06 Jan from 12:30pm to 12:52pm
David Voňka changed 3 translations in Czech on Diaspora. Hide changes
  1.  
  2. Obvykle můžete vložit URL (např. http://www.youtube.com/watch?v=nnnnnnnnnnn) do Vašeho příspěvku a video nebo zvukový záznam budou zasazeny automaticky. Mezi podporované portály patří: YouTube, Vimeo, SoundCloud, Flickd a několik dalších. Diaspora* pro tuto funkcionalitu využívá oEmbed, Stále přidáváme podporu dalších portálů. Ujistěte se, že zadáváje jednoduché, plné odkazy, tedu ne zkrácené odkazy a ne odkazy s operátory za základní URL. Počkejte chvilku než obnovíte stránku po zadání příspěvku, abyste správně viděli předběžný náhled.
    Obvykle můžete vložit URL (např. http://www.youtube.com/watch?v=nnnnnnnnnnn) do Vašeho příspěvku a video nebo zvukový záznam budou zasazeny automaticky. Mezi podporované portály patří: YouTube, Vimeo, SoundCloud, Flickd a několik dalších. Diaspora* pro tuto funkcionalitu využívá oEmbed,  Stále přidáváme podporu dalších portálů. Ujistěte se, že zadáváje jednoduché, plné odkazy, tedu ne zkrácené odkazy a ne odkazy s operátory za základní URL. Počkejte chvilku než obnovíte stránku po zadání příspěvku, abyste správně viděli předběžný náhled.
    changed by David Voňka .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. Příspěvky zadané uživateli, se kterými sdílíte obsah, jsou dvou typů: veřejné příspěvky a příspěvky sdílené s aspektem, jehož jste součástí. Tyto příspěvky odstraníte ze svého proudu tím, že přestanete s danou osobou sdílet.
    Příspěvky zadané uživateli, se kterými sdílíte obsah, jsou dvou typů: veřejné příspěvky a příspěvky sdílené s aspektem, jehož jste součástí. Tyto příspěvky odstraníte ze svého proudu tím, že přestanete s danou osobou sdílet.
    changed by David Voňka .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. Něco o Vás, poloha, pohlaví a datum narození. To jsou údaje ve spodní sekci při editaci osobního profilu. Všechny tyto položky jsou nepovinné, je na Vás, zda je vyplníte. Přihlášení uživatelé, kteří jsou v některém z Vašich aspektů, jsou jediní, kteří mohou vidět Váš profil. Při návštěǚe Vašeho profilu také uvidí příspěvky, které jste adresoval/a jejich aspektu společně s Vašimi veřejnými příspěvky.
    Něco o Vás, poloha, pohlaví a datum narození. To jsou údaje ve spodní sekci při editaci osobního profilu. Všechny tyto položky jsou nepovinné, je na Vás, zda je vyplníte. Přihlášení uživatelé, kteří jsou v některém z Vašich aspektů, jsou jediní, kteří mohou vidět Váš profil. Při návštěǚe Vašeho profilu také uvidí příspěvky, které jste adresoval/a jejich aspektu společně s Vašimi veřejnými příspěvky.
    changed by David Voňka .
    Copy to clipboard
06 Jan from 12:30pm to 12:52pm