11 Nov ‘13 16:49
Euripides changed 1 translations in Greek on TVShows 2. Hide changes
  1. Τα επεισόδια δεν κατεβάζονται από το TVShows, μόνο αρχεία torrent τα οποία απαιτούν άλλα προγράμματα για να λειτουργήσουν. Εξαρτάται από εσένα, τον χρήστη, το πως θα τα χρησιμοποιήσεις και σύμφωνα πάντα με την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων της χώρας σας.
    Τα επεισόδια δεν κατεβάζονται από το TVShows, μόνο αρχεία torrent τα οποία απαιτούν άλλα προγράμματα για να λειτουργήσουν. Εξαρτάται από εσένα, τον χρήστη, το πως θα τα χρησιμοποιήσεις και σύμφωνα πάντα με την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων της χώρας σας.
    changed by Edouard .
    Copy to clipboard
  2. Τα επεισόδια δεν κατεβαίνουν από το TVShows, μόνο αρχεία torrent τα οποία απαιτούν άλλα προγράμματα για να λειτουργήσουν. Εξαρτάται από εσένα, τον χρήστη, το πως θα τα χρησιμοποιήσεις και σύμφωνα πάντα με την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων της χώρας σας.
    Τα επεισόδια δεν κατεβαίνουν από το TVShows, μόνο αρχεία torrent τα οποία απαιτούν άλλα προγράμματα για να λειτουργήσουν. Εξαρτάται από εσένα, τον χρήστη, το πως θα τα χρησιμοποιήσεις και σύμφωνα πάντα με την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων της χώρας σας.
    changed by Euripides .
    Copy to clipboard
11 Nov ‘13 16:49