16 May from 1:13pm to 1:15pm
danielwine changed 2 translations in Hungarian on Diaspora. Hide changes
  1. A fiókod le van zárva. Húsz percbe is beletelhet, mire befejezzük a fiókod törlését. Köszönjük, hogy kipróbáltad a Diaspora közösségi oldalt.
    A fiókod le van zárva. Húsz percbe is beletelhet, mire befejezzük a fiókod törlését. Köszönjük, hogy kipróbáltad a Diaspora közösségi oldalt.
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. A fiókod le van zárva. Húsz percbe is beletelhet, mire befejezzük a fiókod törlését. Köszönjük, hogy kipróbáltad a diaspora* közösségi oldalt.
    A fiókod le van zárva. Húsz percbe is beletelhet, mire befejezzük a fiókod törlését. Köszönjük, hogy kipróbáltad a diaspora* közösségi oldalt.
    changed by danielwine .
    Copy to clipboard
  1. Töröljük az összes bejegyzésedet és adatodat amint tudjuk. A hozzászólásaid megmaradnak, de a neved helyett csak a diaspora azonosítód lesz látható mellettük.
    Töröljük az összes bejegyzésedet és adatodat amint tudjuk. A hozzászólásaid megmaradnak, de a neved helyett csak a diaspora azonosítód lesz látható mellettük.
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Töröljük az összes bejegyzésedet és adatodat amint tudjuk. A hozzászólásaid megmaradnak, de a neved helyett csak a diaspora* azonosítód lesz látható mellettük.
    Töröljük az összes bejegyzésedet és adatodat amint tudjuk. A hozzászólásaid megmaradnak, de a neved helyett csak a diaspora* azonosítód lesz látható mellettük.
    changed by danielwine .
    Copy to clipboard
16 May from 1:13pm to 1:15pm