22 Sep ‘14 16:57
Jakobu changed 1 translations in Danish on Diaspora. Hide changes
  1. I dette tilfælde vil dit indlæg være begrænset til et mindre antal tegn (140 i tilfælde af Twitter, 1000 i tilfælde af Tumblr), og antallet af tegn, du har tilbage vises, når denne tjenestes ikon er fremhævet. Du kan stadig skrive til disse tjenester, hvis dit indlæg er længere end deres grænse, men teksten vil i så fald blive afkortet på disse tjenester.
    I dette tilfælde vil dit indlæg være begrænset til et mindre antal tegn (140 i tilfælde af Twitter, 1000 i tilfælde af Tumblr), og antallet af tegn, du har tilbage vises, når denne tjenestes ikon er fremhævet. Du kan stadig skrive til disse tjenester, hvis dit indlæg er længere end deres grænse, men teksten vil i fald blive afkortet disse tjenester.
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  2. I dette tilfælde vil dit indlæg være begrænset til et mindre antal tegn (140 tegn hvis det drejer sg om Twitter, 1000 tegn for Tumblr), og antallet af tegn, du har tilbage vises, når denne tjenestes ikon er fremhævet. Du kan stadig skrive til disse tjenester, hvis dit indlæg er længere end deres grænse, men teksten vil i så fald blive afkortet på disse tjenester.
    I dette tilfælde vil dit indlæg være begrænset til et mindre antal tegn (140 tegn hvis det drejer sg om Twitter, 1000 tegn for Tumblr), og antallet af tegn, du har tilbage vises, når denne tjenestes ikon er fremhævet. Du kan stadig skrive til disse tjenester, hvis dit indlæg er længere end deres grænse, men teksten vil i fald blive afkortet disse tjenester.
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
22 Sep ‘14 16:57