03 Mar from 9:57pm to 10:07pm
Magruf changed 4 translations in Turkish on Vivaldi Tips. Hide changes
  1.  
  2. Oturum Yönetimi
    Oturum Yönetimi
    changed by Magruf .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. Oturum Yönetimi özelliği size açık sekmeleriniz oturum olarak kaydetmenizi ve daha sonra ne zaman ihtiyaç duyarsanız tek tıklama hepsini açmanıza olanak sağlar.
    Oturum Yönetimi özelliği size açık sekmeleriniz oturum olarak kaydetmenizi ve daha sonra ne zaman ihtiyaç duyarsanız tek tıklama hepsini açmanıza olanak sağlar.
    changed by Magruf .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. Sekmelerinizi <strong>Vivaldi - Dosya</strong> menüsünü kullanarak oturum olarak kaydedebilirsiniz. <strong>Açık Sekmeleri Oturum Olarak Kaydet</strong> menüsüne tıklayın. Takip eden ekranda, oturuma bir <strong>İsim</strong> verin ve <strong>Kaydet</strong> düğmesine tıklayın.
    Sekmelerinizi <strong>Vivaldi - Dosya</strong> menüsünü kullanarak oturum olarak kaydedebilirsiniz. <strong>Açık Sekmeleri Oturum Olarak Kaydet</strong> menüsüne tıklayın. Takip eden ekranda, oturuma bir <strong>İsim</strong> verin ve <strong>Kaydet</strong> düğmesine tıklayın.
    changed by Magruf .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. Kaydedilen oturumlarınızı <strong>Vivaldi - Dosya</strong> menüsünü kullanarak açabilirsiniz. <strong>Kaydedilmiş Oturumu Aç</strong> menüsüne tıklayın. Takip eden ekranda, bir oturum <strong>İsmi</strong> seçin ve <strong>Açt</strong> düğmesine tıklayın.
    Kaydedilen oturumlarınızı <strong>Vivaldi - Dosya</strong> menüsünü kullanarak açabilirsiniz. <strong>Kaydedilmiş Oturumu </strong> menüsüne tıklayın. Takip eden ekranda, bir oturum <strong>İsmi</strong> seçin ve <strong>Açt</strong> düğmesine tıklayın.
    changed by Magruf .
    Copy to clipboard
03 Mar from 9:57pm to 10:07pm