02 Jan ‘15 18:30
Mijnheer changed 1 translations in Dutch on Diaspora. Hide changes
  1. NSFW ('not safe for work') is de standaard waarmee de diaspora* gemeenschap er zelf voor zorgt om mogelijk aanstootgevende berichten te markeren en af te schermen. Als je vaak mogelijk aanstootgevend materiaal plaatst, kun je het beste deze optie in je profiel aankruisen, zodat de berichten niet in de stream van anderen zichtbaar zijn, tenzij zij er zelf voor kiezen om de berichten wel te willen zien.
    NSFW ('not safe for work') is de standaard waarmee de diaspora* gemeenschap er zelf voor zorgt om mogelijk aanstootgevende berichten te markeren en af te schermen. Als je vaak mogelijk aanstootgevend materiaal plaatst, kun je het beste deze optie in je profiel aankruisen, zodat de berichten niet in de stream van anderen zichtbaar zijn, tenzij zij er zelf voor kiezen om de berichten wel te willen zien.
    changed by Mijnheer .
    Copy to clipboard
  2. NSFW ('not safe for work') is de standaard waarmee de diaspora* gemeenschap er zelf voor zorgt om mogelijk aanstootgevende berichten te markeren en af te schermen. Als je vaak materiaal plaatst dat anderen aanstootgevend zouden kunnen vinden, kun je het beste deze optie in je profiel aankruisen, zodat de berichten niet in de stream van anderen zichtbaar zijn, tenzij zij er zelf voor kiezen om de berichten wel te willen zien.
    NSFW ('not safe for work') is de standaard waarmee de diaspora* gemeenschap er zelf voor zorgt om mogelijk aanstootgevende berichten te markeren en af te schermen. Als je vaak materiaal plaatst dat anderen aanstootgevend zouden kunnen vinden, kun je het beste deze optie in je profiel aankruisen, zodat de berichten niet in de stream van anderen zichtbaar zijn, tenzij zij er zelf voor kiezen om de berichten wel te willen zien.
    changed by Mijnheer .
    Copy to clipboard
02 Jan ‘15 18:30