13 May from 12:52pm to 1:28pm
Jakobu changed 19 translations in Danish on Diaspora. Hide changes
  1. Følgende Markdown kode
    Følgende Markdown kode
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Man kan ikke uploade billeder til kommentarer, men den følgende Markdown-kode
    Man kan ikke uploade billeder til kommentarer, men den følgende Markdown-kode
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  1. Der er flere Android-apps under udvikling. Flere er forladte projekter og fungerer derfor ikke godt sammen med den aktuelle version af Diaspora. Forvent ikke meget af disse apps. I øjeblikket er den bedste måde at få adgang til Diaspora fra din mobile enhed gennem en browser, fordi vi har udviklet en mobil version af hjemmesiden som bør virke godt på alle enheder. Der er i øjeblikket ingen app til iOS. Igen bør Diaspora fungere fint via din browser.
    Der er flere Android-apps under udvikling. Flere er forladte projekter og fungerer derfor ikke godt sammen med den aktuelle version af Diaspora. Forvent ikke meget af disse apps. I øjeblikket er den bedste måde at adgang til Diaspora fra din mobile enhed gennem en browser, fordi vi har udviklet en mobil version af hjemmesiden som bør virke godt alle enheder. Der er i øjeblikket ingen app til iOS. Igen bør Diaspora fungere fint via din browser.
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Der har været flere Android-apps under udvikling. Flere af disse er forladte projekter og fungerer derfor ikke godt sammen med den aktuelle version af Diaspora. Forvent ikke meget af disse apps. Der er ingen app til iOS. I øjeblikket er den bedste måde at få adgang til Diaspora fra din mobile enhed gennem en browser, fordi vi har udviklet en mobil version af hjemmesiden som bør virke godt på alle enheder, selvom den endnu ikke har fuld funktionalitet.
    Der har været flere Android-apps under udvikling. Flere af disse er forladte projekter og fungerer derfor ikke godt sammen med den aktuelle version af Diaspora. Forvent ikke meget af disse apps. Der er ingen app til iOS. I øjeblikket er den bedste måde at adgang til Diaspora fra din mobile enhed gennem en browser, fordi vi har udviklet en mobil version af hjemmesiden som bør virke godt alle enheder, selvom den endnu ikke har fuld funktionalitet.
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  1. Ja. Når du er ved at skrive et indlæg, så brug aspekt-vælgeren for at vælge eller fravælge aspekter. Dit indlæg vil være synligt for alle de aspekter, du vælger. Du kan også vælge de aspekter, du ønsker at skrive dit indlæg til i sidekolonnen. Når du sender, vil det aspekt eller de aspekter du har valgt i listen til venstre automatisk blive valgt i aspekt-vælgeren når du begynder at skrive et nyt indlæg.
    Ja. Når du er ved at skrive et indlæg, brug aspekt-vælgeren for at vælge eller fravælge aspekter. Dit indlæg vil være synligt for alle de aspekter, du vælger. Du kan også vælge de aspekter, du ønsker at skrive dit indlæg til i sidekolonnen. Når du sender, vil det aspekt eller de aspekter du har valgt i listen til venstre automatisk blive valgt i aspekt-vælgeren når du begynder at skrive et nyt indlæg.
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Ja. Når du er ved at skrive et indlæg, så brug aspekt-vælgeren for at vælge eller fravælge aspekter. Bemærk at der står "alle aspekter" som standard. Dit indlæg vil være synligt for alle de aspekter, du vælger. Du kan også vælge de aspekter, du ønsker at skrive dit indlæg til i sidekolonnen. Når du sender, vil det aspekt eller de aspekter du har valgt i listen til venstre automatisk blive valgt i aspekt-vælgeren når du begynder at skrive et nyt indlæg.
    Ja. Når du er ved at skrive et indlæg, brug aspekt-vælgeren for at vælge eller fravælge aspekter. Bemærk at der står "alle aspekter" som standard. Dit indlæg vil være synligt for alle de aspekter, du vælger. Du kan også vælge de aspekter, du ønsker at skrive dit indlæg til i sidekolonnen. Når du sender, vil det aspekt eller de aspekter du har valgt i listen til venstre automatisk blive valgt i aspekt-vælgeren når du begynder at skrive et nyt indlæg.
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  1. Biografi, placering, køn og fødselsdag. Det er de ting i den nederste del af profilredigeringssiden. Disse oplysninger er valgfri - det er op til dig om du vil udfylde dem. indloggede brugere som du har føjet til dine aspekter er de eneste, der kan se din private profil. De kan også se de indlæg du har foretaget i de aspekt(er) de er i og dine offentlige indlæg når de besøger din profil side.
    Biografi, placering, køn og fødselsdag. Det er de ting i den nederste del af profilredigeringssiden. Disse oplysninger er valgfri - det er op til dig om du vil udfylde dem. indloggede brugere som du har føjet til dine aspekter er de eneste, der kan se din private profil. De kan også se de indlæg du har foretaget i de aspekt(er) de er i og dine offentlige indlæg når de besøger din profil side.
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Din private profil indeholder biografi, placering, køn og fødselsdag. Det er de ting i den nederste del af profilredigeringssiden. Disse oplysninger er valgfri - det er op til dig om du vil udfylde dem. Indloggede brugere som du har føjet til dine aspekter er de eneste, der kan se din private profil. Når de besøger din profilside kan de også se de indlæg du skrevet til de aspekt(er) de er i og dine offentlige indlæg.
    Din private profil indeholder biografi, placering, køn og fødselsdag. Det er de ting i den nederste del af profilredigeringssiden. Disse oplysninger er valgfri - det er op til dig om du vil udfylde dem. Indloggede brugere som du har føjet til dine aspekter er de eneste, der kan se din private profil. Når de besøger din profilside kan de også se de indlæg du skrevet til de aspekt(er) de er i og dine offentlige indlæg.
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  1. %{name} syntes om dit private indlæg
    %{name} syntes om dit private indlæg
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  2. %{name} syntes om dit begrænsede indlæg
    %{name} syntes om dit begrænsede indlæg
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  1. Du blev nævnt i et privat indlæg.
    Du blev nævnt i et privat indlæg.
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  2. Du blev nævnt i et begrænset indlæg.
    Du blev nævnt i et begrænset indlæg.
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  1. Hvordan anmelder jeg et anstødeligt indlæg?
    Hvordan anmelder jeg et anstødeligt indlæg?
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  2. Hvordan anmelder jeg et anstødeligt opslag?
    Hvordan anmelder jeg et anstødeligt opslag?
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  1. Du blev nævnt i et begrænset indlæg.
    Du blev nævnt i et begrænset indlæg.
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  2. Du blev nævnt i et begrænset opslag.
    Du blev nævnt i et begrænset opslag.
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  1. En pod er en server der kører Diaspora-softwaren og er forbundet til Diaspora-netværket. "Pod" er engelsk ord for en plantebælg og er således en metafor: En bælg indeholder frø på samme måde som en server indeholder brugerkonti. Der er mange forskellige pods. Du kan tilføje venner fra andre pods og kommunikere med dem. (Du kan tænke på en Diaspora pod som du tænker på en e-mailudbyder: Der er offentlige pods, private pods og med en vis indsats kan du endda køre din egen).
    En pod er en server der kører Diaspora-softwaren og er forbundet til Diaspora-netværket. "Pod" er engelsk ord for en plantebælg og er således en metafor: En bælg indeholder frø samme måde som en server indeholder brugerkonti. Der er mange forskellige pods. Du kan tilføje venner fra andre pods og kommunikere med dem. (Du kan tænke en Diaspora pod som du tænker en e-mailudbyder: Der er offentlige pods, private pods og med en vis indsats kan du endda køre din egen).
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  2. En pod er en server der kører Diaspora-softwaren og er forbundet til Diaspora-netværket. "Pod" er engelsk ord for en plantebælg og er således en metafor: En bælg indeholder frø på samme måde som en server indeholder brugerkonti. Der er mange forskellige pods. Du kan tilføje venner fra andre pods og kommunikere med dem. Så der er ingen grund til at oprette en profil på flere pods - en er nok. Du kan tænke på en Diaspora pod som du tænker på en e-mailudbyder: Der er offentlige pods, private pods og med en vis indsats kan du endda køre din egen.
    En pod er en server der kører Diaspora-softwaren og er forbundet til Diaspora-netværket. "Pod" er engelsk ord for en plantebælg og er således en metafor: En bælg indeholder frø samme måde som en server indeholder brugerkonti. Der er mange forskellige pods. Du kan tilføje venner fra andre pods og kommunikere med dem. der er ingen grund til at oprette en profil flere pods - en er nok. Du kan tænke en Diaspora pod som du tænker en e-mailudbyder: Der er offentlige pods, private pods og med en vis indsats kan du endda køre din egen.
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  1. Hvis du laver et begrænset indlæg, vil det kun være synligt for de personer du har lagt i dette aspekt (eller de aspekter, hvis det er lavet til flere aspekter ) før du lavede dit indlæg. Kontakter der ikke er i det aspekt kan ikke se indlægget. Begrænsede indlæg vil aldrig kunne ses af andre end dem du har i dine aspekter.
    Hvis du laver et begrænset indlæg, vil det kun være synligt for de personer du har lagt i dette aspekt (eller de aspekter, hvis det er lavet til flere aspekter ) før du lavede dit indlæg. Kontakter der ikke er i det aspekt kan ikke se indlægget. Begrænsede indlæg vil aldrig kunne ses af andre end dem du har i dine aspekter.
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  2. Hvis du laver et begrænset indlæg, vil det kun være synligt for de personer du har lagt i dette aspekt (eller aspekter, hvis det er lavet til flere aspekter) før du lavede dit indlæg. Kontakter der ikke er i det aspekt kan ikke se indlægget. Begrænsede indlæg vil aldrig kunne ses af andre end dem du har i dine aspekter.
    Hvis du laver et begrænset indlæg, vil det kun være synligt for de personer du har lagt i dette aspekt (eller aspekter, hvis det er lavet til flere aspekter) før du lavede dit indlæg. Kontakter der ikke er i det aspekt kan ikke se indlægget. Begrænsede indlæg vil aldrig kunne ses af andre end dem du har i dine aspekter.
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  1. I dette tilfælde vil dit indlæg være begrænset til et mindre antal tegn (140 tegn hvis det drejer sg om Twitter, 1000 tegn for Tumblr), og antallet af tegn, du har tilbage vises, når denne tjenestes ikon er fremhævet. Du kan stadig skrive til disse tjenester, hvis dit indlæg er længere end deres grænse, men teksten vil i så fald blive afkortet på disse tjenester.
    I dette tilfælde vil dit indlæg være begrænset til et mindre antal tegn (140 tegn hvis det drejer sg om Twitter, 1000 tegn for Tumblr), og antallet af tegn, du har tilbage vises, når denne tjenestes ikon er fremhævet. Du kan stadig skrive til disse tjenester, hvis dit indlæg er længere end deres grænse, men teksten vil i fald blive afkortet disse tjenester.
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. I dette tilfælde vil dit indlæg være begrænset til et mindre antal tegn (140 tegn hvis det drejer sg om Twitter, 1000 tegn for Tumblr), og antallet af tegn, du har tilbage vises, når denne tjenestes ikon er fremhævet. Du kan stadig skrive til disse tjenester, hvis dit indlæg er længere end deres grænse, men teksten vil i så fald blive afkortet med et link til dit indlæg på Diaspora.
    I dette tilfælde vil dit indlæg være begrænset til et mindre antal tegn (140 tegn hvis det drejer sg om Twitter, 1000 tegn for Tumblr), og antallet af tegn, du har tilbage vises, når denne tjenestes ikon er fremhævet. Du kan stadig skrive til disse tjenester, hvis dit indlæg er længere end deres grænse, men teksten vil i fald blive afkortet med et link til dit indlæg Diaspora.
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  1. Når du har søgt efter et tag, kan du klikke på knappen øverst på tag-siden for at "følge" det tag. Det vil herefter blive vist i din liste over fulgte tags til venstre. Hvis du klikker på en af ​​dine fulgte tags kommer du til det tags side, hvor du kan se de seneste indlæg der indeholder dette tag. Klik på #fulgte tags for at se en strøm med indlæg, der omfatter et eller flere af ​​dine fulgte tags.
    Når du har søgt efter et tag, kan du klikke knappen øverst tag-siden for at "følge" det tag. Det vil herefter blive vist i din liste over fulgte tags til venstre. Hvis du klikker en af ​​dine fulgte tags kommer du til det tags side, hvor du kan se de seneste indlæg der indeholder dette tag. Klik #fulgte tags for at se en strøm med indlæg, der omfatter et eller flere af ​​dine fulgte tags. 
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Når du har søgt efter et tag, kan du klikke på knappen øverst på tag-siden for at "følge" det tag. Det vil herefter blive vist i din liste over fulgte tags i den venstre menu. Hvis du klikker på en af ​​dine fulgte tags kommer du til det tags side, hvor du kan se de seneste indlæg der indeholder dette tag. Klik på #fulgte tags for at se en strøm med indlæg, der omfatter et eller flere af ​​dine fulgte tags.
    Når du har søgt efter et tag, kan du klikke knappen øverst tag-siden for at "følge" det tag. Det vil herefter blive vist i din liste over fulgte tags i den venstre menu. Hvis du klikker en af ​​dine fulgte tags kommer du til det tags side, hvor du kan se de seneste indlæg der indeholder dette tag. Klik #fulgte tags for at se en strøm med indlæg, der omfatter et eller flere af ​​dine fulgte tags.
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  1. Hvis du vælger denne indstilling så vil kontakter fra dette aspekt på din profil side under dit billede være i stand til at se, hvem der ellers er i aspektet. Det er bedst at vælge denne mulighed, hvis kontakterne alle kender hinanden. De vil stadig ikke være i stand til at se hvad aspektet hedder.
    Hvis du vælger denne indstilling vil kontakter fra dette aspekt din profil side under dit billede være i stand til at se, hvem der ellers er i aspektet. Det er bedst at vælge denne mulighed, hvis kontakterne alle kender hinanden. De vil stadig ikke være i stand til at se hvad aspektet hedder.
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Hvis du vælger denne indstilling så vil kontakter fra dette aspekt under dit billede på din profilside være i stand til at se, hvem der ellers er i aspektet. Det er bedst at vælge denne mulighed, hvis kontakterne alle kender hinanden, f.eks. hvis de alle er del af din familie eller af en fælles forening eller klub. De vil stadig ikke være i stand til at se hvad du har kaldt aspektet.
    Hvis du vælger denne indstilling vil kontakter fra dette aspekt  under dit billede din profilside være i stand til at se, hvem der ellers er i aspektet. Det er bedst at vælge denne mulighed, hvis kontakterne alle kender hinanden, f.eks. hvis de alle er del af din familie eller af en fælles forening eller klub. De vil stadig ikke være i stand til at se hvad du har kaldt aspektet.
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  1. Hvis du vælger denne indstilling så vil kontakter fra dette aspekt under dit billede på din profilside være i stand til at se, hvem der ellers er i aspektet. Det er bedst at vælge denne mulighed, hvis kontakterne alle kender hinanden, f.eks. hvis de alle er del af din familie eller af en fælles forening eller klub. De vil stadig ikke være i stand til at se hvad du har kaldt aspektet.
    Hvis du vælger denne indstilling vil kontakter fra dette aspekt  under dit billede din profilside være i stand til at se, hvem der ellers er i aspektet. Det er bedst at vælge denne mulighed, hvis kontakterne alle kender hinanden, f.eks. hvis de alle er del af din familie eller af en fælles forening eller klub. De vil stadig ikke være i stand til at se hvad du har kaldt aspektet.
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  2. Hvis du vælger denne indstilling så vil kontakter fra dette aspekt under dit billede på din profilside være i stand til at se, hvem der ellers er i aspektet. Det er bedst at vælge denne mulighed, hvis kontakterne alle kender hinanden, f.eks. hvis de alle er del af din familie eller af en fælles forening eller klub. De vil stadig ikke være i stand til at se hvad du har kaldt aspektet.
    Hvis du vælger denne indstilling vil kontakter fra dette aspekt under dit billede din profilside være i stand til at se, hvem der ellers er i aspektet. Det er bedst at vælge denne mulighed, hvis kontakterne alle kender hinanden, f.eks. hvis de alle er del af din familie eller af en fælles forening eller klub. De vil stadig ikke være i stand til at se hvad du har kaldt aspektet.
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  1. Dine offentlige indlæg vises i strømmen hos alle der følger dig. Hvis du har inkluderet #tags i dine offentlige indlæg, vil enhver der følger disse tags kunne se dit indlæg i deres strøm. Hvert offentligt indlæg har også en specifik webadresse som alle kan se selvom de er ikke logget ind - og dermed kan man linke offentlige indlæg direkte fra Twitter, blogs osv. Offentlige indlæg bliver også indekseret af søgemaskiner.
    Dine offentlige indlæg vises i strømmen hos alle der følger dig. Hvis du har inkluderet #tags i dine offentlige indlæg, vil enhver der følger disse tags kunne se dit indlæg i deres strøm. Hvert offentligt indlæg har også en specifik webadresse som alle kan se selvom de er ikke logget ind - og dermed kan man linke offentlige indlæg direkte fra Twitter, blogs osv. Offentlige indlæg bliver også indekseret af søgemaskiner.
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Dine offentlige indlæg vises i strømmen hos alle der følger dig. Hvis du har inkluderet #tags i dine offentlige indlæg, vil enhver der følger disse tags kunne se dit indlæg i deres strøm. Hvert offentligt indlæg har også en specifik webadresse som alle kan se, også selvom de er ikke logget ind på Diaspora - dermed kan man linke til offentlige indlæg direkte fra Twitter, blogs osv. Offentlige indlæg kan også blive indekseret af søgemaskiner.
    Dine offentlige indlæg vises i strømmen hos alle der følger dig. Hvis du har inkluderet #tags i dine offentlige indlæg, vil enhver der følger disse tags kunne se dit indlæg i deres strøm. Hvert offentligt indlæg har også en specifik webadresse som alle kan se, også selvom de er ikke logget ind Diaspora - dermed kan man linke til offentlige indlæg direkte fra Twitter, blogs osv. Offentlige indlæg kan også blive indekseret af søgemaskiner.
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  1. Ja, men denne funktion er stadig ret upoleret og formateringen af resultaterne er stadig temmelig grov. Hvis du ønsker at prøve det alligevel, så gå til en profilside og klik på feed-knappen i din browser. Du kan også kopiere profilens URL (dvs. https://joindiaspora.com/people/etnummer) og indsætte den i en feed-læser. Den resulterende feed-adresse vil se sådan ud: https://joindiaspora.com/public/username.atom - Diaspora bruger Atom og ikke RSS.
    Ja, men denne funktion er stadig ret upoleret og formateringen af resultaterne er stadig temmelig grov. Hvis du ønsker at prøve det alligevel, til en profilside og klik feed-knappen i din browser. Du kan også kopiere profilens URL (dvs. https://joindiaspora.com/people/etnummer) og indsætte den i en feed-læser. Den resulterende feed-adresse vil se sådan ud: https://joindiaspora.com/public/username.atom - Diaspora bruger Atom og ikke RSS.
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  2. Ja, men denne funktion er stadig ret upoleret og formateringen af resultaterne er stadig temmelig grov. Hvis du ønsker at prøve det alligevel, så gå til en profilside og klik på feed-knappen i din browser. Du kan også kopiere profilens URL (dvs. https://podnavn.org/people/et_tal) og indsætte den i en feed-læser. Den resulterende feed-adresse vil se sådan ud: https://joindiaspora.com/public/username.atom - Diaspora bruger Atom og ikke RSS.
    Ja, men denne funktion er stadig ret upoleret og formateringen af resultaterne er stadig temmelig grov. Hvis du ønsker at prøve det alligevel, til en profilside og klik feed-knappen i din browser. Du kan også kopiere profilens URL (dvs. https://podnavn.org/people/et_tal) og indsætte den i en feed-læser. Den resulterende feed-adresse vil se sådan ud: https://joindiaspora.com/public/username.atom - Diaspora bruger Atom og ikke RSS.
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  1. Der er en ny kommentar i et indlæg du kommenterede
    Der er en ny kommentar i et indlæg du kommenterede
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Der er en ny kommentar til et af dine indlæg
    Der er en ny kommentar til et af dine indlæg
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  1. Kan jeg videredele et privat indlæg kun for nogle af mine aspekter?
    Kan jeg videredele et privat indlæg kun for nogle af mine aspekter?
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Kan jeg videredele et begrænset indlæg til udvalgte aspekter?
    Kan jeg videredele et begrænset indlæg til udvalgte aspekter?
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  1. Kan jeg videredele et offentligt indlæg kun for nogle af mine aspekter?
    Kan jeg videredele et offentligt indlæg kun for nogle af mine aspekter?
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Kan jeg videredele et offentligt indlæg til et begrænset aspekt?
    Kan jeg videredele et offentligt indlæg til et begrænset aspekt?
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
13 May from 12:52pm to 1:28pm