23 Nov from 1:17pm to 1:31pm
Mijnheer changed 6 translations in Dutch on Diaspora. Hide changes
  1.  
  2. Er zijn nog geen berichten.
    Er zijn nog geen berichten.
    changed by Mijnheer .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. contacten in aspect chat autorisatie verlenen?
    contacten in aspect chat autorisatie verlenen?
    changed by Mijnheer .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. Contacten binnen dit aspect kunnen met jou chatten.
    Contacten binnen dit aspect kunnen met jou chatten.
    changed by Mijnheer .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. Contacten binnen dit aspect kunnen niet met jou chatten.
    Contacten binnen dit aspect kunnen niet met jou chatten.
    changed by Mijnheer .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. Je bent aan het eind van je stream beland.
    Je bent aan het eind van je stream beland.
    changed by Mijnheer .
    Copy to clipboard
  1. Hallo, Wegens inactiviteit op je diaspora* account op %{pod_url} moeten we je helaas melden dat het systeem je account voor automatische verwijdering heeft aangemerkt. Dit gebeurt automatisch wanneer er meer dan %{after_days} dagen geen gebruik is gemaakt van je account. Wil je dit account behouden, log dan in vóór %{remove_after}. Dan wordt het verwijderen geannuleerd. Dit doen we om deze diaspora* server voor de wel actieve gebruikers zo efficiënt mogelijk te maken. Alvast bedankt voor je begrip. Als je het account wilt behouden, log dan hier in: %{login_url} Hopelijk tot ziens, De diaspora* e-mailrobot!
    Hallo, 
     
    Wegens inactiviteit op je diaspora* account op %{pod_url} moeten we je helaas melden dat het systeem je account voor automatische verwijdering heeft aangemerkt. Dit gebeurt automatisch wanneer er meer dan %{after_days} dagen geen gebruik is gemaakt van je account. 
     
    Wil je dit account behouden, log dan in vóór %{remove_after}. Dan wordt het verwijderen geannuleerd. 
     
    Dit doen we om deze diaspora* server voor de wel actieve gebruikers zo efficiënt mogelijk te maken. Alvast bedankt voor je begrip. 
     
    Als je het account wilt behouden, log dan hier in: %{login_url} 
     
    Hopelijk tot ziens, 
     
    De diaspora* e-mailrobot!
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Hallo, het lijkt erop dat je je account op %{pod_url} niet meer nodig hebt, omdat je het meer dan %{after_days} dagen niet hebt gebruikt. Om onze actieve gebruikers goede prestaties van de server te geven, willen we ongebruikte accounts verwijderen uit de database. We zouden je graag als lid van deze diaspora* gemeenschap willen behouden, dus je kunt je account wel houden als je dat wilt. Als je je account wilt aanhouden, log dan in vóór %{remove_after}. En kijk daarna gerust even rond in diaspora*. Er is veel veranderd sinds je hier de laatste keer bent geweest en we denken dat je de verbeteringen wel leuk vindt. Volg wat #hashtags om voor jou relevante content te vinden. Log hier in: %{login_url}. Als je je inloggegevens kwijt bent, vraag ze dan op vanaf die pagina. Hopelijk tot ziens, De diaspora* e-mailrobot!
    Hallo, 
     
    het lijkt erop dat je je account op %{pod_url} niet meer nodig hebt, omdat je het meer dan %{after_days} dagen niet hebt gebruikt. Om onze actieve gebruikers goede prestaties van de server te geven, willen we ongebruikte accounts verwijderen uit de database. 
     
    We zouden je graag als lid van deze diaspora* gemeenschap willen behouden, dus je kunt je account wel houden als je dat wilt. 
     
    Als je je account wilt aanhouden, log dan in vóór %{remove_after}. En kijk daarna gerust even rond in diaspora*. Er is veel veranderd sinds je hier de laatste keer bent geweest en we denken dat je de verbeteringen wel leuk vindt. Volg wat #hashtags om voor jou relevante content te vinden. 
     
    Log  hier in: %{login_url}. Als je je inloggegevens kwijt bent, vraag ze dan op vanaf die pagina. 
     
    Hopelijk tot ziens, 
     
    De diaspora* e-mailrobot!
    changed by Mijnheer .
    Copy to clipboard
23 Nov from 1:17pm to 1:31pm