22 May ‘16 03:24
Arygroup changed 1 translations in Ukrainian, Ukraine on PhocaGallery Crop Fix. Hide changes
  1. За замовчуванням ТюленьГалерея (PhocaGallery) обрізає ескізи по центру. Тому у портретних зображень зазвичай обрізаються голови. Привіт тов.Робесп’єру. То ж оберіть, що вихочете обрізати - ноги (обрізання від гори), голови (обрізання від низу), голови і ноги (як за замовчуванням).
    За замовчуванням ТюленьГалерея (PhocaGallery) обрізає ескізи по центру. Тому у портретних зображень зазвичай обрізаються голови. Привіт тов.Робеспєру. То ж оберіть, що вихочете обрізати - ноги (обрізання від гори), голови (обрізання від низу), голови і ноги (як за замовчуванням).
    changed by Arygroup via a Batch Operation.
    Copy to clipboard
  2. За замовчуванням ТюленьГалерея (PhocaGallery) обрізає ескізи по центру. Тому у портретних зображень зазвичай обрізаються голови. Привіт тов.Робесп’єру. То ж оберіть, що ви хочете обрізати - ноги (обрізання від гори), голови (обрізання від низу), голови і ноги (як за замовчуванням).
    За замовчуванням ТюленьГалерея (PhocaGallery) обрізає ескізи по центру. Тому у портретних зображень зазвичай обрізаються голови. Привіт тов.Робеспєру. То ж оберіть, що ви хочете обрізати - ноги (обрізання від гори), голови (обрізання від низу), голови і ноги (як за замовчуванням).
    changed by Arygroup .
    Copy to clipboard
22 May ‘16 03:24