17 Feb from 3:01pm to 3:05pm
Andrii Holizna changed 4 translations in Ukrainian, Ukraine on TheocBase. Hide changes
  1.  
  2. Території
    Території
    changed by Andrii Holizna .
    Copy to clipboard
  1. Базу даних TheocBase sqlite можна відкрити в програмі GIS, яка дозволяє користувачам аналізувати або комбінувати дані з іншими джерелами, наприклад створити високоякісні карти для Залу Царства. У наступних інструкціях використовується QGIS, багатоплатформна GIS, доступна безкоштовно, але інші програми можуть використовуватися подібним чином.
    Базу даних TheocBase sqlite можна відкрити в програмі  GIS, яка дозволяє користувачам аналізувати або комбінувати дані з іншими джерелами, наприклад створити високоякісні карти для Залу Царства. У наступних інструкціях використовується QGIS, багатоплатформна  GIS, доступна безкоштовно, але інші програми можуть використовуватися подібним чином.
    changed by Andrii Holizna .
    Copy to clipboard
  2. Базу даних TheocBase sqlite можна відкрити в програмі GIS, яка дозволяє користувачам аналізувати або комбінувати дані з іншими джерелами, наприклад створити високоякісні карти для Залу Царства. У наступних інструкціях використовується QGIS, багатоплатформна GIS, доступна безкоштовно, але інші програми можуть використовуватися подібним чином.
    Базу даних TheocBase sqlite можна відкрити в програмі GIS, яка дозволяє користувачам аналізувати або комбінувати дані з іншими джерелами, наприклад створити високоякісні карти для Залу Царства. У наступних інструкціях використовується QGIS, багатоплатформна  GIS, доступна безкоштовно, але інші програми можуть використовуватися подібним чином.
    changed by Andrii Holizna .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. <span> <strong> street_street: </strong> для редагування вулиць </span> <br> <span> <strong> територіальні вулиці: </strong> для перегляду та аналізу вулиць </span>
    <span> <strong> street_street: </strong> для редагування вулиць </span> 
    <br> <span> <strong> територіальні вулиці: </strong> для перегляду та аналізу вулиць </span>
    changed by Andrii Holizna .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. Типи територій
    Типи територій
    changed by Andrii Holizna .
    Copy to clipboard
17 Feb from 3:01pm to 3:05pm