10 Jan from 3:22pm to 3:45pm
David Voňka changed 6 translations in Czech on Diaspora. Hide changes
  1.  
  2. Ne, ale zjistit jestli s Vámi nějaky uživatel sdílí obsah můžete na jeho profilové stránce. Pokud sdílí, bude pruh pod jejich profilovou fotkou zelený. Pokud ne, bude pruh šedý. Pokaždé, když s Vámi někdo začne sdílet, dostanete o tom notifikaci.
    Ne, ale zjistit jestli s Vámi nějaky uživatel sdílí obsah můžete na jeho profilové stránce. Pokud sdílí, bude pruh pod jejich profilovou fotkou zelený. Pokud ne, bude pruh šedý. Pokaždé, když s Vámi někdo začne sdílet, dostanete o tom notifikaci.
    changed by David Voňka .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. Štítky slouží ke kategorizaci příspěvků, typicky podle tématu. Vyhledáváním podle štítku dostanete všechny Vám viditelné příspěvky (jak veřejné, tak soukromé), které tento štítek mají. Takto mohou lidé, kteří mají o nějaké téma zájem, hledat veřejné příspěvky o něm.
    Štítky slouží ke kategorizaci příspěvků, typicky podle tématu. Vyhledáváním podle štítku dostanete všechny Vám viditelné příspěvky (jak veřejné, tak soukromé), které tento štítek mají. Takto mohou lidé, kteří mají o nějaké téma zájem, hledat veřejné příspěvky o něm.
    changed by David Voňka .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. Odebrání aspektů nemá vliv na veřejné příspěvky. Veřejný příspěvek se bude tak jako tak objevovat v proudu všech Vašich kontaktů. Aby byl příspěvek viditelný jen některým aspektům, musíte tyto aspekty vybrat z nabídky pod textovým polem při zadávání příspěvku.
    Odebrání aspektů nemá vliv na veřejné příspěvky. Veřejný příspěvek se bude tak jako tak objevovat v proudu všech Vašich kontaktů. Aby byl příspěvek viditelný jen některým aspektům, musíte tyto aspekty vybrat z nabídky pod textovým polem při zadávání příspěvku.
    changed by David Voňka .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. Štítek přidaný do komentáře bude fungovat jako link na stránku tohoto štítku. Komentář (ani jím komentovaný příspěvek) se však na stránce štítku neobjeví. Pouze příspěvky se štítkem se objevují na stránce štítku.
    Štítek přidaný do komentáře bude fungovat jako link na stránku tohoto štítku. Komentář (ani jím komentovaný příspěvek) se však na stránce štítku neobjeví. Pouze příspěvky se štítkem se objevují na stránce štítku.
    changed by David Voňka .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. Profil může vidět jakýkoliv přihlášený uživatel diaspora* a i všichni uživatelé internetu. Každý profil má svou přímou URL, která může být použita i ze stránek mimo diaspora*. Profil také mohou indexovat vyhledávače.
    Profil může vidět jakýkoliv přihlášený uživatel diaspora* a i všichni uživatelé internetu. Každý profil svou přímou URL, která může být použita i ze stránek mimo diaspora*. Profil také mohou indexovat vyhledávače.
    changed by David Voňka .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. Ne. Budou moci vidět jen nové příspěvky tomuto aspektu. Oni (a kdokoliv jiný) mohou vidět Vaše veřejné příspěvky na Vaší profilové stránce a možná i ve svém proudu.
    Ne. Budou moci vidět jen nové příspěvky tomuto aspektu. Oni (a kdokoliv jiný) mohou vidět Vaše veřejné příspěvky na Vaší profilové stránce a možná i ve svém proudu.
    changed by David Voňka .
    Copy to clipboard
10 Jan from 3:22pm to 3:45pm