21 Oct from 3:37pm to 3:41pm
Keranen changed 3 translations in Finnish on Diaspora. Hide changes
  1.  
  2. Hei, Johtuen siitä, ettei käyttäjätililläsi %{pod_url} ole ollut toimintaa, meidän on valitettavasti ilmoitettava, että järjestelmä on merkinnyt tämä käyttäjätilin automaattisesti poistettavaksi. Tämä tapahtuu, jos käyttäjätilillä ei ole tapahtumia yli %{after_days} päivään. Voit välttää käyttäjätilisi poistamisen kirjautumalla sille ennen %{remove_after} jolloin käyttäjätilin poistaminen peruuntuu. Tämä huoltotoimenpide tehdään, jotta tämän diaspora* ilmentymän resurssit tulevat tehokkaasti aktiivisten käyttäjien saataville. Kiitämme ymmärryksestäsi. Jos haluat säilyttää käyttäjätilisi kirjaudu sisään tästä: %{login_url} Toivottavasti näemme uudestaan, Terveisin diaspora* sähköpostirobotti!
    Hei, 
     
    Johtuen siitä, ettei käyttäjätililläsi %{pod_url} ole ollut toimintaa, meidän on valitettavasti ilmoitettava, että järjestelmä on merkinnyt tämä käyttäjätilin automaattisesti poistettavaksi. Tämä tapahtuu, jos käyttäjätilillä ei ole tapahtumia yli %{after_days} päivään. 
     
    Voit välttää käyttäjätilisi poistamisen kirjautumalla sille ennen %{remove_after} jolloin käyttäjätilin poistaminen peruuntuu. 
     
    Tämä huoltotoimenpide tehdään, jotta tämän diaspora* ilmentymän resurssit tulevat tehokkaasti aktiivisten käyttäjien saataville. Kiitämme ymmärryksestäsi. 
     
    Jos haluat säilyttää käyttäjätilisi kirjaudu sisään tästä: 
     
    %{login_url} 
     
    Toivottavasti näemme uudestaan, 
     
    Terveisin diaspora* sähköpostirobotti!
    changed by Keranen .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. Käyttämätön diaspora* käyttäjätilisi on merkitty poistettavaksi
    Käyttämätön diaspora* käyttäjätilisi on merkitty poistettavaksi
    changed by Keranen .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. lisää niitä
    lisää niitä
    changed by Keranen .
    Copy to clipboard
21 Oct from 3:37pm to 3:41pm