22 Sep from 9:49am to 9:53am
Jakobu changed 2 translations in Danish on Diaspora. Hide changes
  1. Hjælp med at få %{pod} til at køre, og sørg for at administratoren kan få sig en håndbajer i ny og næ med en månedlig donation.
    Hjælp med at %{pod} til at køre, og sørg for at administratoren kan sig en håndbajer i ny og med en månedlig donation.
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  2. Hjælp med at få %{pod} til at køre, og sørg for at administratoren kan få sig en kop kaffe i ny og næ med en månedlig donation.
    Hjælp med at %{pod} til at køre, og sørg for at administratoren kan sig en kop kaffe i ny og med en månedlig donation.
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  1. Der er flere Android-apps under udvikling. Flere er forladte projekter og fungerer derfor ikke godt sammen med den aktuelle version af diaspora *. Forvent ikke meget af disse apps. I øjeblikket er den bedste måde at få adgang til diaspora * fra din mobile enhed, gennem en browser, fordi vi har udviklet en mobil version af hjemmesiden, som bør virke godt på alle enheder. Der er i øjeblikket ingen app til iOS. Igen bør diaspora * fungere fint via din browser.
    Der er flere Android-apps under udvikling. Flere er forladte projekter og fungerer derfor ikke godt sammen med den aktuelle version af diaspora *. Forvent ikke meget af disse apps. I øjeblikket er den bedste måde at adgang til diaspora * fra din mobile enhed, gennem en browser, fordi vi har udviklet en mobil version af hjemmesiden, som bør virke godt alle enheder. Der er i øjeblikket ingen app til iOS. Igen bør diaspora * fungere fint via din browser.
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  2. Der er flere Android-apps under udvikling. Flere er forladte projekter og fungerer derfor ikke godt sammen med den aktuelle version af Diaspora*. Forvent ikke meget af disse apps. I øjeblikket er den bedste måde at få adgang til Diaspora* fra din mobile enhed gennem en browser, fordi vi har udviklet en mobil version af hjemmesiden som bør virke godt på alle enheder. Der er i øjeblikket ingen app til iOS. Igen bør Diaspora* fungere fint via din browser.
    Der er flere Android-apps under udvikling. Flere er forladte projekter og fungerer derfor ikke godt sammen med den aktuelle version af Diaspora*. Forvent ikke meget af disse apps. I øjeblikket er den bedste måde at adgang til Diaspora* fra din mobile enhed gennem en browser, fordi vi har udviklet en mobil version af hjemmesiden som bør virke godt alle enheder. Der er i øjeblikket ingen app til iOS. Igen bør Diaspora* fungere fint via din browser.
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
22 Sep from 9:49am to 9:53am