08 Oct from 2:22pm to 2:25pm
Jakobu changed 4 translations in Danish on Diaspora. Hide changes
  1.  
  2. Når du klikker på denne knap, beder din browser dig om at installere en handler, der gør det muligt for os at åbne web + diaspora: // URL'er på din hjemme-pod. Dette er i øjeblikket eksperimentelt, og interaktionen afhænger af din browser.
    Når du klikker denne knap, beder din browser dig om at installere en handler, der gør det muligt for os at åbne web + diaspora: // URL'er din hjemme-pod. Dette er i øjeblikket eksperimentelt, og interaktionen afhænger af din browser.
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. web+diaspora:// protokol handler
    web+diaspora:// protokol handler
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. Registrer
    Registrer
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  1. Hvis du deler med den pågældende person, vil det at fjerne dem fra dine aspekter stoppe de fleste af deres indlæg fra at vises i din strøm. En mere gennemgribende metode er at "ignorere" den konto. Dette forhindrer, at deres indlæg vises i din strøm, og de kan ikke længere lide eller kommentere dine indlæg. De vil dog stadig være i stand til at videresende dine indlæg, kommentere videredelinger af dine indlæg, og deres kommentarer til indlæg fra andre personer der vises i din strøm, vil stadig være synlige for dig.
    Hvis du deler med den pågældende person, vil det at fjerne dem fra dine aspekter stoppe de fleste af deres indlæg fra at vises i din strøm. En mere gennemgribende metode er at "ignorere" den konto. Dette forhindrer, at deres indlæg vises i din strøm, og de kan ikke længere lide eller kommentere dine indlæg. De vil dog stadig være i stand til at videresende dine indlæg, kommentere videredelinger af dine indlæg, og deres kommentarer til indlæg fra andre personer der vises i din strøm, vil stadig være synlige for dig.
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  2. Hvis du deler med den pågældende person, vil det at fjerne dem fra dine aspekter stoppe de fleste af deres indlæg fra at vises i din strøm. En mere gennemgribende metode er at "ignorere" denne konto. Dette forhindrer, at deres indlæg vises i din strøm, og de kan ikke længere lide eller kommentere dine indlæg. De vil dog stadig være i stand til at videresende dine indlæg, kommentere videredelinger af dine indlæg, og deres kommentarer til indlæg fra andre personer der vises i din strøm, vil stadig være synlige for dig.
    Hvis du deler med den pågældende person, vil det at fjerne dem fra dine aspekter stoppe de fleste af deres indlæg fra at vises i din strøm. En mere gennemgribende metode er at "ignorere" denne konto. Dette forhindrer, at deres indlæg vises i din strøm, og de kan ikke længere lide eller kommentere dine indlæg. De vil dog stadig være i stand til at videresende dine indlæg, kommentere videredelinger af dine indlæg, og deres kommentarer til indlæg fra andre personer der vises i din strøm, vil stadig være synlige for dig.
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
08 Oct from 2:22pm to 2:25pm