13 Aug from 5:21pm to 5:24pm
Arygroup changed 3 translations in Ukrainian, Ukraine on NotifyArticleSubmit - DISCOUNTED. Hide changes
  1. <p>NotifyArticleSubmit надсилає повідомленя вказани отримувачам, коли хтось додає/змінює статтю</p>
    <p>NotifyArticleSubmit надсилає повідомленя вказани отримувачам, коли хтось додає/змінює статтю</p>
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. <p>NotifyArticleSubmit надсилає повідомлення вказаним отримувачам, коли хтось додає/змінює статтю</p>
    <p>NotifyArticleSubmit надсилає повідомлення вказаним отримувачам, коли хтось додає/змінює статтю</p>
    changed by Arygroup .
    Copy to clipboard
  1. Вкажіть, коли розширення буде активно. <br /><br /><strong>Вибрати</strong><br />Розширення буде активно тільки в обраних умовах. <br /><br /><strong>Виключити </ strong > <br />Розширення буде активно у всіх умовах, окрім вибраних.<br /><br /><strong>Завжди</strong><br />Розширення буде активно завжди.
    Вкажіть, коли розширення буде активно. <br /><br /><strong>Вибрати</strong><br />Розширення буде активно тільки в обраних умовах. <br /><br /><strong>Виключити </ strong > <br />Розширення буде активно у всіх умовах, окрім вибраних.<br /><br /><strong>Завжди</strong><br />Розширення буде активно завжди.
    changed by Arygroup .
    Copy to clipboard
  2. Вкажіть, коли розширення буде активно. <br /><br /><strong>Вибрати</strong><br />Розширення буде активно тільки в обраних умовах. <br /><br /><strong>Виключити </ strong > <br />Розширення буде активно при всіх умовах, окрім вибраних.<br /><br /><strong>Завжди</strong><br />Розширення буде активно завжди.
    Вкажіть, коли розширення буде активно. <br /><br /><strong>Вибрати</strong><br />Розширення буде активно тільки в обраних умовах. <br /><br /><strong>Виключити </ strong > <br />Розширення буде активно при всіх умовах, окрім вибраних.<br /><br /><strong>Завжди</strong><br />Розширення буде активно завжди.
    changed by Arygroup .
    Copy to clipboard
  1. Ви можете обрати, чи сповіщати користувачів, що не мають право переглядати статтю, про неї. Наприклад, ви продаєте доступ до статей і хочете проінформувати всіх користувачів про наявність нової статті. Або навпаки, ви не хочете, щоби користувачі без прав навіть знали про наявність матеріалу.
    Ви можете обрати, чи сповіщати користувачів, що не мають право переглядати статтю, про неї. Наприклад, ви продаєте доступ до статей і хочете проінформувати всіх користувачів про наявність нової статті. Або навпаки, ви не хочете, щоби користувачі без прав навіть знали про наявність матеріалу.
    changed by Arygroup .
    Copy to clipboard
  2. Ви можете обрати, чи сповіщати користувачів, що не мають право переглядати статтю. Наприклад, ви продаєте доступ до статей і хочете проінформувати всіх користувачів про наявність нової статті. Або навпаки, ви не хочете, щоби користувачі без прав навіть знали про наявність матеріалу.
    Ви можете обрати, чи сповіщати користувачів, що не мають право переглядати статтю. Наприклад, ви продаєте доступ до статей і хочете проінформувати всіх користувачів про наявність нової статті. Або навпаки, ви не хочете, щоби користувачі без прав навіть знали про наявність матеріалу.
    changed by Arygroup .
    Copy to clipboard
13 Aug from 5:21pm to 5:24pm