14 Oct from 1:41pm to 1:58pm
Mirek2 changed 30 translations in Czech on Diaspora. Hide changes
  1. Napiš správci tvého podu!
    Napiš správci tvého podu!
    changed by Mirek2 .
    Copy to clipboard
  2. Napište správci vašeho podu!
    Napište správci vašeho podu!
    changed by Mirek2 .
    Copy to clipboard
  1. Přejdi na dolní část tvé stránky nastavení a klikni na tlačítko „Uzavřít účet“.
    Přejdi na dolní část tvé stránky nastavení a klikni na tlačítkoUzavřít účet“.
    changed by Mirek2 .
    Copy to clipboard
  2. Přejděte na dolní část vaší stránky nastavení a klikněte na tlačítko „Uzavřít účet“.
    Přejděte na dolní část vaší stránky nastavení a klikněte na tlačítkoUzavřít účet“.
    changed by Mirek2 .
    Copy to clipboard
  1. Komunikace *mezi* pody je šifrovaná (použitím SSL a vlastního šifrování diaspory*), ale skladování dat na podech není šifrované. Administrátoři databáze tvého podu (většinou osoba provozující pod) mají přístup ke všem datům na tvém profilu a ke všem tvým příspěvkům (podobně jako u věťšiny stránek, které uchovávají data). Provozování vlastního podu poskytuje větší soukromí, neboť poté jen ty řídíš přístup k databázi.
    Komunikace *mezi* pody je šifrovaná (použitím SSL a vlastního šifrování diaspory*), ale skladování dat na podech není šifrované. Administrátoři databáze tvého podu (většinou osoba provozující pod) mají přístup ke všem datům na tvém profilu a ke všem tvým příspěvkům (podobně jako u věťšiny stránek, které uchovávají data). Provozování vlastního podu poskytuje větší soukromí, neboť poté jen ty řídíš přístup k databázi.
    changed by Mirek2 .
    Copy to clipboard
  2. Komunikace *mezi* pody je šifrovaná (použitím SSL a vlastního šifrování diaspory*), ale skladování dat na podech není šifrované. Administrátoři databáze vašeho podu (většinou osoby provozující pod) mají přístup ke všem datům na vašem profilu a ke všem vašim příspěvkům (podobně jako u věťšiny stránek, které uchovávají data). Provozování vlastního podu poskytuje větší soukromí, neboť poté jen vy řídíte přístup k databázi.
    Komunikace *mezi* pody je šifrovaná (použitím SSL a vlastního šifrování diaspory*), ale skladování dat na podech není šifrované. Administrátoři databáze vašeho podu (většinou osoby provozující pod) mají přístup ke všem datům na vašem profilu a ke všem vašim příspěvkům (podobně jako u věťšiny stránek, které uchovávají data). Provozování vlastního podu poskytuje větší soukromí, neboť poté jen vy řídíte přístup k databázi.
    changed by Mirek2 .
    Copy to clipboard
  1. Když začneš sdílet s někým na jiném podu, všechny příspěvky, které s ní(m) sdílíš a kopie dat na tvém profilu jsou uchovávány (kešovány) na jejím/jeho podu a přísupné administrátorovi tohoto podu. Když smažeš příspěvek nebo data z profilu, jsou smazány z tvého podu a z kterýchkoli dalších podů, kde byly v minulosti uchovávány.
    Když začneš sdílet s někým na jiném podu, všechny příspěvky, které s (m) sdílíš a kopie dat na tvém profilu jsou uchovávány (kešovány) na jejím/jeho podu a přísupné administrátorovi tohoto podu. Když smažeš příspěvek nebo data z profilu, jsou smazány z tvého podu a z kterýchkoli dalších podů, kde byly v minulosti uchovávány.
    changed by Mirek2 .
    Copy to clipboard
  2. Když začnete sdílet s někým na jiném podu, všechny příspěvky, které s ní(m) sdílíte a kopie dat na vašem profilu jsou uchovávány (kešovány) na jejím/jeho podu a přísupné administrátorovi tohoto podu. Když smažete příspěvek nebo data z profilu, jsou smazány z vašeho podu a z kterýchkoli dalších podů, kde byly v minulosti uchovávány.
    Když začnete sdílet s někým na jiném podu, všechny příspěvky, které s (m) sdílíte a kopie dat na vašem profilu jsou uchovávány (kešovány) na jejím/jeho podu a přísupné administrátorovi tohoto podu. Když smažete příspěvek nebo data z profilu, jsou smazány z vašeho podu a z kterýchkoli dalších podů, kde byly v minulosti uchovávány.
    changed by Mirek2 .
    Copy to clipboard
  1. Aspekty jsou způsob, kterým seskupuješ své kontakty na diaspoře*. Aspekt je jedním z obličejů, které ukazuješ světu. Může to být ten, kým jsi v práci, či kým jsi pro svoji rodinu, či kým jsi pro tvé kamarády v klubu, do kterého patříš.
    Aspekty jsou způsob, kterým seskupuješ své kontakty na diaspoře*. Aspekt je jedním z obličejů, které ukazuješ světu. Může to být ten, kým jsi v práci, či kým jsi pro svoji rodinu, či kým jsi pro tvé kamarády v klubu, do kterého patříš.
    changed by Mirek2 .
    Copy to clipboard
  2. Aspekty jsou způsob, kterým seskupujete své kontakty na diaspoře*. Aspekt je jedním z obličejů, které ukazujete světu. Může to být ten, kým jste v práci, či kým jste pro svou rodinu, či kým jste pro své kamarády v klubu, do kterého patříte.
    Aspekty jsou způsob, kterým seskupujete své kontakty na diaspoře*. Aspekt je jedním z obličejů, které ukazujete světu. Může to být ten, kým jste v práci, či kým jste pro svou rodinu, či kým jste pro své kamarády v klubu, do kterého patříte.
    changed by Mirek2 .
    Copy to clipboard
  1. Použitím zjednodušeného jazyku %{markdown}. Můžeš najít plný syntax Markdownu %{here}. Tlačítko pro náhled je v tomto případě opravdu užitečné, neboť uvidíš, jak bude tvoje zpráva vypadat předtím, než jí nasdílíš.
    Použitím zjednodušeného jazyku %{markdown}. Můžeš najít plný syntax Markdownu %{here}. Tlačítko pro náhled je v tomto případě opravdu užitečné, neboť uvidíš, jak bude tvoje zpráva vypadat předtím, než nasdílíš.
    changed by Mirek2 .
    Copy to clipboard
  2. Použitím zjednodušeného jazyku %{markdown}. Můžete najít plný syntax Markdownu %{here}. Tlačítko pro náhled je v tomto případě opravdu užitečné, neboť uvidíte, jak bude vaše zpráva vypadat předtím, než ji nasdílíte.
    Použitím zjednodušeného jazyku %{markdown}. Můžete najít plný syntax Markdownu %{here}. Tlačítko pro náhled je v tomto případě opravdu užitečné, neboť uvidíte, jak bude vaše zpráva vypadat předtím, než ji nasdílíte.
    changed by Mirek2 .
    Copy to clipboard
  1. Ano. V dolní části karty Účet na stránce nastavení jsou dvě tlačítka pro stahování tvých dat.
    Ano. V dolní části karty Účet na stránce nastavení jsou dvě tlačítka pro stahování tvých dat.
    changed by Mirek2 .
    Copy to clipboard
  2. Ano. V dolní části karty Účet na stránce nastavení jsou dvě tlačítka pro stahování vašich dat.
    Ano. V dolní části karty Účet na stránce nastavení jsou dvě tlačítka pro stahování vašich dat.
    changed by Mirek2 .
    Copy to clipboard
  1. V budoucnu budeš moci exportovat svůj účet z podu a importovat ho na jiném, ale toto není v současné době možné. Můžeš si vždy zařídit nový účet a přidat své kontakty do aspektů na tomto novém účtu, a požádat je, ať si tvůj nový účet přidají do svých aspektů.
    V budoucnu budeš moci exportovat svůj účet z podu a importovat ho na jiném, ale toto není v současné době možné. Můžeš si vždy zařídit nový účet a přidat své kontakty do aspektů na tomto novém účtu, a požádat je, si tvůj nový účet přidají do svých aspektů.
    changed by Mirek2 .
    Copy to clipboard
  2. V budoucnu budete moci exportovat svůj účet z podu a importovat ho na jiném, ale toto není v současné době možné. Můžete si vždy zařídit nový účet a přidat své kontakty do aspektů na tomto novém účtu, a požádat je, ať si váš nový účet přidají do svých aspektů.
    V budoucnu budete moci exportovat svůj účet z podu a importovat ho na jiném, ale toto není v současné době možné. Můžete si vždy zařídit nový účet a přidat své kontakty do aspektů na tomto novém účtu, a požádat je, si váš nový účet přidají do svých aspektů.
    changed by Mirek2 .
    Copy to clipboard
  1. V tom případě je tvůj příspěvek omezen povoleným počtem znaků služby (140 v případě Twitteru, 1000 v případě Tumblru), a počet znaků, které ti zbývá, se zobrazuje, když je ikonka této služby zvýrazněna. Můžeš stále odesílat na tyto služby pokud je tvůj příspěvek delší než jejich limit, ale text bude zkrácený na těchto službách.
    V tom případě je tvůj příspěvek omezen povoleným počtem znaků služby (140 v případě Twitteru, 1000 v případě Tumblru), a počet znaků, které ti zbývá, se zobrazuje, když je ikonka této služby zvýrazněna. Můžeš stále odesílat na tyto služby pokud je tvůj příspěvek delší než jejich limit, ale text bude zkrácený na těchto službách.
    changed by Mirek2 .
    Copy to clipboard
  2. V tom případě je váš příspěvek omezen povoleným počtem znaků služby (140 v případě Twitteru, 1000 v případě Tumblru), a počet znaků, které vám zbývá, se zobrazuje, když je ikonka této služby zvýrazněna. Můžete stále odesílat na tyto služby pokud je váš příspěvek delší než jejich limit, ale text bude na těchto službách zkrácený.
    V tom případě je váš příspěvek omezen povoleným počtem znaků služby (140 v případě Twitteru, 1000 v případě Tumblru), a počet znaků, které vám zbývá, se zobrazuje, když je ikonka této služby zvýrazněna. Můžete stále odesílat na tyto služby pokud je váš příspěvek delší než jejich limit, ale text bude na těchto službách zkrácený.
    changed by Mirek2 .
    Copy to clipboard
  1. Tvůj proud se skládá z 3 typů příspěvků:
    Tvůj proud se skládá z 3 typů příspěvků:
    changed by Mirek2 .
    Copy to clipboard
  2. Váš proud se skládá ze 3 typů příspěvků:
    Váš proud se skládá ze 3 typů příspěvků:
    changed by Mirek2 .
    Copy to clipboard
  1. Shlédni %{community_spotlight}
    Shlédni %{community_spotlight}
    changed by Mirek2 .
    Copy to clipboard
  2. Shlédněte %{community_spotlight}
    Shlédněte %{community_spotlight}
    changed by Mirek2 .
    Copy to clipboard
  1. Shlédni %{community_spotlight} nebo %{add_to_aspect_link}
    Shlédni %{community_spotlight} nebo %{add_to_aspect_link}
    changed by Mirek2 .
    Copy to clipboard
  2. Shlédněte %{community_spotlight} nebo %{add_to_aspect_link}
    Shlédněte %{community_spotlight} nebo %{add_to_aspect_link}
    changed by Mirek2 .
    Copy to clipboard
  1. Napiš znak „@“ a začni psát své jméno. Mělo by se zobrazit rozbalovací menu, které ti umožní je snadněji vybrat. Ber na vědomí, že je možné zmínit jen ty, které máš v aspektech.
    Napiš znak „@“ a začni psát své jméno. Mělo by se zobrazit rozbalovací menu, které ti umožní je snadněji vybrat. Ber na vědomí, že je možné zmínit jen ty, které máš v aspektech.
    changed by Mirek2 .
    Copy to clipboard
  2. Napište znak „@“ a začněte psát své jméno. Mělo by se zobrazit rozbalovací menu, které vám umožní je snadněji vybrat. Berte na vědomí, že je možné zmínit jen ty osoby, které máte v aspektech.
    Napište znak „@“ a začněte psát své jméno. Mělo by se zobrazit rozbalovací menu, které vám umožní je snadněji vybrat. Berte na vědomí, že je možné zmínit jen ty osoby, které máte v aspektech.
    changed by Mirek2 .
    Copy to clipboard
  1. %{name} s tebou sdílí
    %{name} s tebou sdílí
    changed by Mirek2 .
    Copy to clipboard
  2. %{name} s vámi sdílí
    %{name} s vámi sdílí
    changed by Mirek2 .
    Copy to clipboard
  1. %{name} s tebou nesdílí
    %{name} s tebou nesdílí
    changed by Mirek2 .
    Copy to clipboard
  2. %{name} s vámi nesdílí
    %{name} s vámi nesdílí
    changed by Mirek2 .
    Copy to clipboard
  1. Ahoj!    Byl(a) jsi pozván(a) na diasporu*!    Klikni na tento odkaz, abys mohl(a) začít    [%{invite_url}][1] S láskou,    E-mailový robot diaspory*!    [1]: %{invite_url}
    Ahoj!  
      
    Byl(a) jsi pozván(a) na diasporu*!  
      
    Klikni na tento odkaz, abys mohl(a) začít  
      
    [%{invite_url}][1]  
      
      
    S láskou,  
      
    E-mailový robot diaspory*!  
      
    [1]: %{invite_url}
    changed by Mirek2 .
    Copy to clipboard
  2. Ahoj!    Byl(a) jste pozván(a) na diasporu*!    Klikněte na tento odkaz, abyste mohl(a) začít    [%{invite_url}][1] S láskou,    E-mailový robot diaspory*!    [1]: %{invite_url}
    Ahoj!  
      
    Byl(a) jste pozván(a) na diasporu*!  
      
    Klikněte na tento odkaz, abyste mohl(a) začít  
      
    [%{invite_url}][1]  
      
      
    S láskou,  
      
    E-mailový robot diaspory*!  
      
    [1]: %{invite_url}
    changed by Mirek2 .
    Copy to clipboard
  1. Koukni na naše %{tutorials}
    Koukni na naše %{tutorials}
    changed by Mirek2 .
    Copy to clipboard
  2. Koukněte na naše %{tutorials}
    Koukněte na naše %{tutorials}
    changed by Mirek2 .
    Copy to clipboard
  1. Ano, klikni „Zmínky“ v levém sloupci na své domovské stránce
    Ano, klikniZmínkyv levém sloupci na své domovské stránce
    changed by Mirek2 .
    Copy to clipboard
  2. Ano, klikněte „Zmínky“ v levém sloupci na své domovské stránce
    Ano, klikněteZmínkyv levém sloupci na své domovské stránce
    changed by Mirek2 .
    Copy to clipboard
  1. Byli jste pozváni na Diasporu!
    Byli jste pozváni na Diasporu!
    changed by Jonne Haß .
    Copy to clipboard
  2. Byl(a) jste pozván(a) na Diasporu!
    Byl(a) jste pozván(a) na Diasporu!
    changed by Mirek2 .
    Copy to clipboard
  1. Pověz:
    Pověz:
    changed by Mirek2 .
    Copy to clipboard
  2. Povězte:
    Povězte:
    changed by Mirek2 .
    Copy to clipboard
  1. Byl(a) jsi pozván(a)
    Byl(a) jsi pozván(a)
    changed by Mirek2 .
    Copy to clipboard
  2. Byl(a) jste pozván(a)
    Byl(a) jste pozván(a)
    changed by Mirek2 .
    Copy to clipboard
  1. zbývá ti %{user_invitation} pozvánek %{link}
    zbývá ti %{user_invitation} pozvánek %{link}
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. zbývají vám %{count} pozvánky %{link}zbývá vám jediná pozvánka %{link}nezbývá vám žádná pozvánka %{link}zbývá vám %{count} pozvánek %{link}
    zeroThis plural form is used for numbers like: 0

    nezbývá vám žádná pozvánka %{link}


    oneThis plural form is used for numbers like: n is 1

    zbývá vám jediná pozvánka %{link}


    fewThis plural form is used for numbers like: n in 2..4

    zbývají vám %{count} pozvánky %{link}


    otherThis plural form is used for numbers like: everything else

    zbývá vám %{count} pozvánek %{link}


    changed by Mirek2 .
    Copy to clipboard
  1. Příspěvek který se snažíte zobrazit není veřejný!
    Příspěvek který se snažíte zobrazit není veřejný!
    changed by Riftyful .
    Copy to clipboard
  2. Příspěvek, který se snažíte zobrazit, není veřejný!
    Příspěvek, který se snažíte zobrazit, není veřejný!
    changed by Mirek2 .
    Copy to clipboard
  1. Hej, musíš nejdřív kontakt přidat!
    Hej, musíš nejdřív kontakt přidat!
    changed by Mirek2 .
    Copy to clipboard
  2. Hej, musíte nejdřív kontakt přidat!
    Hej, musíte nejdřív kontakt přidat!
    changed by Mirek2 .
    Copy to clipboard
  1. Připojování se k službám ti dá možnost na nich publikovat své příspěvky hned co je napíšeš na diaspoře*.
    Připojování se k službám ti možnost na nich publikovat své příspěvky hned co je napíšeš na diaspoře*.
    changed by Mirek2 .
    Copy to clipboard
  2. Připojování se k službám vám dá možnost na nich publikovat své příspěvky hned co je napíšete na diaspoře*.
    Připojování se k službám vám možnost na nich publikovat své příspěvky hned co je napíšete na diaspoře*.
    changed by Mirek2 .
    Copy to clipboard
  1. Máš štěstí. Vyzkoušej %{tutorial_series} na stránce našeho projektu. Provede tě krok po kroku registrací a naučí tě všechny základní věci, co potřebuješ o diaspoře* vědět.
    Máš štěstí. Vyzkoušej %{tutorial_series} na stránce našeho projektu. Provede krok po kroku registrací a naučí všechny základní věci, co potřebuješ o diaspoře* vědět.
    changed by Mirek2 .
    Copy to clipboard
  2. Máte štěstí. Vyzkoušejte %{tutorial_series} na stránce našeho projektu. Provede vás krok po kroku registrací a naučí vás všechny základní věci, co potřebujete o diaspoře* vědět.
    Máte štěstí. Vyzkoušejte %{tutorial_series} na stránce našeho projektu. Provede vás krok po kroku registrací a naučí vás všechny základní věci, co potřebujete o diaspoře* vědět.
    changed by Mirek2 .
    Copy to clipboard
  1. Ne, ale vždy můžeš vytvořit nový příspěvek se stejným obsahem a sdílet ho s jiným aspektem.
    Ne, ale vždy můžeš vytvořit nový příspěvek se stejným obsahem a sdílet ho s jiným aspektem.
    changed by Mirek2 .
    Copy to clipboard
  2. Ne, ale vždy můžete vytvořit nový příspěvek se stejným obsahem a sdílet ho s jiným aspektem.
    Ne, ale vždy můžete vytvořit nový příspěvek se stejným obsahem a sdílet ho s jiným aspektem.
    changed by Mirek2 .
    Copy to clipboard
  1. Pod je server, na kterém běží software diaspora* a který je připojen k síti diaspory*. "Pod", což je anglicky "lusk", je metafora, která odkazuje na lusky, které obsahují semínka, podobně jako server obsahuje řadu uživatelských účtů. Je mnoho různých podů. Můžeš přidávat kamarády z jiných podů a komunikovat s nimi. (O podu diaspory* můžeš přemýšlet jako o něčem podobnému poskytovateli e-mailu: jsou veřejné pody, soukromé pody a s určitým úsilím můžeš spustit svůj vlastní.)
    Pod je server, na kterém běží software diaspora* a který je připojen k síti diaspory*. "Pod", což je anglicky "lusk", je metafora, která odkazuje na lusky, které obsahují semínka, podobně jako server obsahuje řadu uživatelských účtů. Je mnoho různých podů. Můžeš přidávat kamarády z jiných podů a komunikovat s nimi. (O podu diaspory* můžeš přemýšlet jako o něčem podobnému poskytovateli e-mailu: jsou veřejné pody, soukromé pody a s určitým úsilím můžeš spustit svůj vlastní.)
    changed by Mirek2 .
    Copy to clipboard
  2. Pod je server, na kterém běží software diaspora* a který je připojen k síti diaspory*. "Pod", což je anglicky "lusk", je metafora, která odkazuje na lusky, které obsahují semínka, podobně jako server obsahuje řadu uživatelských účtů. Je mnoho různých podů. Můžete přidávat kamarády z jiných podů a komunikovat s nimi. (O podu diaspory* můžete přemýšlet jako o něčem podobnému poskytovateli e-mailu: jsou veřejné pody, soukromé pody a s určitým úsilím můžete spustit svůj vlastní.)
    Pod je server, na kterém běží software diaspora* a který je připojen k síti diaspory*. "Pod", což je anglicky "lusk", je metafora, která odkazuje na lusky, které obsahují semínka, podobně jako server obsahuje řadu uživatelských účtů. Je mnoho různých podů. Můžete přidávat kamarády z jiných podů a komunikovat s nimi. (O podu diaspory* můžete přemýšlet jako o něčem podobnému poskytovateli e-mailu: jsou veřejné pody, soukromé pody a s určitým úsilím můžete spustit svůj vlastní.)
    changed by Mirek2 .
    Copy to clipboard
  1. 65 535 znaků. To je o 65 395 znaků více, než máš na Twitteru! ;)
    65 535 znaků. To je o 65 395 znaků více, než máš na Twitteru! ;)
    changed by Mirek2 .
    Copy to clipboard
  2. 65 535 znaků. To je o 65 395 znaků více než máte na Twitteru! ;)
    65 535 znaků. To je o 65 395 znaků více než máte na Twitteru! ;)
    changed by Mirek2 .
    Copy to clipboard
  1. Ne, zatím ne. Můžeš ale shlédnout proud jejich nahraných obrázků ze sekce Fotky v postranním panelu na jejich profilu.
    Ne, zatím ne. Můžeš ale shlédnout proud jejich nahraných obrázků ze sekce Fotky v postranním panelu na jejich profilu.
    changed by Mirek2 .
    Copy to clipboard
  2. Ne, zatím ne. Můžete ale shlédnout proud jejich nahraných obrázků ze sekce Fotky v postranním panelu na jejich profilu.
    Ne, zatím ne. Můžete ale shlédnout proud jejich nahraných obrázků ze sekce Fotky v postranním panelu na jejich profilu.
    changed by Mirek2 .
    Copy to clipboard
14 Oct from 1:41pm to 1:58pm