04 de dic desde 08:23 to 08:28
Jakobu changed 4 translations in Danish on Diaspora. Hide changes
 1.  
 2. Hvordan sørger jeg for at en brugers indlæg ikke optræder i min strøm?
  Hvordan sørger jeg for at en brugers indlæg ikke optræder i min strøm?
  cambiado por Jakobu .
  Copy to clipboard
 1.  
 2. Hvis du deler med den pågældende person, vil det at fjerne dem fra dine aspekter stoppe de fleste af deres indlæg fra at vises i din strøm. En mere gennemgribende metode er at "ignorere" den konto. Dette forhindrer, at deres indlæg vises i din strøm, og de kan ikke længere lide eller kommentere dine indlæg. De vil dog stadig være i stand til at videresende dine indlæg, kommentere videredelinger af dine indlæg, og deres kommentarer til indlæg fra andre personer der vises i din strøm, vil stadig være synlige for dig.
  Hvis du deler med den pågældende person, vil det at fjerne dem fra dine aspekter stoppe de fleste af deres indlæg fra at vises i din strøm. En mere gennemgribende metode er at "ignorere" den konto. Dette forhindrer, at deres indlæg vises i din strøm, og de kan ikke længere lide eller kommentere dine indlæg. De vil dog stadig være i stand til at videresende dine indlæg, kommentere videredelinger af dine indlæg, og deres kommentarer til indlæg fra andre personer der vises i din strøm, vil stadig være synlige for dig.
  cambiado por Jakobu .
  Copy to clipboard
 1.  
 2. For at ignorere en konto skal du klikke på ikonet "ignorér" (en cirkel med en diagonal linje gennem) øverst til højre for et af deres indlæg. Deres indlæg forsvinder øjeblikkeligt fra din strøm. Alternativt kan du gå til deres profilside og klikke på ignoreringsikonet der. Du kan stadig se deres indlæg på deres profilside eller ved at bruge single-postvisningen.
  For at ignorere en konto skal du klikke ikonet "ignorér" (en cirkel med en diagonal linje gennem) øverst til højre for et af deres indlæg. Deres indlæg forsvinder øjeblikkeligt fra din strøm. Alternativt kan du til deres profilside og klikke ignoreringsikonet der. Du kan stadig se deres indlæg deres profilside eller ved at bruge single-postvisningen.
  cambiado por Jakobu .
  Copy to clipboard
 1.  
 2. En liste over personer, du ignorerer, findes i dine kontoindstillinger under Privatliv. Hvis du vil stoppe med at ignorere nogen, skal du fjerne dem fra listen på den pågældende side.
  En liste over personer, du ignorerer, findes i dine kontoindstillinger under Privatliv. Hvis du vil stoppe med at ignorere nogen, skal du fjerne dem fra listen den pågældende side.
  cambiado por Jakobu .
  Copy to clipboard
04 de dic desde 08:23 to 08:28