13 de ago desde 19:55 to 19:59
Jakobu changed 4 translations in Danish on Diaspora. Hide changes
 1. Hvad sker der, når jeg fravælger et eller flere aspekter, når jeg laver et offentligt indlæg?
  Hvad sker der, når jeg fravælger et eller flere aspekter, når jeg laver et offentligt indlæg?
  Cambiado vía la API .
  Copy to clipboard
 2. Hvad sker der, når jeg fravælger et eller flere aspekter i den venstre kolonne, når jeg laver et offentligt indlæg?
  Hvad sker der, når jeg fravælger et eller flere aspekter i den venstre kolonne, når jeg laver et offentligt indlæg?
  cambiado por Jakobu .
  Copy to clipboard
 1. Nej, men du kan se om nogen deler med dig eller ej, ved at besøge deres profilside. Hvis de gør, vil knappen der viser det (eller de) aspekter du har placeret dem i være grøn. Hvis ikke er den grå.
  Nej, men du kan se om nogen deler med dig eller ej, ved at besøge deres profilside. Hvis de gør, vil knappen der viser det (eller de) aspekter du har placeret dem i være grøn. Hvis ikke er den grå.
  Cambiado vía la API .
  Copy to clipboard
 2. Nej, men du kan se, om nogen deler med dig ved at besøge deres profilside. Hvis de er, vil der være en grøn kryds ved siden af deres Diaspora-ID. Hvis ikke, vil der være en grå cirkel.
  Nej, men du kan se, om nogen deler med dig ved at besøge deres profilside. Hvis de er, vil der være en grøn kryds ved siden af deres Diaspora-ID. Hvis ikke, vil der være en grå cirkel.
  cambiado por Jakobu .
  Copy to clipboard
 1. Når du har søgt efter et tag, kan du klikke på knappen øverst på tag-siden for at "følge" det tag. Det vil herefter blive vist i din liste over fulgte tags i den venstre menu. Hvis du klikker på en af ​​dine fulgte tags kommer du til det tags side, hvor du kan se de seneste indlæg der indeholder dette tag. Klik på #fulgte tags for at se en strøm med indlæg, der omfatter et eller flere af ​​dine fulgte tags.
  Når du har søgt efter et tag, kan du klikke knappen øverst tag-siden for at "følge" det tag. Det vil herefter blive vist i din liste over fulgte tags i den venstre menu. Hvis du klikker en af ​​dine fulgte tags kommer du til det tags side, hvor du kan se de seneste indlæg der indeholder dette tag. Klik #fulgte tags for at se en strøm med indlæg, der omfatter et eller flere af ​​dine fulgte tags.
  Cambiado vía la API .
  Copy to clipboard
 2. Når du har søgt efter et tag, kan du klikke på knappen øverst på tag-siden for at "følge" det tag. Det vil herefter blive vist i din liste over fulgte tags i den venstre menu. Hvis du klikker på en af ​​dine fulgte tags kommer du til det tags side, hvor du kan se de seneste indlæg der indeholder dette tag. Klik på #fulgte tags for at se en strøm med indlæg, der omfatter et eller flere af ​​dine fulgte tags. Indlæg indeholdende det pågældende tag vil også blive inkluderet i din hovedstrøm.
  Når du har søgt efter et tag, kan du klikke knappen øverst tag-siden for at "følge" det tag. Det vil herefter blive vist i din liste over fulgte tags i den venstre menu. Hvis du klikker en af ​​dine fulgte tags kommer du til det tags side, hvor du kan se de seneste indlæg der indeholder dette tag. Klik #fulgte tags for at se en strøm med indlæg, der omfatter et eller flere af ​​dine fulgte tags.  Indlæg indeholdende det pågældende tag vil også blive inkluderet i din hovedstrøm.
  cambiado por Jakobu .
  Copy to clipboard
 1. Tryk på advarselstrekanten i det øvre højre hjørne af indlægget for at anmelde det til din podmin. Skriv grunden til at du anmelder indlægget i dialog-boksen.
  Tryk advarselstrekanten i det øvre højre hjørne af indlægget for at anmelde det til din podmin. Skriv grunden til at du anmelder indlægget i dialog-boksen.
  Cambiado vía la API .
  Copy to clipboard
 2. Tryk på advarselstrekanten i det øvre højre hjørne af indlægget for at anmelde det til din podmin. Skriv grunden til at du anmelder indlægget i dialog-boksen. Du skal kun rapportere indlæg, der bryder vores %{community_guidelines} eller din pods servicevilkår, f.eks. indlæg med ulovligt indhold, verbale overgreb eller spam.
  Tryk advarselstrekanten i det øvre højre hjørne af indlægget for at anmelde det til din podmin. Skriv grunden til at du anmelder indlægget i dialog-boksen. Du skal kun rapportere indlæg, der bryder vores %{community_guidelines} eller din pods servicevilkår, f.eks. indlæg med ulovligt indhold, verbale overgreb eller spam.
  cambiado por Jakobu .
  Copy to clipboard
13 de ago desde 19:55 to 19:59