27 Oct from 3:00pm to 3:07pm
Jakobu changed 3 translations in Danish on Diaspora. Hide changes
  1.  
  2. Aspekter er den måde du kan gruppere dine kontakter på Diaspora*. Et aspekt er en af de roller du har i verden. Det kan være i forhold til dit arbejde, din familie eller overfor venner du kender gennem en forening.
    Aspekter er den måde du kan gruppere dine kontakter Diaspora*. Et aspekt er en af de roller du har i verden. Det kan være i forhold til dit arbejde, din familie eller overfor venner du kender gennem en forening.
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. Du kan vælge fem tags som du synes beskriver dig som person og et billede. Det er det man vil kunne se i topsektionen af siden når du redigere din profil. Du kan gøre denne information lige så præcis eller anonym som du selv synes. Din profil vil også vise de offentlige indlæg du har lavet.
    Du kan vælge fem tags som du synes beskriver dig som person og et billede. Det er det man vil kunne se i topsektionen af siden når du redigere din profil. Du kan gøre denne information lige præcis eller anonym som du selv synes. Din profil vil også vise de offentlige indlæg du har lavet.
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. Nej, men du kan se om nogen deler med dig eller ej, ved at besøge deres profilside. Hvis de gør vil striben under deres profilfoto være grøn - hvis ikke vil den være grå. Du får en meddelelse hver gang nogen begynder at dele med dig.
    Nej, men du kan se om nogen deler med dig eller ej, ved at besøge deres profilside. Hvis de gør vil striben under deres profilfoto være grøn - hvis ikke vil den være grå. Du får en meddelelse hver gang nogen begynder at dele med dig.
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
27 Oct from 3:00pm to 3:07pm