27 Oct from 4:04pm to 4:11pm
Jakobu changed 2 translations in Danish on Diaspora. Hide changes
  1.  
  2. Hvis du peger med musen på toppen af et indlæg vil et X dukke op til højre. Tryk på det for at skjule indlægget og fjerne notifikationer om det. Du kan stadig se indlægget hvis du besøger den person der lavede indlæggets profilside.
    Hvis du peger med musen toppen af et indlæg vil et X dukke op til højre. Tryk det for at skjule indlægget og fjerne notifikationer om det. Du kan stadig se indlægget hvis du besøger den person der lavede indlæggets profilside.
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. Tags er en måde at kategorisere indlæg på, normalt efter emne. Hvis du søger efter et tag vil alle de indlæg der indeholder tagget og som du har tilladelse til at se (både offentlige og private indlæg). Dette lader folk der interesserede i et bestemt emne finde offentlige indlæg der handler om netop det.
    Tags er en måde at kategorisere indlæg , normalt efter emne. Hvis du søger efter et tag vil alle de indlæg der indeholder tagget og som du har tilladelse til at se (både offentlige og private indlæg). Dette lader folk der interesserede i et bestemt emne finde offentlige indlæg der handler om netop det.
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
27 Oct from 4:04pm to 4:11pm