29 Sep from 4:07pm to 4:27pm
danielwine changed 3 translations in Hungarian on Diaspora. Hide changes
  1. Kattints a kis fényképezőgép jelére, ha képet szeretnél beszúrni a bejegyzésedbe. Nyomd meg az ikont ismételten, ha másikat is szeretnél hozzáadni. Lehetőséged van több képet is egyszerre kiválasztani.
    Kattints a kis fényképezőgép jelére, ha képet szeretnél beszúrni a bejegyzésedbe. Nyomd meg az ikont ismételten, ha másikat is szeretnél hozzáadni. Lehetőséged van több képet is egyszerre kiválasztani.
    changed by danielwine .
    Copy to clipboard
  2. Kattints a kis fényképezőgép jelére, ha képet szeretnél beszúrni a bejegyzésedbe. Nyomd meg az ikont ismételten, ha újabbat is szeretnél hozzáadni. Lehetőséged van több képet is egyszerre kiválasztani.
    Kattints a kis fényképezőgép jelére, ha képet szeretnél beszúrni a bejegyzésedbe. Nyomd meg az ikont ismételten, ha újabbat is szeretnél hozzáadni. Lehetőséged van több képet is egyszerre kiválasztani.
    changed by danielwine .
    Copy to clipboard
  1. Nem, de bármikor írhatsz még egyet ugyanazzal a tartalommal, a korábbitól eltérő csoport(ok) felé címezve.
    Nem, de bármikor írhatsz még egyet ugyanazzal a tartalommal, a korábbitól eltérő csoport(ok) felé címezve.
    changed by danielwine .
    Copy to clipboard
  2. Nem, de bármikor írhatsz még egy azonos tartalmú üzenetet, a korábbitól eltérő csoport(ok) felé címezve.
    Nem, de bármikor írhatsz még egy azonos tartalmú üzenetet, a korábbitól eltérő csoport(ok) felé címezve.
    changed by danielwine .
    Copy to clipboard
  1. A nevedet, az öt címkét, melyet saját magad jellemzésére választhatsz és a fényképedet. Mindezek az 'adatlapom szerkesztése' oldal felső részén találhatóak. Te döntöd el, hogy névtelen szeretnél lenni, vagy inkább könnyedén azonosítható. Az adatlapod oldala tartalmazza ezen kívül az összes nyilvános bejegyzésedet.
    A nevedet, az öt címkét, melyet saját magad jellemzésére választhatsz és a fényképedet. Mindezek az 'adatlapom szerkesztése' oldal felső részén találhatóak. Te döntöd el, hogy névtelen szeretnél lenni, vagy inkább könnyedén azonosítható. Az adatlapod oldala tartalmazza ezen kívül az összes nyilvános bejegyzésedet.
    changed by danielwine .
    Copy to clipboard
  2. A nevedet, az öt címkét, melyet saját magad jellemzésére választhatsz és a fényképedet. Mindezek az 'adatlapom szerkesztése' oldal felső részén találhatóak. Te döntöd el, hogy névtelen szeretnél lenni, vagy könnyedén azonosítható. Az adatlapod oldala ezen kívül az összes nyilvános bejegyzésedet is tartalmazza.
    A nevedet, az öt címkét, melyet saját magad jellemzésére választhatsz és a fényképedet. Mindezek az 'adatlapom szerkesztése' oldal felső részén találhatóak. Te döntöd el, hogy névtelen szeretnél lenni, vagy könnyedén azonosítható. Az adatlapod oldala ezen kívül az összes nyilvános bejegyzésedet is tartalmazza.
    changed by danielwine .
    Copy to clipboard
29 Sep from 4:07pm to 4:27pm