27 Oct from 11:39am to 11:47am
Jakobu changed 3 translations in Danish on Diaspora. Hide changes
  1.  
  2. Korrelationer
    Korrelationer
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. Hvis du vælger denne indstilling så vil kontakter fra dette aspekt på din profil side under dit billede være i stand til at se, hvem der ellers er i aspektet. Det er bedst at vælge denne mulighed, hvis kontakterne alle kender hinanden. De vil stadig ikke være i stand til at se hvad aspektet hedder.
    Hvis du vælger denne indstilling vil kontakter fra dette aspekt din profil side under dit billede være i stand til at se, hvem der ellers er i aspektet. Det er bedst at vælge denne mulighed, hvis kontakterne alle kender hinanden. De vil stadig ikke være i stand til at se hvad  aspektet hedder.
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. I fremtiden vil du være i stand til at eksportere dine seed fra en pod og importere dem på en anden. men dette er ikke på nuværende tidspunkt muligt.Du kan altid åbne en ny konto og tilføje kontakter til aspekter der, og så bede dem om at tilføje din nye konto til deres aspekter.
    I fremtiden vil du være i stand til at eksportere dine seed fra en pod og importere dem en anden. men dette er ikke nuværende tidspunkt muligt.Du kan altid åbne en ny konto og tilføje kontakter til aspekter der, og bede dem om at tilføje din nye konto til deres aspekter.
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
27 Oct from 11:39am to 11:47am