28 de oct desde 10:08 to 10:43
Catsan76 changed 5 translations in Swedish on TradingView. Hide changes
 1.  
 2. När det gäller krypto finns det ett värde i att spela med i det långa spelet. Genom att välja rätt kryptovaluta kan du tjäna ränta på dina innehav, och vem vill inte tjäna mer pengar på att göra ingenting? Genom att sortera dina krypto på ett räntebärande konto eller i en plånbok kan du generera passiva inkomster och samtidigt dra nytta av långsiktiga vinster. Detta kan vara perfekt för dem som vill kringgå volatila marknader och undvika skrämselfaktorn med upprepade avgifter från diverse börser. Eller så kan du få tillgång till ytterligare funktionalitet som ytlig handel, användbara analyser med mera. Det är dock värt att komma ihåg att även om dessa konton fungerar som en "konventionell" bank finns det ingen av den garanterade trygghet eller säkerhet som följer med fiatsystemet. Se till att ta dig tid att ordentligt undersöka din leverantör innan du tryggt och säkert väljer att sätta in dina pengar. Så här är några alternativ för investerare som tänker i termer av decennier snarare än dagar. Dessa symboler är kurerade baserat på TradingView-data. Observera att detta inte är ett heltäckande urval och att ytterligare symboler kan finnas tillgängliga. Den här listan utgör inte rådgivning och du bör alltid göra din egen forskning innan du placerar en handel. Du bör alltid göra din egen efterforskning innan du gör ditt köp.
  När det gäller krypto finns det ett värde i att spela med i det långa spelet. Genom att välja rätt kryptovaluta kan du tjäna ränta dina innehav, och vem vill inte tjäna mer pengar att göra ingenting? Genom att sortera dina krypto ett räntebärande konto eller i en plånbok kan du generera passiva inkomster och samtidigt dra nytta av långsiktiga vinster. Detta kan vara perfekt för dem som vill kringgå volatila marknader och undvika skrämselfaktorn med upprepade avgifter från diverse börser. Eller kan du tillgång till ytterligare funktionalitet som ytlig handel, användbara analyser med mera. Det är dock värt att komma ihåg att även om dessa konton fungerar som en "konventionell" bank finns det ingen av den garanterade trygghet eller säkerhet som följer med fiatsystemet. Se till att ta dig tid att ordentligt undersöka din leverantör innan du tryggt och säkert väljer att sätta in dina pengar. här är några alternativ för investerare som tänker i termer av decennier snarare än dagar. 
   
  Dessa symboler är kurerade baserat TradingView-data. Observera att detta inte är ett heltäckande urval och att ytterligare symboler kan finnas tillgängliga. Den här listan utgör inte rådgivning och du bör alltid göra din egen forskning innan du placerar en handel. Du bör alltid göra din egen efterforskning innan du gör ditt köp.
  cambiado por Catsan76 .
  Copy to clipboard
 1.  
 2. Elon Musk aktier: Vi går i Musks fotspår
  Elon Musk aktier: Vi går i Musks fotspår
  cambiado por Catsan76 .
  Copy to clipboard
 1.  
 2. Den globala köttmarknaden var värd mer än 2 biljoner dollar år 2020. Världens största köttföretag, JBS, tjänar mer än 50 miljarder dollar per år. Kött är en stor affärsverksamhet. Men i en värld som i allt högre grad fokuserar på hälsosamma matvanor och där oron kring köttproduktionens miljömässiga och etiska påverkan växer har den sina egna utmaningar. Trots detta finns det fortfarande många börsnoterade producenter som går med vinst, liksom företag som hjälper till att transportera produkter, föda upp boskap och tillhandahålla läkemedel. Det finns också välkända restauranger som Wendys och McDonalds så du kan både investera i dem som levererar hamburgare och i dem som vänder dem. Den här listan är kurerad utifrån de mest etablerade köttaktierna liksom de som levererar till och drar nytta av sektorn. Detta är inte handelsrådgivning och vi rekommenderar att du gör din egen efterforskning inför varje investering och innan du handlar.
  Den globala köttmarknaden var värd mer än 2 biljoner dollar år 2020. Världens största köttföretag, JBS, tjänar mer än 50 miljarder dollar per år. Kött är en stor affärsverksamhet. Men i en värld som i allt högre grad fokuserar hälsosamma matvanor och där oron kring köttproduktionens miljömässiga och etiska påverkan växer har den sina egna utmaningar. Trots detta finns det fortfarande många börsnoterade producenter som går med vinst, liksom företag som hjälper till att transportera produkter, föda upp boskap och tillhandahålla läkemedel. Det finns också välkända restauranger som Wendys och McDonalds du kan både investera i dem som levererar hamburgare och i dem som vänder dem. 
   
  Den här listan är kurerad utifrån de mest etablerade köttaktierna liksom de som levererar till och drar nytta av sektorn. Detta är inte handelsrådgivning och vi rekommenderar att du gör din egen efterforskning inför varje investering och innan du handlar.
  cambiado por Catsan76 .
  Copy to clipboard
 1.  
 2. Kryptovalutor kombinerar det bästa av digital innovation och modern FinTech och är decentraliserade investeringsmöjligheter som är svåra att motstå. Men när du väl har valt din e-plånbok och fått dina pengar så kan det roliga verkligen börja. Även om din förståelse för kryptohandel kanske börjar och slutar med Bitcoin finns det mer än 4 000 andra alternativ som väntar på ditt inköp och antalet växer. Att investera i nya eller mindre kända kryptovalutor kan hjälpa dina fiat att räcka längre och göra det möjligt för dig att diversifiera din portfölj eller låsa in lovande val för långsiktiga belöningar. Se bara till att göra dina egna efterforskningar ordentligt och vara försiktig när det gäller att nosa upp nya erbjudanden och möjligheter – för för varje fantastiskt ICO-erbjudande finns det ett dussin döda mynt som kan hamna i din plånbok. Här är några av de bästa alternativa alternativen som är värda att överväga oavsett om du vill diversifiera eller bara testa vattnet innan du dyker. Dessa symboler är kurerade baserat på TradingView-data. Den här listan utgör inte rådgivning, och du bör alltid göra din egen efterforskning inför varje investering och innan du handlar.
  Kryptovalutor kombinerar det bästa av digital innovation och modern FinTech och är decentraliserade investeringsmöjligheter som är svåra att motstå. Men när du väl har valt din e-plånbok och fått dina pengar kan det roliga verkligen börja. Även om din förståelse för kryptohandel kanske börjar och slutar med Bitcoin finns det mer än 4 000 andra alternativ som väntar ditt inköp och antalet växer. Att investera i nya eller mindre kända kryptovalutor kan hjälpa dina fiat att räcka längre och göra det möjligt för dig att diversifiera din portfölj eller låsa in lovande val för långsiktiga belöningar. Se bara till att göra dina egna efterforskningar ordentligt och vara försiktig när det gäller att nosa upp nya erbjudanden och möjligheter för för varje fantastiskt ICO-erbjudande finns det ett dussin döda mynt som kan hamna i din plånbok. Här är några av de bästa alternativa alternativen som är värda att överväga oavsett om du vill diversifiera eller bara testa vattnet innan du dyker. 
   
  Dessa symboler är kurerade baserat TradingView-data. Den här listan utgör inte rådgivning, och du bör alltid göra din egen efterforskning inför varje investering och innan du handlar.
  cambiado por Catsan76 .
  Copy to clipboard
 1.  
 2. Logistik är kanske inte det mest glamorösa yrket som finns men utan nätverk av lastbilar skulle leveranskedjan i princip stanna upp, vilket skulle göra det omöjligt för många företag att bedriva sin verksamhet. År 2021 utgjorde logistiken hela 10 % av enbart USA:s BNP och sektorn är värd över 12 biljoner dollar per år. Med viktiga nya utvecklingar i sikte, såsom den växande Eco-rörelsen som slutligen elektrifierar industrin finns det bara en väg - uppåt! Är det värt trafikstockningarna? Den här listan är kurerad utifrån de mest etablerade lastbilsaktierna och de som visar bäst momentum. Den är baserad på årlig börsutveckling och analytikers åsikter. Detta utgör inte rådgivning, och du bör alltid göra din egen efterforskning inför varje investering och innan du handlar.
  Logistik är kanske inte det mest glamorösa yrket som finns men utan nätverk av lastbilar skulle leveranskedjan i princip stanna upp, vilket skulle göra det omöjligt för många företag att bedriva sin verksamhet. År 2021 utgjorde logistiken hela 10 % av enbart USA:s BNP och sektorn är värd över 12 biljoner dollar per år. Med viktiga nya utvecklingar i sikte, såsom den växande Eco-rörelsen som slutligen elektrifierar industrin finns det bara en väg - uppåt! Är det värt trafikstockningarna? 
   
  Den här listan är kurerad utifrån de mest etablerade lastbilsaktierna och de som visar bäst momentum. Den är baserad årlig börsutveckling och analytikers åsikter. Detta utgör inte rådgivning, och du bör alltid göra din egen efterforskning inför varje investering och innan du handlar.
  cambiado por Catsan76 .
  Copy to clipboard
28 de oct desde 10:08 to 10:43