22 Aug ‘17 18:24
Can changed 1 translations in Turkish on LinguaLeo Email Templates. Hide changes
  1.  
  2. Subject: %60'a varan kükreyen indirimler Eylül geldi çattı, şimdi indirim zamanı Text: Eylül havası Eylül ayında, pırıl pırıl kalemlerin ve yepyeni defterlerin kokusu yeni şeyler öğrenmeye başlaman için sana ilham verecek. Unuttuğun konuları yeniden hatırlamak, ya da okulda bir türlü üstesinden gelemediğin konulara en sonunda çalışabilmek için şimdi doğru zaman. İngilizce becerilerini geliştirmek için kendine verdiğin sözü tutmanın zamanı geldi. Leo İngilizce için bir şövalye okulu kurdu! Sen de bu okula katıl ve İngilizce becerinin büyük adımlarla ilerlemesini izle. Tüm yeni katılanları Premium üyelikte ve kurslarda %60 indirim bekliyor. Button: İndirim al
    Subject: 
    %60'a varan kükreyen indirimler 
    Eylül geldi çattı, şimdi indirim zamanı 
     
    Text: 
    Eylül havası 
     
    Eylül ayında, pırıl pırıl kalemlerin ve yepyeni defterlerin kokusu yeni şeyler öğrenmeye başlaman için sana ilham verecek. Unuttuğun konuları yeniden hatırlamak, ya da okulda bir türlü üstesinden gelemediğin konulara en sonunda çalışabilmek için şimdi doğru zaman. İngilizce becerilerini geliştirmek için kendine verdiğin sözü tutmanın zamanı geldi. 
     
    Leo İngilizce için bir şövalye okulu kurdu! Sen de bu okula katıl ve İngilizce becerinin büyük adımlarla ilerlemesini izle. 
     
    Tüm yeni katılanları Premium üyelikte ve kurslarda %60 indirim bekliyor. 
     
    Button: 
    İndirim al 
    changed by Can .
    Copy to clipboard
22 Aug ‘17 18:24