1. Právě se chystáte změnit Internet. Pojďme se na to připravit. Můžeme?
    Právě se chystáte změnit Internet. Pojďme se na to připravit. Můžeme?
    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  2. Právě se chystáš změnit Internet. Pojďme se na to připravit. Můžeme?
    Právě se chystáš změnit Internet. Pojďme se na to připravit. Můžeme?
    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  1. Mnoho sociálních sítí vydělává peníze analýzou Vašich interakcí a používá je k cílené reklamě. diaspora* Vaše data nijak nevyužívá - pouze za účelem spojení s dalšími lidmi.
    Mnoho sociálních sítí vydělává peníze analýzou Vašich interakcí a používá je k cílené reklamě. diaspora* Vaše data nijak nevyužívá - pouze za účelem spojení s dalšími lidmi.
    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  2. Mnoho sociálních sítí vydělává peníze analýzou tvých interakcí a používá je k cílené reklamě. diaspora* tvoje data nijak nevyužívá - pouze za účelem spojení s dalšími lidmi.
    Mnoho sociálních sítí vydělává peníze analýzou tvých interakcí a používá je k cílené reklamě. diaspora* tvoje data nijak nevyužívá - pouze za účelem spojení s dalšími lidmi.
    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  1. Aspekty diaspory* Vám dovolují sdílet pouze s lidmi, se kterými chcete. Vaše data mohou být tak veřejná či tak soukromá, jak Vy chcete. Sdílejte vtipnou fotku s celým světem, nebo přísné tajemství s Vašimi nejbližšími přátely. Vy máte nad svými daty kontrolu.
    Aspekty diaspory* Vám dovolují sdílet pouze s lidmi, se kterými chcete. Vaše data mohou být tak veřejná či tak soukromá, jak Vy chcete. Sdílejte vtipnou fotku s celým světem, nebo přísné tajemství s Vašimi nejbližšími přátely. Vy máte nad svými daty kontrolu.
    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  2. Aspekty diaspory* ti dovolují sdílet pouze s lidmi, se kterými chceš. Tvoje data mohou být tak veřejná či tak soukromá, jak ty chceš. Sdílej vtipnou fotku s celým světem, nebo přísné tajemství s tvými nejbližšími přátely. Ty máš nad svými daty kontrolu.
    Aspekty diaspory* ti dovolují sdílet pouze s lidmi, se kterými chceš. Tvoje data mohou být tak veřejná či tak soukromá, jak ty chceš. Sdílej vtipnou fotku s celým světem, nebo přísné tajemství s tvými nejbližšími přátely. Ty máš nad svými daty kontrolu.
    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  1. Mnoho sociálních sítí trvá na tom, abyste používal/a svou skutečnou identitu. diaspora* ne. Zde si můžete vybrat, kým chcete být a sdílet o sobě, kolik chcete. Záleží jen na Vás, jak s jinými budete interagovat.
    Mnoho sociálních sítí trvá na tom, abyste používal/a svou skutečnou identitu. diaspora* ne. Zde si můžete vybrat, kým chcete být a sdílet o sobě, kolik chcete. Záleží jen na Vás, jak s jinými budete interagovat.
    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  2. Mnoho sociálních sítí trvá na tom, abys používal/a svou skutečnou identitu. diaspora* ne. Zde si můžeš vybrat, kým chceš být a sdílet o sobě, kolik chceš. Záleží jen na tobě, jak s jinými budeš interagovat.
    Mnoho sociálních sítí trvá na tom, abys používal/a svou skutečnou identitu. diaspora* ne. Zde si můžeš vybrat, kým chceš být a sdílet o sobě, kolik chceš. Záleží jen na tobě, jak s jinými budeš interagovat.
    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  1. Máš novou soukromu zprávu.
    Máš novou soukromu zprávu.
    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  2. Máte novou soukromu zprávu.
    Máte novou soukromu zprávu.
    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  1. Udělej ze sebe administrátora
    Udělej ze sebe administrátora
    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  2. Udělejte ze sebe administrátora
    Udělejte ze sebe administrátora
    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  1. Nakonfiguruj svůj pod
    Nakonfiguruj svůj pod
    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  2. Nakonfigurujte svůj pod
    Nakonfigurujte svůj pod
    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  1. Aktualizuj svůj pod
    Aktualizuj svůj pod
    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  2. Aktualizujte svůj pod
    Aktualizujte svůj pod
    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  1. Získej pomoc
    Získej pomoc
    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  2. Získejte pomoc
    Získejte pomoc
    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  1. Přispěj k projektu
    Přispěj k projektu
    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  2. Přispějte k projektu
    Přispějte k projektu
    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  1. %{inviter} tě pozval, aby ses připojil k tomuto podu, ale už jsi přihlášen.
    %{inviter} pozval, aby ses připojil k tomuto podu, ale jsi přihlášen.
    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  2. %{inviter} Vás pozval, abyste se připojil k tomuto podu, ale už jste přihlášen/a.
    %{inviter} Vás pozval, abyste se připojil k tomuto podu, ale jste přihlášen/a.
    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  1. %{actors} tě zmínili v smazaném komentáři.%{actors} tě zmínil v smazaném komentáři.%{actors} tě zmínili v smazaném komentáři.
    oneThis plural form is used for numbers like: n is 1

    %{actors} zmínil v smazaném komentáři.


    fewThis plural form is used for numbers like: n in 2..4

    %{actors} zmínili v smazaném komentáři.


    otherThis plural form is used for numbers like: everything else

    %{actors} zmínili v smazaném komentáři.


    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  2. %{actors} Vás zmínili v smazaném komentáři.%{actors} Vás zmínil v smazaném komentáři.%{actors} Vás zmínili v smazaném komentáři.
    oneThis plural form is used for numbers like: n is 1

    %{actors} Vás zmínil v smazaném komentáři.


    fewThis plural form is used for numbers like: n in 2..4

    %{actors} Vás zmínili v smazaném komentáři.


    otherThis plural form is used for numbers like: everything else

    %{actors} Vás zmínili v smazaném komentáři.


    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  1. %{actors} tě zmínili v <a href='%{comment_path}'>komentáři</a> k příspěvku %{post_link}.%{actors} tě zmínil v <a href='%{comment_path}'>komentáři</a> k příspěvku %{post_link}.%{actors} tě zmínili v <a href='%{comment_path}'>komentáři</a> k příspěvku %{post_link}.
    oneThis plural form is used for numbers like: n is 1

    %{actors} zmínil v <a href='%{comment_path}'>komentáři</a> k příspěvku %{post_link}.


    fewThis plural form is used for numbers like: n in 2..4

    %{actors} zmínili v <a href='%{comment_path}'>komentáři</a> k příspěvku %{post_link}.


    otherThis plural form is used for numbers like: everything else

    %{actors} zmínili v <a href='%{comment_path}'>komentáři</a> k příspěvku %{post_link}.


    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  2. %{actors} Vás zmínili v <a href='%{comment_path}'>komentáři</a> k příspěvku %{post_link}.%{actors} Vás zmínil v <a href='%{comment_path}'>komentáři</a> k příspěvku %{post_link}.%{actors} tě zmínili v <a href='%{comment_path}'>komentáři</a> k příspěvku %{post_link}.
    oneThis plural form is used for numbers like: n is 1

    %{actors} Vás zmínil v <a href='%{comment_path}'>komentáři</a> k příspěvku %{post_link}.


    fewThis plural form is used for numbers like: n in 2..4

    %{actors} Vás zmínili v <a href='%{comment_path}'>komentáři</a> k příspěvku %{post_link}.


    otherThis plural form is used for numbers like: everything else

    %{actors} zmínili v <a href='%{comment_path}'>komentáři</a> k příspěvku %{post_link}.


    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  1. %{actors} Vás zmínili v <a href='%{comment_path}'>komentáři</a> k příspěvku %{post_link}.%{actors} Vás zmínil v <a href='%{comment_path}'>komentáři</a> k příspěvku %{post_link}.%{actors} tě zmínili v <a href='%{comment_path}'>komentáři</a> k příspěvku %{post_link}.
    oneThis plural form is used for numbers like: n is 1

    %{actors} Vás zmínil v <a href='%{comment_path}'>komentáři</a> k příspěvku %{post_link}.


    fewThis plural form is used for numbers like: n in 2..4

    %{actors} Vás zmínili v <a href='%{comment_path}'>komentáři</a> k příspěvku %{post_link}.


    otherThis plural form is used for numbers like: everything else

    %{actors} zmínili v <a href='%{comment_path}'>komentáři</a> k příspěvku %{post_link}.


    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  2. %{actors} Vás zmínili v <a href='%{comment_path}'>komentáři</a> k příspěvku %{post_link}.%{actors} Vás zmínil v <a href='%{comment_path}'>komentáři</a> k příspěvku %{post_link}.%{actors} Vás zmínili v <a href='%{comment_path}'>komentáři</a> k příspěvku %{post_link}.
    oneThis plural form is used for numbers like: n is 1

    %{actors} Vás zmínil v <a href='%{comment_path}'>komentáři</a> k příspěvku %{post_link}.


    fewThis plural form is used for numbers like: n in 2..4

    %{actors} Vás zmínili v <a href='%{comment_path}'>komentáři</a> k příspěvku %{post_link}.


    otherThis plural form is used for numbers like: everything else

    %{actors} Vás zmínili v <a href='%{comment_path}'>komentáři</a> k příspěvku %{post_link}.


    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  1. Byl jsi zmíněn v komentáři k omezenému příspěvku.
    Byl jsi zmíněn v komentáři k omezenému příspěvku.
    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  2. Byl jste zmíněn v komentáři k omezenému příspěvku.
    Byl jste zmíněn v komentáři k omezenému příspěvku.
    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  1. Ano, klikněte „Zmínky“ v levém sloupci na své domovské stránce
    Ano, klikněteZmínkyv levém sloupci na své domovské stránce
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Ano, klikněte na „@Zmínky“ v levém sloupci na své domovské stránce
    Ano, klikněte na „@Zmínkyv levém sloupci na své domovské stránce
    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  1. Pod je server, na kterém běží software diaspora* a který je připojen k síti diaspory*. "Pod", což je anglicky "lusk", je metafora, která odkazuje na lusky, které obsahují semínka, podobně jako server obsahuje řadu uživatelských účtů. Je mnoho různých podů. Můžete přidávat kamarády z jiných podů a komunikovat s nimi. (O podu diaspory* můžete přemýšlet jako o něčem podobnému poskytovateli e-mailu: jsou veřejné pody, soukromé pody a s určitým úsilím můžete spustit svůj vlastní.)
    Pod je server, na kterém běží software diaspora* a který je připojen k síti diaspory*. "Pod", což je anglicky "lusk", je metafora, která odkazuje na lusky, které obsahují semínka, podobně jako server obsahuje řadu uživatelských účtů. Je mnoho různých podů. Můžete přidávat kamarády z jiných podů a komunikovat s nimi. (O podu diaspory* můžete přemýšlet jako o něčem podobnému poskytovateli e-mailu: jsou veřejné pody, soukromé pody a s určitým úsilím můžete spustit svůj vlastní.)
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Pod je server, na kterém běží software diaspora* a který je připojen k síti diaspory*. "Pod", což je anglicky "lusk", je metafora, která odkazuje na lusky, které obsahují semínka, podobně jako server obsahuje řadu uživatelských účtů. Je mnoho různých podů. Můžete přidávat přátele z jiných podů a komunikovat s nimi. Není třeba si vytvářet účty na různých podech! Jeden stačí - v tomto případě můžete o podu diaspory* přemýšlet jako o něčem podobnému poskytovateli e-mailu. Jsou veřejné pody, soukromé pody a s určitým úsilím můžete spustit svůj vlastní.
    Pod je server, na kterém běží software diaspora* a který je připojen k síti diaspory*. "Pod", což je anglicky "lusk", je metafora, která odkazuje na lusky, které obsahují semínka, podobně jako server obsahuje řadu uživatelských účtů. Je mnoho různých podů. Můžete přidávat přátele z jiných podů a komunikovat s nimi. Není třeba si vytvářet účty na různých podech! Jeden stačí - v tomto případě můžete o podu diaspory* přemýšlet jako o něčem podobnému poskytovateli e-mailu. Jsou veřejné pody, soukromé pody a s určitým úsilím můžete spustit svůj vlastní.
    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  1. Pozvěte své přátele pomocí odkazu 'e-mailem' v pruhu na pravé straně. Sledujte #tags, objevte uživatele, kteří sdílejí Vaše zájmy a ty, jejichž příspěvky Vás zajímají, si přidejte do některého aspektu. Pomocí tagu #newhere ve veřejném příspěvku dejte vědět, že jste odteď na diaspora*.
    Pozvěte své přátele pomocí odkazu 'e-mailem' v pruhu na pravé straně. Sledujte #tags, objevte uživatele, kteří sdílejí Vaše zájmy a ty, jejichž příspěvky Vás zajímají, si přidejte do některého aspektu. Pomocí tagu #newhere ve veřejném příspěvku dejte vědět, že jste odteď na diaspora*.
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Pozvěte své přátele pomocí odkazu pro pozvánku či odkazu pro e-mail na postranní liště. Sledujte #štítky, objevte uživatele, kteří sdílejí Vaše zájmy a ty, jejichž příspěvky Vás zajímají, si přidejte do některého aspektu. Pomocí štítku #newhere ve veřejném příspěvku dejte vědět, že jste zde nový.
    Pozvěte své přátele pomocí odkazu pro pozvánku či odkazu pro e-mail na postranní liště. Sledujte #štítky, objevte uživatele, kteří sdílejí Vaše zájmy a ty, jejichž příspěvky Vás zajímají, si přidejte do některého aspektu. Pomocí štítku #newhere ve veřejném příspěvku dejte vědět, že jste zde nový.
    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  1. Pokud znáte jejich plné diaspora* ID (např. jmeno@jmenopodu.cz), můžete je najít vyhledáváním tohoto plného ID. Jste-li na tomtéž podu, stačí hledat jen uživatelské jméno. Alternativně lze hledat jejich profilové jméno (jméno, které vidíte na obrazovce). Pokud nenajdete uživatele na první pokus, zkoušejte to vícekrát.
    Pokud znáte jejich plné diaspora* ID (např. jmeno@jmenopodu.cz), můžete je najít vyhledáváním tohoto plného ID. Jste-li na tomtéž podu, stačí hledat jen uživatelské jméno. Alternativně lze hledat jejich profilové jméno (jméno, které vidíte na obrazovce). Pokud nenajdete uživatele na první pokus, zkoušejte to vícekrát.
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Lidi můžete vyhledat zadáním jejic uživatelského jména či diaspora* jména (jméno, které se ukazuje na jejich profilu). Pokud ani jedna z těchto metod nefunguje, zadejte jejich plné diaspora* ID (uživatelskéjméno@jménopodu.cz). Pokud Vaše hledání nefunguje napoprvé, může to být kvůli pomalému připojení. Zkuste to znovu.
    Lidi můžete vyhledat zadáním jejic uživatelského jména či diaspora* jména (jméno, které se ukazuje na jejich profilu). Pokud ani jedna z těchto metod nefunguje, zadejte jejich plné diaspora* ID (uživatelskéjméno@jménopodu.cz). Pokud Vaše hledání nefunguje napoprvé, může to být kvůli pomalému připojení. Zkuste to znovu.
    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  1. Jak skrýt příspěvek ? / Jak vypnout zasílání upozornění o příspěvcích, které jsem okomentoval(a) ?
    Jak skrýt příspěvek ? / Jak vypnout zasílání upozornění o příspěvcích, které jsem okomentoval(a) ?
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Jak skrýt příspěvek ?
    Jak skrýt příspěvek ?
    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. Dobrý den, %{name}, diaspora* detekovala pokus o přístup k Vaší relaci, který nemusel být autorizovaný. Aby nedošlo k jakémukoliv úniku dat, byl/a jste odhlášen/a. Nebojte se; můžete se již v klidu přihlásit. Na server byl poslán požadavek pomocí chybného či chybějícího CSRF tokenu. To může být naprosto nevinný případ, mohlo by se však jednat o útok typu cross-site request forgery (CSRF). Toto mohlo být způsobeno následujícími možnostmi: - Softwarový doplněk mohl manipulovat požadavkem nebo odesílat požadavky bez tokenu; - Panel prohlížeče otevřený z minulé relace; - Jiná webová stránka mohla vytvářet požadavky s Vaším povolením či bez; - Různé další externí nástroje; - Škodlivý software se pokoušel získat Vaše data. Pro více informací o CSRF jděte na [%{link}](%{link}). Pokud tuto zprávu dostáváte opakovaně, prosím zkontrolujte uvedené body, včetně doplňků pro Váš prohlížeč. Děkujeme, E-mailový robot diaspora*.
    Dobrý den, %{name}, 
     
    diaspora* detekovala pokus o přístup k Vaší relaci, který nemusel být autorizovaný. Aby nedošlo k jakémukoliv úniku dat, byl/a jste odhlášen/a. Nebojte se; můžete se již v klidu přihlásit. 
     
    Na server byl poslán požadavek pomocí chybného či chybějícího CSRF tokenu. To může být naprosto nevinný případ, mohlo by se však jednat o útok typu cross-site request forgery (CSRF). 
     
    Toto mohlo být způsobeno následujícími možnostmi: 
     
      - Softwarový doplněk mohl manipulovat požadavkem nebo odesílat požadavky bez tokenu; 
      - Panel prohlížeče otevřený z minulé relace; 
      - Jiná webová stránka mohla vytvářet požadavky s Vaším povolením či bez; 
      - Různé další externí nástroje; 
      - Škodlivý software se pokoušel získat Vaše data. 
     
    Pro více informací o CSRF jděte na [%{link}](%{link}). 
     
    Pokud tuto zprávu dostáváte opakovaně, prosím zkontrolujte uvedené body, včetně doplňků pro Váš prohlížeč. 
     
    Děkujeme, 
    E-mailový robot diaspora*.
    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  1. Komunikace *mezi* pody je šifrovaná (použitím SSL a vlastního šifrování diaspory*), ale skladování dat na podech není šifrované. Administrátoři databáze vašeho podu (většinou osoby provozující pod) mají přístup ke všem datům na vašem profilu a ke všem vašim příspěvkům (podobně jako u věťšiny stránek, které uchovávají data). Provozování vlastního podu poskytuje větší soukromí, neboť poté jen vy řídíte přístup k databázi.
    Komunikace *mezi* pody je šifrovaná (použitím SSL a vlastního šifrování diaspory*), ale skladování dat na podech není šifrované. Administrátoři databáze vašeho podu (většinou osoby provozující pod) mají přístup ke všem datům na vašem profilu a ke všem vašim příspěvkům (podobně jako u věťšiny stránek, které uchovávají data). Provozování vlastního podu poskytuje větší soukromí, neboť poté jen vy řídíte přístup k databázi.
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Ve zkratce: všechno. Komunikace mezi pody je šifrovaná (použitím SSL a vlastního šifrování diaspory*), ale skladování dat na podech není šifrované. Administrátoři databáze vašeho podu (většinou osoby provozující pod) mají přístup ke všem datům na vašem profilu a ke všem vašim příspěvkům (podobně jako u věťšiny stránek, které uchovávají data). Proto Vám dáváme možnost výběru, na jakém podu se registrujete, takže si můžete vybrat pod, jehož administrátoru důvěřujete. Provozování vlastního podu poskytuje větší soukromí, neboť poté jen vy řídíte přístup k databázi.
    Ve zkratce: všechno. Komunikace mezi pody je šifrovaná (použitím SSL a vlastního šifrování diaspory*), ale skladování dat na podech není šifrované. Administrátoři databáze vašeho podu (většinou osoby provozující pod) mají přístup ke všem datům na vašem profilu a ke všem vašim příspěvkům (podobně jako u věťšiny stránek, které uchovávají data). Proto Vám dáváme možnost výběru, na jakém podu se registrujete, takže si můžete vybrat pod, jehož administrátoru důvěřujete. Provozování vlastního podu poskytuje větší soukromí, neboť poté jen vy řídíte přístup k databázi.
    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  1. navštiv naši %{link}
    navštiv naši %{link}
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Navštivte naši %{link}
    Navštivte naši %{link}
    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  1. Prohledej %{link}
    Prohledej %{link}
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Prohledejte %{link}
    Prohledejte %{link}
    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  1. přidej se k nám na %{irc} (chat naživo)
    přidej se k nám na %{irc} (chat naživo)
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Přidejte se k nám na %{irc} (live chat)
    Přidejte se k nám na %{irc} (live chat)
    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
  1. zeptej se ve veřejném příspěvku na diaspoře* použitím hashtagu %{question}
    zeptej se ve veřejném příspěvku na diaspoře* použitím hashtagu %{question}
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Zeptejte se ve veřejném příspěvku na diaspoře* použitím hashtagu %{question}
    Zeptejte se ve veřejném příspěvku na diaspoře* použitím hashtagu %{question}
    changed by Aditoo .
    Copy to clipboard
15 Jun from 2:18pm to 3:19pm