04 Sep ‘17 12:27
Can changed 1 translations in Turkish on LinguaLeo Email Templates. Hide changes
  1.  
  2. Konu: %%name%% ile İngilizce Öğren Metin: İngilizce'yi ciddiye almanın zamanı geldi. Rusya'nın en büyük çevrimiçi İngilizce hizmeti olan Lingualeo, İngilizce öğrenimine rekabetçi bir unsur katmanın öğrenme etkinliğini 3.5 kat artırdığını kanıtladı. Arkadaşların Leo ile İngilizce öğrenmenin ilgi çekici ve etkili olduğunu biliyor, çünkü Lingualeo en iyi tekniklerle kullanıcılarının gramerlerini ilerletip kelime dağarcıklarını genişletiyor, bunun yanında 250,000 ses dosyası, video klip ve metin ile dinleme ve okuma becerilerini geliştiriyor. Arkadaşlarınla istediğin yerde, istediğin zaman, dilediğin kadar İngilizce çalışmak için hemen sen de ücretsiz üye ol! Öğrenmeni hızlandırmak mı istiyorsun? O zaman arkadaşından sana bir hediye olarak Lingualeo Premium Üyelik'te %40 indirim kazan! Düğme: Öğrenmeye Başla
    Konu: 
    %%name%% ile İngilizce Öğren 
     
    Metin: 
    İngilizce'yi ciddiye almanın zamanı geldi. 
     
    Rusya'nın en büyük çevrimiçi İngilizce hizmeti olan Lingualeo, İngilizce öğrenimine rekabetçi bir unsur katmanın öğrenme etkinliğini 3.5 kat artırdığını kanıtladı. 
     
    Arkadaşların Leo ile İngilizce öğrenmenin ilgi çekici ve etkili olduğunu biliyor, çünkü Lingualeo en iyi tekniklerle kullanıcılarının gramerlerini ilerletip kelime dağarcıklarını genişletiyor, bunun yanında 250,000 ses dosyası, video klip ve metin ile dinleme ve okuma becerilerini geliştiriyor. 
     
    Arkadaşlarınla istediğin yerde, istediğin zaman, dilediğin kadar İngilizce çalışmak için hemen sen de ücretsiz üye ol! Öğrenmeni hızlandırmak istiyorsun? O zaman arkadaşından sana bir hediye olarak Lingualeo Premium Üyelik'te %40 indirim kazan! 
     
    Düğme: 
    Öğrenmeye Başla
    changed by Can .
    Copy to clipboard
04 Sep ‘17 12:27