🔁


History

  1. We respect your privacy and we treat it seriously. This is why, we only use data necessary for our apps and services to function as efficiently as possible.
    We respect your privacy and we treat it seriously. This is why, we only use data necessary for our apps and services to function as efficiently as possible.
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Vi respekterer ditt privatliv og vi behandle det seriøst. Det er derfor vi bruker bare data som er nødvendig for våre programmer og tjenester skal fungere så godt som mulig.
    Vi respekterer ditt privatliv og vi behandle det seriøst. Det er derfor vi bruker bare data som er nødvendig for våre programmer og tjenester skal fungere så godt som mulig.

    Vi respekterer ditt privatliv og vi behandle det seriøst. Det er derfor vi bruker bare data som er nødvendig for våre programmer og tjenester skal fungere godt som mulig.

    changed via the API .
    Copy to clipboard
  3. Vi respekterer ditt privatliv og vi behandler det seriøst. Dette er grunnen til at vi bruker bare data som er nødvendig for at våre programmer og tjenester skal fungere så godt som mulig.
    Vi respekterer ditt privatliv og vi behandler det seriøst. Dette er grunnen til at vi bruker bare data som er nødvendig for at våre programmer og tjenester skal fungere så godt som mulig.

    Vi respekterer ditt privatliv og vi behandler det seriøst. Dette er grunnen til at vi bruker bare data som er nødvendig for at våre programmer og tjenester skal fungere godt som mulig.

    changed by Oddvarr .
    Copy to clipboard