27 Nov from 6:24pm to 6:34pm
Dimig changed 26 translations in Norwegian Bokmål on Diaspora. Hide changes
  1. Fjern %{person_name} fra "%{aspect_name}"
    Fjern %{person_name} fra "%{aspect_name}"
    changed by Jonne Haß .
    Copy to clipboard
  2. Fjern %{person_name} fra «%{aspect_name}»
    Fjern %{person_name} fra «%{aspect_name}»
    changed by Dimig .
    Copy to clipboard
  1. Kommunikasjon "mellom" pod-er er alltid kryptert (med SSL og diaspora* sin egen transportkryptering), men lagringen av data på pod-er er ikke kryptert. Om de hadde villet, kunne databaseadministratoren for din pod (vanligvis personen som driver pod-en) gått inn på alle dine profildata og alt det du poster (slik tilfellet er for de fleste nettsteder som lagrer brukerdata). Å drive din egen pod gir mer privathet ettersom du da kontrollerer tilgangen til databasen.
    Kommunikasjon "mellom" pod-er er alltid kryptert (med SSL og diaspora* sin egen transportkryptering), men lagringen av data pod-er er ikke kryptert. Om de hadde villet, kunne databaseadministratoren for din pod (vanligvis personen som driver pod-en) gått inn alle dine profildata og alt det du poster (slik tilfellet er for de fleste nettsteder som lagrer brukerdata). Å drive din egen pod gir mer privathet ettersom du da kontrollerer tilgangen til databasen.
    changed by Ulf Ayirtahsk Berg .
    Copy to clipboard
  2. Kommunikasjon «mellom» pod-er er alltid kryptert (med SSL og diaspora* sin egen transportkryptering), men lagringen av data på pod-er er ikke kryptert. Om de hadde villet, kunne databaseadministratoren for din pod (vanligvis personen som driver pod-en) gått inn på alle dine profildata og alt det du poster (slik tilfellet er for de fleste nettsteder som lagrer brukerdata). Å drive din egen pod gir mer privathet ettersom du da kontrollerer tilgangen til databasen.
    Kommunikasjon «mellom» pod-er er alltid kryptert (med SSL og diaspora* sin egen transportkryptering), men lagringen av data pod-er er ikke kryptert. Om de hadde villet, kunne databaseadministratoren for din pod (vanligvis personen som driver pod-en) gått inn alle dine profildata og alt det du poster (slik tilfellet er for de fleste nettsteder som lagrer brukerdata). Å drive din egen pod gir mer privathet ettersom du da kontrollerer tilgangen til databasen.
    changed by Dimig .
    Copy to clipboard
  1. Når du har begynt å dele med noen på en annen pod, vil poster du deler med dem og en kopi av dine profildata lagres (midlertidig "cache"-minne) på deres pod, og være tilgjengelig for den pod-ens databaseadministrator. Når du sletter en post eller profildata slettes det fra din pod og eventuelle andre pod-er hvor det tidligere hadde vært lagret.
    Når du har begynt å dele med noen en annen pod, vil poster du deler med dem og en kopi av dine profildata lagres (midlertidig "cache"-minne) deres pod, og være tilgjengelig for den pod-ens databaseadministrator. Når du sletter en post eller profildata slettes det fra din pod og eventuelle andre pod-er hvor det tidligere hadde vært lagret.
    changed by Ulf Ayirtahsk Berg .
    Copy to clipboard
  2. Når du har begynt å dele med noen på en annen pod, vil poster du deler med dem og en kopi av dine profildata lagres (midlertidig «cache»-minne) på deres pod, og være tilgjengelig for den pod-ens databaseadministrator. Når du sletter en post eller profildata slettes det fra din pod og eventuelle andre pod-er hvor det tidligere hadde vært lagret.
    Når du har begynt å dele med noen en annen pod, vil poster du deler med dem og en kopi av dine profildata lagres (midlertidig «cache»-minne) deres pod, og være tilgjengelig for den pod-ens databaseadministrator. Når du sletter en post eller profildata slettes det fra din pod og eventuelle andre pod-er hvor det tidligere hadde vært lagret.
    changed by Dimig .
    Copy to clipboard
  1. Ja. Gå til din side for kontakter og klikk på Mine kontakter. For hver av kontaktene kan du bruke menyen til høyre for å legge dem til (eller fjerne dem fra) så mange aspekter du ønsker. Eller du kan legge dem til et nytt aspekt (eller fjerne dem fra et aspekt) ved å klikke på knappen for aspektvalg på deres profilside. Eller du kan også bare bevege musepekeren over navnet deres der du ser det i stream-en, og et "hover-card" vil da vise seg. Der kan du endre aspektene de er i.
    Ja. til din side for kontakter og klikk Mine kontakter. For hver av kontaktene kan du bruke menyen til høyre for å legge dem til (eller fjerne dem fra) mange aspekter du ønsker. Eller du kan legge dem til et nytt aspekt (eller fjerne dem fra et aspekt) ved å klikke knappen for aspektvalg deres profilside. Eller du kan også bare bevege musepekeren over navnet deres der du ser det i stream-en, og et "hover-card" vil da vise seg. Der kan du endre aspektene de er i.
    changed by Ulf Ayirtahsk Berg .
    Copy to clipboard
  2. Ja. Gå til din side for kontakter og klikk på Mine kontakter. For hver av kontaktene kan du bruke menyen til høyre for å legge dem til (eller fjerne dem fra) så mange aspekter du ønsker. Eller du kan legge dem til et nytt aspekt (eller fjerne dem fra et aspekt) ved å klikke på knappen for aspektvalg på deres profilside. Eller du kan også bare bevege musepekeren over navnet deres der du ser det i stream-en, og et «hover-card» vil da vise seg. Der kan du endre aspektene de er i.
    Ja. til din side for kontakter og klikk Mine kontakter. For hver av kontaktene kan du bruke menyen til høyre for å legge dem til (eller fjerne dem fra) mange aspekter du ønsker. Eller du kan legge dem til et nytt aspekt (eller fjerne dem fra et aspekt) ved å klikke knappen for aspektvalg deres profilside. Eller du kan også bare bevege musepekeren over navnet deres der du ser det i stream-en, og et «hover-card» vil da vise seg. Der kan du endre aspektene de er i.
    changed by Dimig .
    Copy to clipboard
  1. Hva er en "omtale"?
    Hva er en "omtale"?
    changed by Dimig .
    Copy to clipboard
  2. Hva er en «omtale»?
    Hva er en «omtale»?
    changed by Dimig .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. «»
    «»
    changed by Dimig .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. «»
    «»
    changed by Dimig .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. «»
    «»
    changed by Dimig .
    Copy to clipboard
  1. En pod er en server som kjører diaspora*-programvaren og som er tilknyttet diaspora*-nettverket. "Pod" er et metafor som på engelsk refererer til en del av planter, som inneholder frø, på den måten at en server inneholder et antall brukerkontoer. Der er mange forskjellige pod-er. Du kan legge til venner fra andre pod-er, og kommunisere med dem. (Du kan tenke på en diaspora*-pod som noe lignende en eposttilbyder: der fins offentlige pod-er, private pod-er, og med litt anstrengelse kan du til og med drive din egen).
    En pod er en server som kjører diaspora*-programvaren og som er tilknyttet diaspora*-nettverket. "Pod" er et metafor som engelsk refererer til en del av planter, som inneholder frø, den måten at en server inneholder et antall brukerkontoer. Der er mange forskjellige pod-er. Du kan legge til venner fra andre pod-er, og kommunisere med dem. (Du kan tenke en diaspora*-pod som noe lignende en eposttilbyder: der fins offentlige pod-er, private pod-er, og med litt anstrengelse kan du til og med drive din egen).
    changed by Ulf Ayirtahsk Berg .
    Copy to clipboard
  2. En pod er en server som kjører diaspora*-programvaren og som er tilknyttet diaspora*-nettverket. «Pod» er et metafor som på engelsk refererer til en del av planter, som inneholder frø, på den måten at en server inneholder et antall brukerkontoer. Der er mange forskjellige pod-er. Du kan legge til venner fra andre pod-er, og kommunisere med dem. (Du kan tenke på en diaspora*-pod som noe lignende en eposttilbyder: der fins offentlige pod-er, private pod-er, og med litt anstrengelse kan du til og med drive din egen).
    En pod er en server som kjører diaspora*-programvaren og som er tilknyttet diaspora*-nettverket. «Pod» er et metafor som engelsk refererer til en del av planter, som inneholder frø, den måten at en server inneholder et antall brukerkontoer. Der er mange forskjellige pod-er. Du kan legge til venner fra andre pod-er, og kommunisere med dem. (Du kan tenke en diaspora*-pod som noe lignende en eposttilbyder: der fins offentlige pod-er, private pod-er, og med litt anstrengelse kan du til og med drive din egen).
    changed by Dimig .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. «»
    «»
    changed by Dimig .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. «»
    «»
    changed by Dimig .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. «»
    «»
    changed by Dimig .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. «»
    «»
    changed by Dimig .
    Copy to clipboard
  1. Etter å ha søkt opp en tag kan du klikke på knappen øverst i den tag-ens side for å "følge" den tag-en. Den vil da vises i din liste over fulgte tag-er til venstre. Å klikke på en av dine fulgte tag-er tar deg til den tag-ens side så du kan se nylige poster som inneholder den tag-en. Klikk på #Followed Tags for å se en stream med poster som inkluderer noen som helst av dine fulgte tag-er.
    Etter å ha søkt opp en tag kan du klikke knappen øverst i den tag-ens side for å "følge" den tag-en. Den vil da vises i din liste over fulgte tag-er til venstre. Å klikke en av dine fulgte tag-er tar deg til den tag-ens side du kan se nylige poster som inneholder den tag-en. Klikk #Followed Tags for å se en stream med poster som inkluderer noen som helst av dine fulgte tag-er. 
    changed by Ulf Ayirtahsk Berg .
    Copy to clipboard
  2. Etter å ha søkt opp en tag kan du klikke på knappen øverst i den tag-ens side for å «følge» den tag-en. Den vil da vises i din liste over fulgte tag-er til venstre. Å klikke på en av dine fulgte tag-er tar deg til den tag-ens side så du kan se nylige poster som inneholder den tag-en. Klikk på #Followed Tags for å se en stream med poster som inkluderer noen som helst av dine fulgte tag-er.
    Etter å ha søkt opp en tag kan du klikke knappen øverst i den tag-ens side for å «følge» den tag-en. Den vil da vises i din liste over fulgte tag-er til venstre. Å klikke en av dine fulgte tag-er tar deg til den tag-ens side du kan se nylige poster som inneholder den tag-en. Klikk #Followed Tags for å se en stream med poster som inkluderer noen som helst av dine fulgte tag-er. 
    changed by Dimig .
    Copy to clipboard
  1. Folk i din "strøm"
    Folk i din "strøm"
    changed by Tale Haukbjørk .
    Copy to clipboard
  2. Folk i din Stream
    Folk i din Stream
    changed by Dimig .
    Copy to clipboard
  1. Strøm
    Strøm
    changed by Tale Haukbjørk .
    Copy to clipboard
  2. Stream
    Stream
    changed by Dimig .
    Copy to clipboard
  1. Dette er strømmen din. Hopp inn og presenter deg selv.
    Dette er strømmen din. Hopp inn og presenter deg selv.
    changed by Jonne Haß .
    Copy to clipboard
  2. Dette er stream-en din. Hopp inn og presenter deg selv.
    Dette er stream-en din. Hopp inn og presenter deg selv.
    changed by Dimig .
    Copy to clipboard
  1. Din hovedstrøm viser alle kontaktene dine, tags du følger, og innlegg fra noen kreative medlemmer i felleskapet.
    Din hovedstrøm viser alle kontaktene dine, tags du følger, og innlegg fra noen kreative medlemmer i felleskapet. 
    changed by Jonne Haß .
    Copy to clipboard
  2. Din hoved-stream viser alle kontaktene dine, tags du følger, og innlegg fra noen kreative medlemmer i felleskapet.
    Din hoved-stream viser alle kontaktene dine, tags du følger, og innlegg fra noen kreative medlemmer i felleskapet.
    changed by Dimig .
    Copy to clipboard
  1. Du har merket innholdet ditt som 'ikke passende' og det vil skjules for folk som ikke ønsker å se potensielt støtende innhold i strømmen.
    Du har merket innholdet ditt som 'ikke passende' og det vil skjules for folk som ikke ønsker å se potensielt støtende innhold i strømmen.
    changed by Post .
    Copy to clipboard
  2. Du har merket innholdet ditt som 'ikke passende' og det vil skjules for folk som ikke ønsker å se potensielt støtende innhold i stream-en.
    Du har merket innholdet ditt som 'ikke passende' og det vil skjules for folk som ikke ønsker å se potensielt støtende innhold i stream-en.
    changed by Dimig .
    Copy to clipboard
  1. Javel, du kommer ikke til å se denne brukeren i din innholdsstrøm i fremtiden. #silencio!
    Javel, du kommer ikke til å se denne brukeren i din innholdsstrøm i fremtiden. #silencio!
    changed by Bobbaluba .
    Copy to clipboard
  2. Javel, du kommer ikke til å se denne brukeren i din innholds-stream i fremtiden. #silencio!
    Javel, du kommer ikke til å se denne brukeren i din innholds-stream i fremtiden. #silencio!
    changed by Dimig .
    Copy to clipboard
  1. Atom-strøm
    Atom-strøm
    changed by Post .
    Copy to clipboard
  2. Atom-stream
    Atom-stream
    changed by Dimig .
    Copy to clipboard
  1. Atom-stream
    Atom-stream
    changed by Dimig .
    Copy to clipboard
  2. Atom-strøm
    Atom-strøm
    changed by Dimig .
    Copy to clipboard
  1. Innstillinger for strøm
    Innstillinger for strøm
    changed by Jonne Haß .
    Copy to clipboard
  2. Innstillinger for stream
    Innstillinger for stream
    changed by Dimig .
    Copy to clipboard
  1. Ja. Klikk på Mine Aspekter i sidelinjen, og så klikk individuelle innlegg i listen for å velge dem. Du vil bare se innlegg fra personer i de valgte aspektene i strømmen din.
    Ja. Klikk Mine Aspekter i sidelinjen, og klikk individuelle innlegg i listen for å velge dem. Du vil bare se innlegg fra personer i de valgte aspektene i strømmen din.
    changed by Disturbedfood .
    Copy to clipboard
  2. Ja. Klikk på Mine Aspekter i sidelinjen, og så klikk individuelle innlegg i listen for å velge dem. Du vil bare se innlegg fra personer i de valgte aspektene i stream-en din.
    Ja. Klikk Mine Aspekter i sidelinjen, og klikk individuelle innlegg i listen for å velge dem. Du vil bare se innlegg fra personer i de valgte aspektene i stream-en din.
    changed by Dimig .
    Copy to clipboard
  1. Vis sosiale rampelys i strømmen?
    Vis sosiale rampelys i strømmen?
    changed by Tale Haukbjørk .
    Copy to clipboard
  2. Vis sosiale rampelys i stream?
    Vis sosiale rampelys i stream?
    changed by Dimig .
    Copy to clipboard
  1. Vis sosiale rampelys i stream?
    Vis sosiale rampelys i stream?
    changed by Dimig .
    Copy to clipboard
  2. Vis sosiale rampelys i stream-en?
    Vis sosiale rampelys i stream-en?
    changed by Dimig .
    Copy to clipboard
27 Nov from 6:24pm to 6:34pm