07 Jan from 10:10pm to 10:40pm
David Voňka changed 3 translations in Czech on Diaspora. Hide changes
  1.  
  2. Veřejné příspěvky od uživatelů uvedených v sekci aktuality z komunity. Příspěvky mohou být odstraněny odškrtnutím políčka "Zobrazovat aktuality z komunity v proudu ?" na záložce účet ve Vašem Nastavení.
    Veřejné příspěvky od uživatelů uvedených v sekci aktuality z komunity. Příspěvky mohou být odstraněny odškrtnutím políčka "Zobrazovat aktuality z komunity v proudu ?" na záložce účet ve  Vašem Nastavení.
    changed by David Voňka .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. Po vyhledání štítků můžete začít "sledovat" tento štítek kliknutím na tlačítko nahoře na stránce štítku. Štítek se tím objeví ve Vašem seznamu sledovaných štítků vlevo. Kliknutím na jeden z Vašich sledovaných štítků se dostanete na stránku tohoto štítku a uvidíte seznam nedávných příspěvků, které byly tímto štítkem označeny. Klikněte na #Odebírané štítky a uvidíte seznam příspěvků, které obsahují alespoň jeden z Vámi odebíraných štítků.
    Po vyhledání štítků můžete začít "sledovat" tento štítek kliknutím na tlačítko nahoře na stránce štítku. Štítek se tím objeví ve Vašem seznamu sledovaných štítků vlevo. Kliknutím na jeden z Vašich sledovaných štítků se dostanete na stránku tohoto štítku a uvidíte seznam nedávných příspěvků, které byly tímto štítkem označeny. Klikněte na #Odebírané štítky a uvidíte seznam příspěvků, které obsahují alespoň jeden z Vámi odebíraných štítků. 
    changed by David Voňka .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. Ano, ale toto stále není zcela vyladěná funkcionalita a formátování jejích výstupu může být poněkud nedotažené. Pokud ji přece chcete vyzkoušet, jděte do něčí profilové stránky a klikněte na tlačítko RSS zdrojů ve Vašem prohlížeči nebo zkopírujte URL profilu (např. https://joindiaspora.com/people/somenumber) a vložte jej do své RSS čtečky. Výsledná adresa zdroje vypadá asi takto: https://joindiaspora.com/public/username.atom – diaspora* používá Atom a ne RSS.
    Ano, ale toto stále není zcela vyladěná funkcionalita a formátování jejích výstupu může být poněkud nedotažené. Pokud ji přece chcete vyzkoušet, jděte do něčí profilové stránky a klikněte na tlačítko RSS zdrojů ve Vašem prohlížeči nebo zkopírujte URL profilu (např. https://joindiaspora.com/people/somenumber) a vložte jej do své RSS čtečky. Výsledná adresa zdroje vypadá asi takto: https://joindiaspora.com/public/username.atomdiaspora* používá Atom a ne RSS.
    changed by David Voňka .
    Copy to clipboard
07 Jan from 10:10pm to 10:40pm