20 Apr from 4:53pm to 5:26pm
Mijnheer changed 37 translations in Dutch on Diaspora. Hide changes
  1. Ja. Als je een bericht plaatst, kun je de aspecten selector gebruiken om aspecten te selecteren of deselecteren. Je bericht zal alleen zichtbaar zijn voor alle aspecten die je selecteert. Je kunt ook aspecten in de linker zijbalk selecteren. Als je dan een bericht plaatst, zal het zichtbaar zijn voor de dan geselecteerde aspecten.
    Ja. Als je een bericht plaatst, kun je de aspecten selector gebruiken om aspecten te selecteren of deselecteren. Je bericht zal alleen zichtbaar zijn voor alle aspecten die je selecteert. Je kunt ook aspecten in de linker zijbalk selecteren. Als je dan een bericht plaatst, zal het zichtbaar zijn voor de dan geselecteerde aspecten.
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Ja. Als je een bericht plaatst, kun je de aspecten selector gebruiken om aspecten te selecteren of deselecteren. 'Alle aspecten' is de standaardinstelling. Je bericht zal alleen zichtbaar zijn voor alle aspecten die je selecteert. Je kunt ook aspecten in de linker zijbalk selecteren. Als je dan een bericht plaatst, zal het zichtbaar zijn voor de dan geselecteerde aspecten.
    Ja. Als je een bericht plaatst, kun je de aspecten selector gebruiken om aspecten te selecteren of deselecteren. 'Alle aspecten' is de standaardinstelling. Je bericht zal alleen zichtbaar zijn voor alle aspecten die je selecteert. Je kunt ook aspecten in de linker zijbalk selecteren. Als je dan een bericht plaatst, zal het zichtbaar zijn voor de dan geselecteerde aspecten.
    changed by Mijnheer .
    Copy to clipboard
  1. Ja. Ga naar je contacten pagina en klik op Mijn contacten. Voor elk contact kun je het menu rechts gebruiken om ze aan aspecten toe te voegen of ze eruit te verwijderen. Of je kunt ze aan een of meer aspecten koppelen op hun eigen profielpagina. Of je kunt ergens waar je hun naam op het scherm ziet met de muis eroverheen gaan en meteen daar in het popup venstertje de aspecten (de)selecteren.
    Ja. Ga naar je contacten pagina en klik op Mijn contacten. Voor elk contact kun je het menu rechts gebruiken om ze aan aspecten toe te voegen of ze eruit te verwijderen. Of je kunt ze aan een of meer aspecten koppelen op hun eigen profielpagina. Of je kunt ergens waar je hun naam op het scherm  ziet met de muis eroverheen gaan en meteen daar in het popup venstertje de aspecten (de)selecteren.
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Ja. Ga naar je contacten pagina en klik op 'Mijn contacten'. Voor elk contact kun je het menu rechts gebruiken om ze aan aspecten toe te voegen of ze eruit te verwijderen. Of je kunt ze aan een of meer aspecten koppelen met de aspectenselector op hun eigen profielpagina. Of je kunt ergens waar je hun naam op het scherm ziet met de muis eroverheen gaan en meteen daar in het popup venstertje de aspecten (de)selecteren.
    Ja. Ga naar je contacten pagina en klik op 'Mijn contacten'. Voor elk contact kun je het menu rechts gebruiken om ze aan aspecten toe te voegen of ze eruit te verwijderen. Of je kunt ze aan een of meer aspecten koppelen met de aspectenselector op hun eigen profielpagina. Of je kunt ergens waar je hun naam op het scherm  ziet met de muis eroverheen gaan en meteen daar in het popup venstertje de aspecten (de)selecteren.
    changed by Mijnheer .
    Copy to clipboard
  1. Selecteer het betreffende aspect in de lijst in de linkerkolom. Klik op de naam en druk op de 'bewerk' pen. In het popup venstertje klik je daarna op de verwijder knop.
    Selecteer het betreffende aspect in de lijst in de linkerkolom. Klik op de naam en druk op de 'bewerk' pen. In het popup venstertje klik je daarna op de verwijder knop.
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Selecteer het betreffende aspect in de lijst in de linkerkolom. Klik op het aspect en druk op de 'bewerk' pen, of ga naar je contactenpagina en selecteer het betreffende aspect. Druk daana op het prullenbakpictogram rechtsboven op de pagina.
    Selecteer het betreffende aspect in de lijst in de linkerkolom. Klik op het aspect en druk op de 'bewerk' pen, of ga naar je contactenpagina en selecteer het betreffende aspect. Druk daana op het prullenbakpictogram rechtsboven op de pagina.
    changed by Mijnheer .
    Copy to clipboard
  1. Een pod is een server die de diaspora* software draait en die is verbonden met het diaspora* netwerk. "Pod" is een metafoor die verwijst naar de pods (zaadbol) op een plant en die de zaden bevat, net zoals een server een aantal accounts bevat. Er zijn verschillende soorten pods. Je kunt vrienden van andere pods toevoegen aan jouw netwerk en met hen communiceren. Een diaspora* pod lijkt wel een beetje op een e-mailprovider: er zijn publieke pods, besloten pods en met enige moeite kun je ook je eigen pod draaien.
    Een pod is een server die de diaspora* software draait en die is verbonden met het diaspora* netwerk. "Pod" is een metafoor die verwijst naar de pods (zaadbol) op een plant en die de zaden bevat, net zoals een server een aantal accounts bevat. Er zijn verschillende soorten pods. Je kunt vrienden van andere pods toevoegen aan jouw netwerk en met hen communiceren. Een diaspora* pod lijkt wel een beetje op een e-mailprovider: er zijn publieke pods, besloten pods en met enige moeite kun je ook je eigen pod draaien.
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Een pod is een server die de diaspora* software draait en die is verbonden met het diaspora* netwerk. "Pod" is een metafoor die verwijst naar de pods (zaadbol) op een plant en die de zaden bevat, net zoals een server een aantal accounts bevat. Er zijn verschillende soorten pods. Je kunt vrienden van andere pods toevoegen aan jouw netwerk en met hen communiceren. Je hoeft niet op een andere pod ook een account te hebbe! Een is genoeg. Een diaspora* pod lijkt zo wel een beetje op een e-mailprovider. Er zijn publieke pods, besloten pods en met enige moeite kun je ook je eigen pod draaien.
    Een pod is een server die de diaspora* software draait en die is verbonden met het diaspora* netwerk. "Pod" is een metafoor die verwijst naar de pods (zaadbol) op een plant en die de zaden bevat, net zoals een server een aantal accounts bevat. Er zijn verschillende soorten pods. Je kunt vrienden van andere pods toevoegen aan jouw netwerk en met hen communiceren. Je hoeft niet op een andere pod ook een account te hebbe! Een is genoeg. Een diaspora* pod lijkt zo wel een beetje op een e-mailprovider. Er zijn publieke pods, besloten pods en met enige moeite kun je ook je eigen pod draaien.
    changed by Mijnheer .
    Copy to clipboard
  1. De volgende Markdown code
    De volgende Markdown code
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Je kunt geen afbeeldingen toevoegen aan reacties, maar de volgende Markdown code
    Je kunt geen afbeeldingen toevoegen aan reacties, maar de volgende Markdown code
    changed by Mijnheer .
    Copy to clipboard
  1. Je kunt gewoon de URL (bijv. http://www.youtube.com/watch?v=nnnnnnnnn) in een bericht plakken en de video of audio wordt automatisch ingebed. Sites de worden ondersteund zijn bijvoorbeeld YouTube, Vimeo, SoundCloud, Flickr en nog een paar. diaspora* gebruikt oEmbed voor deze mogelijkheden. We blijven nieuwe formaten toevoegen. Let erop om altijd de enkelvoudige, niet verkorte links te plaatsen. Zet ook geen andere commando's achter de URL en heb even geduld voordat je de pagina ververst om een voorbeeld te zien.
    Je kunt gewoon de URL (bijv. http://www.youtube.com/watch?v=nnnnnnnnn) in een bericht plakken en de video of audio wordt automatisch ingebed. Sites de worden ondersteund zijn bijvoorbeeld YouTube, Vimeo, SoundCloud, Flickr en nog een paar. diaspora* gebruikt oEmbed voor deze mogelijkheden. We blijven nieuwe formaten toevoegen. Let erop om altijd de enkelvoudige, niet verkorte links te plaatsen. Zet ook geen andere commando's achter de URL en heb even geduld voordat je de pagina ververst om een voorbeeld te zien.
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Je kunt gewoon de URL (bijv. http://www.youtube.com/watch?v=nnnnnnnnn) in een bericht plakken en de video of audio wordt automatisch ingebed. Sites die worden ondersteund zijn bijvoorbeeld YouTube, Vimeo, SoundCloud, Flickr en nog een paar. diaspora* gebruikt oEmbed voor deze mogelijkheid. We blijven nieuwe formaten toevoegen. Let erop om altijd de enkelvoudige, volledige, niet verkorte links te plaatsen. Zet ook geen andere commando's achter de URL en heb even geduld voordat je de pagina ververst om een voorbeeld te zien.
    Je kunt gewoon de URL (bijv. http://www.youtube.com/watch?v=nnnnnnnnn) in een bericht plakken en de video of audio wordt automatisch ingebed. Sites die worden ondersteund zijn bijvoorbeeld YouTube, Vimeo, SoundCloud, Flickr en nog een paar. diaspora* gebruikt oEmbed voor deze mogelijkheid. We blijven nieuwe formaten toevoegen. Let erop om altijd de enkelvoudige, volledige, niet verkorte links te plaatsen. Zet ook geen andere commando's achter de URL en heb even geduld voordat je de pagina ververst om een voorbeeld te zien.
    changed by Mijnheer .
    Copy to clipboard
  1. Wat is het maximum aantal tekens voor delen van berichten met diensten die een kleiner maximum aantal hanteren?
    Wat is het maximum aantal tekens voor delen van berichten met diensten die een kleiner maximum aantal hanteren?
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Wat gebeurt er als ik mijn bericht wil delen met diensten die een kleiner maximum aantal tekens hanteren?
    Wat gebeurt er als ik mijn bericht wil delen met diensten die een kleiner maximum aantal tekens hanteren?
    changed by Mijnheer .
    Copy to clipboard
  1. In dat geval wordt je bericht beperkt tot het kleinere aantal (140 in geval van Twitter, 1000 bij Tumblr) en het resterende aantal tekens wordt getoond als het pictogram van de betreffende dienst oplicht. Je kunt wel langere berichten delen, maar de tekst wordt voor die diensten ingekort.
    In dat geval wordt je bericht beperkt tot het kleinere aantal (140 in geval van Twitter, 1000 bij Tumblr) en het resterende aantal tekens wordt getoond als het pictogram van de betreffende dienst oplicht. Je kunt wel langere berichten delen, maar de tekst wordt voor die diensten ingekort.
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. In dat geval wordt je bericht beperkt tot het kleinere aantal (140 in geval van Twitter, 1000 bij Tumblr) en het resterende aantal tekens wordt getoond als het pictogram van de betreffende dienst oplicht. Je kunt wel langere berichten delen, maar de tekst wordt voor die diensten ingekort en aangevuld met een link naar het bericht op diaspora*.
    In dat geval wordt je bericht beperkt tot het kleinere aantal (140 in geval van Twitter, 1000 bij Tumblr) en het resterende aantal tekens wordt getoond als het pictogram van de betreffende dienst oplicht. Je kunt wel langere berichten delen, maar de tekst wordt voor die diensten ingekort en aangevuld met een link naar het bericht op diaspora*.
    changed by Mijnheer .
    Copy to clipboard
  1. Alleen de in diaspora* ingelogde gebruikers die jij in dat aspect hebt geplaatst, kunnen jouw privébericht zien.
    Alleen de in diaspora* ingelogde gebruikers die jij in dat aspect hebt geplaatst, kunnen jouw privébericht zien.
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Alleen de in diaspora* ingelogde gebruikers die jij in dat aspect hebt geplaatst voordat je het besloten bericht plaatste, kunnen het zien.
    Alleen de in diaspora* ingelogde gebruikers die jij in dat aspect hebt geplaatst voordat je het besloten bericht plaatste, kunnen het zien.
    changed by Mijnheer .
    Copy to clipboard
  1. Alleen de in diaspora* ingelogde gebruikers die jij in dat aspect hebt geplaatst voordat je het besloten bericht plaatste, kunnen het zien.
    Alleen de in diaspora* ingelogde gebruikers die jij in dat aspect hebt geplaatst voordat je het besloten bericht plaatste, kunnen het zien.
    changed by Mijnheer .
    Copy to clipboard
  2. Alleen de in diaspora* ingelogde gebruikers die jij in dat aspect hebt zitten voordat je het besloten bericht plaatste, kunnen het zien.
    Alleen de in diaspora* ingelogde gebruikers die jij in dat aspect hebt zitten voordat je het besloten bericht plaatste, kunnen het zien.
    changed by Mijnheer .
    Copy to clipboard
  1. Alleen de in diaspora* ingelogde gebruikers die jij in dat aspect hebt geplaatst, kunnen jouw privébericht leuk vinden of erop reageren.
    Alleen de in diaspora* ingelogde gebruikers die jij in dat aspect hebt geplaatst, kunnen jouw privébericht leuk vinden of erop reageren.
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Alleen de in diaspora* ingelogde gebruikers die jij in dat aspect hebt zitten voordat jey het besloten bericht plaatste, kunnen het bericht leuk vinden of erop reageren.
    Alleen de in diaspora* ingelogde gebruikers die jij in dat aspect hebt zitten voordat jey het besloten bericht plaatste, kunnen het bericht leuk vinden of erop reageren.
    changed by Mijnheer .
    Copy to clipboard
  1. Niemand. Privéberichten zijn niet te delen. Ingelogde diaspora* gebruikers die jij in dat aspect hebt geplaatst, kunnen het bericht wel zien en dus kopiëren en ergens inplakken.
    Niemand. Privéberichten zijn niet te delen. Ingelogde diaspora* gebruikers die jij in dat aspect hebt geplaatst, kunnen het bericht wel zien en dus kopiëren en ergens inplakken.
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Niemand. Besloten berichten zijn niet te delen. Ingelogde diaspora* gebruikers die jij in dat aspect hebt geplaatst, kunnen het bericht wel zien en dus kopiëren en ergens inplakken, Maar jij moet besluiten om die mensen te vertrouwen.
    Niemand. Besloten berichten zijn niet te delen. Ingelogde diaspora* gebruikers die jij in dat aspect hebt geplaatst, kunnen het bericht wel zien en dus kopiëren en ergens inplakken, Maar jij moet besluiten om die mensen te vertrouwen.
    changed by Mijnheer .
    Copy to clipboard
  1. Biografie, locatie, geslacht en geboortedatum. De zaken onderaan de profielpagina. Al deze informatie is optioneel, je bepaalt zelf wat je invult. Ingelogde gebruikers die je in een van je aspecten hebt geplaatst, zijn de enige personen die je privéprofiel kunnen zien. Ze zien ook de privéberichten die je plaatst voor de aspecten waar ze lid van zijn, samen met je openbare berichten als ze jouw profielpagina bezoeken.
    Biografie, locatie, geslacht en geboortedatum. De zaken onderaan de profielpagina. Al deze informatie is optioneel, je bepaalt zelf wat je invult. Ingelogde gebruikers die je in een van je aspecten hebt geplaatst, zijn de enige personen die je privéprofiel kunnen zien. Ze zien ook de privéberichten die je plaatst voor de aspecten waar ze lid van zijn, samen met je openbare berichten als ze jouw profielpagina bezoeken.
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Je privé profielpagina bevat je biografie, locatie, geslacht en geboortedatum als je dat hebt ingevuld.Al deze informatie is optioneel, je bepaalt zelf wat je invult. Ingelogde gebruikers die je in een van je aspecten hebt geplaatst, zijn de enige personen die je privéprofiel kunnen zien. Ze zien ook de besloten berichten die je plaatst voor de aspecten waar ze lid van zijn, samen met je openbare berichten als ze jouw profielpagina bezoeken.
    Je privé profielpagina bevat je biografie, locatie, geslacht en geboortedatum als je dat hebt ingevuld.Al deze informatie is optioneel, je bepaalt zelf wat je invult. Ingelogde gebruikers die je in een van je aspecten hebt geplaatst, zijn de enige personen die je privéprofiel kunnen zien. Ze zien ook de besloten berichten die je plaatst voor de aspecten waar ze lid van zijn, samen met je openbare berichten als ze jouw profielpagina bezoeken.
    changed by Mijnheer .
    Copy to clipboard
  1. Je openbare berichten verschijnen in de stream van iedereen die jou volgt, Als je ook #tags in je openbare bericht opneemt, dan krijgt ook iedereen die die tags volgt jouw berichten in hun stream. Ieder openbaar bericht heeft ook een unieke specifieke URL, die iedereen kan zien, ook mensen die niet zijn ingelogd. Naar openbare berichten kan dus gelinkt worden vanaf Twitter, blogs etc. Openbare berichten kunnen ook worden geïndexeerd door zoekmachines,
    Je openbare berichten verschijnen in de stream van iedereen die jou volgt, Als je ook #tags in je openbare bericht opneemt, dan krijgt ook iedereen die die tags volgt jouw berichten in hun stream. Ieder openbaar bericht heeft ook een unieke specifieke URL, die iedereen kan zien, ook mensen die niet zijn ingelogd. Naar openbare berichten kan dus gelinkt worden vanaf Twitter, blogs etc. Openbare berichten kunnen ook worden geïndexeerd door zoekmachines,
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Je openbare berichten verschijnen in de stream van iedereen die jou volgt, Als je ook #hashtags in je openbare bericht opneemt, dan krijgt ook iedereen die die tags volgt jouw berichten in hun stream. Ieder openbaar bericht heeft ook een unieke specifieke URL, die iedereen kan zien, ook mensen die niet zijn ingelogd. Naar openbare berichten kan dus gelinkt worden vanaf Twitter, blogs etc. Openbare berichten kunnen ook worden geïndexeerd door zoekmachines,
    Je openbare berichten verschijnen in de stream van iedereen die jou volgt, Als je ook #hashtags in je openbare bericht opneemt, dan krijgt ook iedereen die die tags volgt jouw berichten in hun stream. Ieder openbaar bericht heeft ook een unieke specifieke URL, die iedereen kan zien, ook mensen die niet zijn ingelogd. Naar openbare berichten kan dus gelinkt worden vanaf Twitter, blogs etc. Openbare berichten kunnen ook worden geïndexeerd door zoekmachines,
    changed by Mijnheer .
    Copy to clipboard
  1. Iedere in diaspora* ingelogde gebruiker, maar ook iedereen op het internet. Reacties, het leuk vinden en het delen van openbare berichten zijn ook openbaar zichtbaar.
    Iedere in diaspora* ingelogde gebruiker, maar ook iedereen op het internet. Reacties, het leuk vinden en het delen van openbare berichten zijn ook openbaar zichtbaar.
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Reacties, leuk vinden en het delen van openbare berichten zijn ook openbaar zichtbaar. Iedere in diaspora* ingelogde gebruiker, maar ook iedereen op het internet kan jouw interacties op openbare berichten zien.
    Reacties, leuk vinden en het delen van openbare berichten zijn ook openbaar zichtbaar. Iedere in diaspora* ingelogde gebruiker, maar ook iedereen op het internet kan jouw interacties op openbare berichten zien.
    changed by Mijnheer .
    Copy to clipboard
  1. Je naam, vijf tags die je zelf kiest en je profielfoto. Het zijn de zaken bovenaan je profielpagina, Je kunt de informatie zo identificeerbaar of zo anoniem maken als je zelf wilt. Je profielpagina toont ook al je openbare berichten.
    Je naam, vijf tags die je zelf kiest en je profielfoto. Het zijn de zaken bovenaan je profielpagina, Je kunt de informatie zo identificeerbaar of zo anoniem maken als je zelf wilt. Je profielpagina toont ook al je openbare berichten.
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Je openbare profiel bevat je naam, vijf tags die je zelf kiest en je profielfoto, als je dat hebt opgegeven, alles is optioneel. Je kunt de informatie zo identificeerbaar of zo anoniem maken als je zelf wilt. Je profielpagina toont ook al je openbare berichten.
    Je openbare profiel bevat je naam, vijf tags die je zelf kiest en je profielfoto, als je dat hebt opgegeven, alles is optioneel. Je kunt de informatie zo identificeerbaar of zo anoniem maken als je zelf wilt. Je profielpagina toont ook al je openbare berichten.
    changed by Mijnheer .
    Copy to clipboard
  1. Je openbare profiel bevat je naam, vijf tags die je zelf kiest en je profielfoto, als je dat hebt opgegeven, alles is optioneel. Je kunt de informatie zo identificeerbaar of zo anoniem maken als je zelf wilt. Je profielpagina toont ook al je openbare berichten.
    Je openbare profiel bevat je naam, vijf tags die je zelf kiest en je profielfoto, als je dat hebt opgegeven, alles is optioneel. Je kunt de informatie zo identificeerbaar of zo anoniem maken als je zelf wilt. Je profielpagina toont ook al je openbare berichten.
    changed by Mijnheer .
    Copy to clipboard
  2. Je openbare profiel bevat je naam, vijf tags die je zelf kiest en je profielfoto, als je dat hebt opgegeven, alles is optioneel - je bepaalt zelf wat je op wilt geven. Je kunt de informatie zo identificeerbaar of zo anoniem maken als je zelf wilt. Je profielpagina toont ook al je openbare berichten.
    Je openbare profiel bevat je naam, vijf tags die je zelf kiest en je profielfoto, als je dat hebt opgegeven, alles is optioneel - je bepaalt zelf wat je op wilt geven. Je kunt de informatie zo identificeerbaar of zo anoniem maken als je zelf wilt. Je profielpagina toont ook al je openbare berichten.
    changed by Mijnheer .
    Copy to clipboard
  1. Nee. Als je een openbaar bericht doorgeeft, wordt het automatisch een van jouw openbare berichten. Om het alleen met bepaalde aspecten te delen, moet je de inhoud kopiëren en in een nieuw bericht plakken.
    Nee. Als je een openbaar bericht doorgeeft, wordt het automatisch een van jouw openbare berichten. Om het alleen met bepaalde aspecten te delen, moet je de inhoud kopiëren en in een nieuw bericht plakken.
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Nee. Als je een openbaar bericht doorgeeft, wordt het automatisch een van jouw openbare berichten. Om het alleen met bepaalde aspecten te delen, moet je de inhoud kopiëren en in een nieuw, besloten bericht plakken.
    Nee. Als je een openbaar bericht doorgeeft, wordt het automatisch een van jouw openbare berichten. Om het alleen met bepaalde aspecten te delen, moet je de inhoud kopiëren en in een nieuw,  besloten bericht plakken.
    changed by Mijnheer .
    Copy to clipboard
  1. Kan ik een privébericht delen met specifieke aspecten?
    Kan ik een privébericht delen met specifieke aspecten?
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Kan ik een besloten bericht delen met specifieke aspecten?
    Kan ik een besloten bericht delen met specifieke aspecten?
    changed by Mijnheer .
    Copy to clipboard
  1. Nee, je kunt een privébericht niet doorgeven. Dat kan niet omdat we de intenties van de originele plaatser, die het alleen met bepaalde groepen wilde delen, respecteren.
    Nee, je kunt een privébericht niet doorgeven. Dat kan niet omdat we de intenties van de originele plaatser, die het alleen met bepaalde groepen wilde delen, respecteren.
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Nee, je kunt een besloten bericht niet doorgeven. Dat kan niet omdat we de intenties van de originele plaatser, die het alleen met bepaalde groepen wilde delen, respecteren.
    Nee, je kunt een besloten bericht niet doorgeven. Dat kan niet omdat we de intenties van de originele plaatser, die het alleen met bepaalde groepen wilde delen, respecteren.
    changed by Mijnheer .
    Copy to clipboard
  1. Wat gebeurt er als ik iemand toevoeg aan een van mijn aspecten? Of als iemand mij een een van zijn/haar aspecten toevoegt?
    Wat gebeurt er als ik iemand toevoeg aan een van mijn aspecten? Of als iemand mij een een van zijn/haar aspecten toevoegt?
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Wat gebeurt er als ik iemand toevoeg aan een van mijn aspecten of als iemand mij een een van zijn/haar aspecten toevoegt?
    Wat gebeurt er als ik iemand toevoeg aan een van mijn aspecten of als iemand mij een een van zijn/haar aspecten toevoegt?
    changed by Mijnheer .
    Copy to clipboard
  1. Maar als Ben naar Amy's profielpagina gaat, dan ziet hij Amy's privéberichten die ze plaatst in de aspecten waar ze Ben in heeft geplaatst, maar ook de openbare berichten, die iedereen op haar openbare profielpagina kan zien.
    Maar als Ben naar Amy's profielpagina gaat, dan ziet hij Amy's privéberichten die ze plaatst in de aspecten waar ze Ben in heeft geplaatst, maar ook de openbare berichten, die iedereen op haar openbare profielpagina kan zien.
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Maar als Ben naar Amy's profielpagina gaat, dan ziet hij Amy's besloten berichten die ze plaatste in de aspecten waar ze Ben in heeft geplaatst (en ook de openbare berichten, die iedereen op haar openbare profielpagina kan zien).
    Maar als Ben naar Amy's profielpagina gaat, dan ziet hij Amy's besloten berichten die ze plaatste in de aspecten waar ze Ben in heeft geplaatst (en ook de openbare berichten, die iedereen op haar openbare profielpagina kan zien).
    changed by Mijnheer .
    Copy to clipboard
  1. Dit heet asymmetrisch delen. Als Ben Amy ook aan een aspect toevoegt, dan heet dat samen delen, waarbij Ben en Amy allebei de openbare berichten en de relevante privéberichten in hun stream zien.
    Dit heet asymmetrisch delen. Als Ben Amy ook aan een aspect toevoegt, dan heet dat samen delen, waarbij Ben en Amy allebei de openbare berichten en de relevante privéberichten in hun stream zien. 
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Dit heet asymmetrisch delen. Als Ben Amy ook aan een aspect toevoegt, dan heet dat samen delen, waarbij Ben en Amy allebei de openbare berichten en de relevante besloten berichten in hun stream zien en Amy zou ook Ben's privéprofiel kunnen zien. Ze kunnen elkaar ook privéberichten sturen.
    Dit heet asymmetrisch delen. Als Ben Amy ook aan een aspect toevoegt, dan heet dat samen delen, waarbij Ben en Amy allebei de openbare berichten en de relevante besloten berichten in hun stream zien en Amy zou ook Ben's privéprofiel kunnen zien. Ze kunnen elkaar ook privéberichten sturen.
    changed by Mijnheer .
    Copy to clipboard
  1. Dat zijn mensen die jou aan een van hun aspecten hebben toegevoegd, maar die (nog) niet in een van jouw aspecten zitten. Met andere woorden: zij delen wel met jou, maar je deelt niet met hen (asymmetrisch delen). Als je ze aan een aspect toevoegt, verschijnen ze voortaan onder dat aspect. Zie verder boven bij 'delen'.
    Dat zijn mensen die jou aan een van hun aspecten hebben toegevoegd, maar die (nog) niet in een van jouw aspecten zitten. Met andere woorden: zij delen wel met jou, maar je deelt niet met hen (asymmetrisch delen). Als je ze aan een aspect toevoegt, verschijnen ze voortaan onder dat aspect. Zie verder boven bij 'delen'.
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Dat zijn mensen die jou aan een van hun aspecten hebben toegevoegd, maar die (nog) niet in een van jouw aspecten zitten. Met andere woorden: zij delen wel met jou, maar je deelt niet met hen (asymmetrisch delen): je zou kunnen zeggen dat ze jou volgen. Als je ze aan een aspect toevoegt, verschijnen ze voortaan onder dat aspect en niet meer onder "Delen alleen met mij". Zie hierboven.
    Dat zijn mensen die jou aan een van hun aspecten hebben toegevoegd, maar die (nog) niet in een van jouw aspecten zitten. Met andere woorden: zij delen wel met jou, maar je deelt niet met hen (asymmetrisch delen): je zou kunnen zeggen dat ze jou volgen.  Als je ze aan een aspect toevoegt, verschijnen ze voortaan onder dat aspect en niet meer onder "Delen alleen met mij". Zie hierboven.
    changed by Mijnheer .
    Copy to clipboard
  1. Nee, maar je kunt zien of iemand met jou deelt door hun profielpagina te bezoeken. Als ze jou in een aspect hebben opgenomen, is het balkje onder hun profielfoto groen. Zo niet, dan is de balk grijs. Je krijgt een melding als iemand met jou begint te delen.
    Nee, maar je kunt zien of iemand met jou deelt door hun profielpagina te bezoeken. Als ze jou in een aspect hebben opgenomen, is het balkje onder hun profielfoto groen. Zo niet, dan is de balk grijs. Je krijgt een melding als iemand met jou begint te delen.
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Nee, maar je kunt zien of iemand met jou deelt door hun profielpagina te bezoeken. Als ze jou in een aspect hebben opgenomen, is het knopje met de aspecten waarin je ze hebt geplaatst groen. Zo niet, dan is de knop grijs..
    Nee, maar je kunt zien of iemand met jou deelt door hun profielpagina te bezoeken. Als ze jou in een aspect hebben opgenomen, is het knopje met de aspecten waarin je ze hebt geplaatst groen. Zo niet, dan is de knop grijs..
    changed by Mijnheer .
    Copy to clipboard
  1. Tags gebruik je om berichten te categoriseren, meestal per onderwerp. Als je zoekt op tags, dan zie alle berichten die met die tag zijn geplaatst (zowel openbare als besloten). Dit laat mensen die geïnteresseerd zijn in een bepaald onderwerp de openbare berichten erover makkelijk vinden.
    Tags gebruik je om berichten te categoriseren, meestal per onderwerp. Als je zoekt op tags, dan zie alle berichten die met die tag zijn geplaatst (zowel openbare als besloten). Dit laat mensen die geïnteresseerd zijn in een bepaald onderwerp de openbare berichten erover makkelijk vinden.
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Tags gebruik je om berichten te categoriseren, meestal per onderwerp. Als je zoekt op tags, dan zie alle berichten die met die tag zijn geplaatst (zowel openbare als besloten) als je ze mag zien. Dit laat mensen die geïnteresseerd zijn in een bepaald onderwerp de openbare berichten erover makkelijk vinden.
    Tags gebruik je om berichten te categoriseren, meestal per onderwerp. Als je zoekt op tags, dan zie alle berichten die met die tag zijn geplaatst (zowel openbare als besloten) als je ze mag zien. Dit laat mensen die geïnteresseerd zijn in een bepaald onderwerp de openbare berichten erover makkelijk vinden.
    changed by Mijnheer .
    Copy to clipboard
  1. Nadat je een tag gezocht hebt (met #naamvandetag), kun je op de "Volg #tag" knop bovenaan in het scherm drukken. Die tag verschijnt dan in de lijst met gevolgde tags links in het scherm. Als je op een van de tags klikt, verschijnt de tagpagina met de berichten waar die tag in staat. Klik op "#Gevolgde Tags" om een stream te zien met alle berichten waarin een van de door jou gevolgde tags staat.
    Nadat je een tag gezocht hebt (met #naamvandetag), kun je op de "Volg #tag" knop bovenaan in het scherm drukken. Die tag verschijnt dan in de lijst met gevolgde tags links in het scherm. Als je op een van de tags klikt, verschijnt de tagpagina met de berichten waar die tag in staat. Klik op "#Gevolgde Tags" om een stream te zien met alle berichten waarin een van de door jou gevolgde tags staat. 
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Nadat je een tag gezocht hebt (met #naamvandetag), kun je op de "Volg #tag" knop bovenaan in het scherm drukken. Die tag verschijnt dan in de lijst met gevolgde tags links in het scherm. Als je op een van de tags klikt, verschijnt de tagpagina met de recente berichten met die tag. Klik op "#Gevolgde Tags" om een stream te zien met alle berichten met een van de door jou gevolgde tags.
    Nadat je een tag gezocht hebt (met #naamvandetag), kun je op de "Volg #tag" knop bovenaan in het scherm drukken. Die tag verschijnt dan in de lijst met gevolgde tags links in het scherm. Als je op een van de tags klikt, verschijnt de tagpagina met de recente berichten met die tag. Klik op "#Gevolgde Tags" om een stream te zien met alle berichten met een van de door jou gevolgde tags.
    changed by Mijnheer .
    Copy to clipboard
  1. Ja. Klik op de grijze pijl die rechtsonder in het browservenster verschijnt.
    Ja. Klik op de grijze pijl die rechtsonder in het browservenster verschijnt.
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Ja. Na het omlaag scrollen klik je op de grijze pijl rechtsonder in het browservenster.
    Ja. Na het omlaag scrollen klik je op de grijze pijl rechtsonder in het browservenster.
    changed by Mijnheer .
    Copy to clipboard
  1. Nee, momenteel niet. Maar je kunt wel een stream van geüploade afbeeldingen in de fotosectie in het menu van profielpagina's zien.
    Nee, momenteel niet. Maar je kunt wel een stream van geüploade afbeeldingen in de fotosectie in het menu van profielpagina's zien.
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Nee, momenteel niet. Maar je kunt wel de door iemans geüploade afbeeldingen zien onder de Foto's tab in hun profielpagina's.
    Nee, momenteel niet. Maar je kunt wel de door iemans geüploade afbeeldingen zien onder de Foto's tab in hun profielpagina's.
    changed by Mijnheer .
    Copy to clipboard
  1. j - ga naar het volgende bericht
    j - ga naar het volgende bericht
    changed by Mijnheer .
    Copy to clipboard
  2. j - Ga naar het volgende bericht
    j - Ga naar het volgende bericht
    changed by Mijnheer .
    Copy to clipboard
  1. k - ga naar het vorige bericht
    k - ga naar het vorige bericht
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. k - Ga naar het vorige bericht
    k - Ga naar het vorige bericht
    changed by Mijnheer .
    Copy to clipboard
  1. c - reageer op het huidige bericht
    c - reageer op het huidige bericht
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. c - Reageer op het huidige bericht
    c - Reageer op het huidige bericht
    changed by Mijnheer .
    Copy to clipboard
  1. l - vind het huidige bericht leuk
    l - vind het huidige bericht leuk
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. l - Vind het huidige bericht leuk
    l - Vind het huidige bericht leuk
    changed by Mijnheer .
    Copy to clipboard
  1. m - het huidige bericht uitbreiden
    m - het huidige bericht uitbreiden
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. m - Het huidige bericht uitbreiden
    m - Het huidige bericht uitbreiden
    changed by Mijnheer .
    Copy to clipboard
  1. Ja, maar dit is nog niet heel mooi opgelost en de opmaak van de berichten is nog ongepolijst. Als je het wilt proberen, dan ga je naar iemands profielpagina en klik je op de 'feed' knop, of je kopieert de profiel URL (bijv. https://joindiaspora.com/people/somenumber) en plakt die in een feed reader. Het adres lijkt dan op https://joindiaspora.com/public/username.atom. diaspora* gebruikt geen RSS, maar wel Atom.
    Ja, maar dit is nog niet heel mooi opgelost en de opmaak van de berichten is nog ongepolijst. Als je het wilt proberen, dan ga je naar iemands profielpagina en klik je op de 'feed' knop, of je kopieert de profiel URL (bijv.  https://joindiaspora.com/people/somenumber) en plakt die in een feed reader.  Het adres lijkt dan op  https://joindiaspora.com/public/username.atom. diaspora* gebruikt geen RSS, maar wel Atom.
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Ja, maar dit is nog niet heel mooi opgelost en de opmaak van de berichten is nog ongepolijst. Als je het wilt proberen, dan ga je naar iemands profielpagina en klik je op de 'feed' knop, of je kopieert de profiel URL (bijv. https://joindiaspora.com/people/eennummer) en plakt die in een feed reader. Het adres van de feed lijkt dan op https://joindiaspora.com/public/username.atom. diaspora* gebruikt geen RSS, maar wel Atom.
    Ja, maar dit is nog niet heel mooi opgelost en de opmaak van de berichten is nog ongepolijst. Als je het wilt proberen, dan ga je naar iemands profielpagina en klik je op de 'feed' knop, of je kopieert de profiel URL (bijv.  https://joindiaspora.com/people/eennummer) en plakt die in een feed reader.  Het adres van de feed lijkt dan op  https://joindiaspora.com/public/username.atom. diaspora* gebruikt geen RSS, maar wel Atom.
    changed by Mijnheer .
    Copy to clipboard
  1. Er zijn verschillende Android apps in ontwikkeling. Sommige oudere pogingen werken niet met de huidige versie van diaspora*. Verwacht op dit moment niet te veel van deze apps. De beste manier om nu met je smartphone gebruik te kunnen maken van diaspora* is met een gewone browser, omdat we een mobiele versie van diaspora* hebben ontwikkeld die op alle apparaten moet werken. Er is op dit moment geen iOS app. Maar ook op dat platform kun je het beste je browser gebruiken.
    Er zijn verschillende Android apps in ontwikkeling. Sommige oudere pogingen werken niet met de huidige versie van diaspora*. Verwacht op dit moment niet te veel van deze apps. De beste manier om nu met je smartphone gebruik te kunnen maken van diaspora* is met een gewone browser, omdat we een mobiele versie van diaspora* hebben ontwikkeld die op alle apparaten moet werken. 
    Er is op dit moment geen iOS app. Maar ook op dat platform kun je het beste je browser gebruiken.
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Er zijn verschillende Android apps in ontwikkeling. Sommige oudere pogingen werken niet met de huidige versie van diaspora*. Verwacht op dit moment niet te veel van deze apps. Er is op dit moment geen iOS app. De beste manier om nu met je smartphone gebruik te kunnen maken van diaspora* is met een gewone browser, omdat we een mobiele versie van diaspora* hebben ontwikkeld die op alle apparaten moet werken, hoewel die versie nu nog niet alle functionaliteit bezit.
    Er zijn verschillende Android apps in ontwikkeling. Sommige oudere pogingen werken niet met de huidige versie van diaspora*. Verwacht op dit moment niet te veel van deze apps. Er is op dit moment geen iOS app. De beste manier om nu met je smartphone gebruik te kunnen maken van diaspora* is met een gewone browser, omdat we een mobiele versie van diaspora* hebben ontwikkeld die op alle apparaten moet werken, hoewel die versie nu nog niet alle functionaliteit bezit.
    changed by Mijnheer .
    Copy to clipboard
  1. Eerst moet je de chatmogeljikheid inschakelen voor een van de aspecten waar die persoon in zit. Ga naar de %{contacts_page}, selecteer het aspect en klik op het chat pictogram om chat voor het aspect mogelijk te maken. %{toggle_privilege} Je kunt, als je dat wilt, een speciaal aspect genaamd 'Chat' maken en daar personen met wie je wilt chatten aan toevoegen. Als je dat hebt gedaan, open de chat interface en selecteer de persoon met wie je wilt chatten.
    Eerst moet je de chatmogeljikheid inschakelen voor een van de aspecten waar die persoon in zit. Ga naar de %{contacts_page}, selecteer het aspect en klik op het chat pictogram om chat voor het aspect mogelijk te maken. 
    %{toggle_privilege} Je kunt, als je dat wilt, een speciaal aspect genaamd 'Chat' maken en daar personen met wie je wilt chatten aan toevoegen. Als je dat hebt gedaan, open de chat interface en selecteer de persoon met wie je wilt chatten.
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Eerst moet je de chatmogeljikheid inschakelen voor een van de aspecten waar die persoon in zit. Ga naar de %{contacts_page}, selecteer het aspect en klik op het chat pictogram om chat voor het aspect mogelijk te maken. %{toggle_privilege} Je kunt, als je dat wilt, een speciaal aspect genaamd 'Chat' maken en daar personen met wie je wilt chatten aan toevoegen. Als je dat hebt gedaan, open dan de chat interface en selecteer de persoon met wie je wilt chatten.
    Eerst moet je de chatmogeljikheid inschakelen voor een van de aspecten waar die persoon in zit. Ga naar de %{contacts_page}, selecteer het aspect en klik op het chat pictogram om chat voor het aspect mogelijk te maken. 
    %{toggle_privilege} Je kunt, als je dat wilt, een speciaal aspect genaamd 'Chat' maken en daar personen met wie je wilt chatten aan toevoegen. Als je dat hebt gedaan, open dan de chat interface en selecteer de persoon met wie je wilt chatten.
    changed by Mijnheer .
    Copy to clipboard
20 Apr from 4:53pm to 5:26pm