27 May from 7:41pm to 7:44pm
Johan Öhlin changed 2 translations in Swedish on Diaspora. Hide changes
  1. Du kan använda %{markdown}-systemet. Du kan se systemets syntax %{here}. Använd knappen för att förhandsgranska inlägget så att du ser att det blir som du hade tänkt dig.
    Du kan använda %{markdown}-systemet. Du kan se systemets syntax %{here}. Använd knappen för att förhandsgranska inlägget att du ser att det blir som du hade tänkt dig.
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Diaspora använder ett förenklat system som kallas %{markdown}. Du som skriver har knappar för att hjälpa dig formatera texten. Om du vill formatera manuallt, hittar du hela syntaxen %{here}. Fliken för att förhandsvisa, ger dig möjlighet att se meddelandet innan du delar. Glöm inte att inte kan ändra efter publikation; var därför nogrann med att förhandsgranska innan!
    Diaspora använder ett förenklat system som kallas %{markdown}. Du som skriver har knappar för att hjälpa dig formatera texten. Om du vill formatera manuallt, hittar du hela syntaxen %{here}. Fliken för att förhandsvisa, ger dig möjlighet att se meddelandet innan du delar. Glöm inte att inte kan ändra efter publikation; var därför nogrann med att förhandsgranska innan!
    changed by Johan Öhlin .
    Copy to clipboard
  1. Tryck på den lilla kameraikonen för att bifoga en bild till inlägget. Tryck på ikonen igen för att lägga till fler foton. Du kan välja fler att ladda upp flera bilder samtidigt
    Tryck den lilla kameraikonen för att bifoga en bild till inlägget. Tryck ikonen igen för att lägga till fler foton. Du kan välja fler att ladda upp flera bilder samtidigt
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Om du vill ha en bild som finns på din dator i inlägg, välj den lilla kameraikonen. Du kan också dra bilden från katalogen, eller fler bilde, från datorn till ikonen. Om du vill ha bild från en annan webbsida i inlägget, väljer du istället formateringsknappen som då skriver in Markdown-koden åt dig.
    Om du vill ha en bild som finns din dator i inlägg, välj den lilla kameraikonen. Du kan också dra bilden från katalogen, eller fler bilde, från datorn till ikonen. Om du vill ha bild från en annan webbsida i inlägget, väljer du istället formateringsknappen som skriver in Markdown-koden åt dig.
    changed by Johan Öhlin .
    Copy to clipboard
27 May from 7:41pm to 7:44pm