30 Mar from 6:22am to 6:22am
2 translation were changed in Czech via the API on Vivaldi Tips. Hide changes
  1. Libovolnou stránku můžete také přidat jako webový panel, pokud kliknete pravým tlačítkem na stránku a zvolíte možnost <strong>Přidat stránku na webový panel</strong> z kontextového menu.
    Libovolnou stránku můžete také přidat jako webový panel, pokud kliknete pravým tlačítkem na stránku a zvolíte možnost <strong>Přidat stránku na webový panel</strong> z kontextového menu.
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Libovolnou stránku můžete také přidat jako webový panel, pokud kliknete pravým tlačítkem na stránku, a zvolíte možnost <strong>Přidat stránku na webový panel</strong> z kontextového menu.
    Libovolnou stránku můžete také přidat jako webový panel, pokud kliknete pravým tlačítkem na stránku, a zvolíte možnost <strong>Přidat stránku na webový panel</strong> z kontextového menu.
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  1. Kliknutím na tlačítko <strong>plus (+)</strong> přidáte aktuální stránku jako panel. V tomto okamžiku také můžete libovolně změnit adresu.
    Kliknutím na tlačítko <strong>plus (+)</strong> přidáte aktuální stránku jako panel. V tomto okamžiku také můžete libovolně změnit adresu.
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Kliknutím na tlačítko <strong>plus (+)</strong> přidáte aktuální stránku jako panel. V tomto okamžiku také můžete libovolně změnit webovou adresu.
    Kliknutím na tlačítko <strong>plus (+)</strong> přidáte aktuální stránku jako panel. V tomto okamžiku také můžete libovolně změnit webovou adresu.
    changed via the API .
    Copy to clipboard
30 Mar from 6:22am to 6:22am