🔁


History

 1. Are you sure you want to close your account? This can't be undone!
  Are you sure you want to close your account? This can't be undone!

  Are you sure you want to close your account? This can't be undone!

  changed by Jonne Haß .
  Copy to clipboard
 2. Are you sure you want to close your account? This can't be undone!
  Are you sure you want to close your account? This can't be undone!

  Are you sure you want to close your account? This can't be undone!

  changed by Jonne Haß .
  Copy to clipboard
 3. Дали сте сигурни дека сакате да ја избришете вашата корисничка сметка? После ова не може да ја вратите.
  Дали сте сигурни дека сакате да ја избришете вашата корисничка сметка? После ова не може да ја вратите.
  changed by Kikojumkd .
  Copy to clipboard
 4. Дали сте сигурни дека сакате да ја избришете вашата корисничка сметка? После ова не можете да ја вратите.
  Дали сте сигурни дека сакате да ја избришете вашата корисничка сметка? После ова не можете да ја вратите.
  changed by Kikojumkd .
  Copy to clipboard
 5. Дали сте сигурни дека сакате да ја избришете вашата корисничка сметка? После ова не можете да ја вратите.
  Дали сте сигурни дека сакате да ја избришете вашата корисничка сметка? После ова не можете да ја вратите.
  changed by Kikojumkd .
  Copy to clipboard
 6. Are you sure you want to close your account? This can’t be undone!
  Are you sure you want to close your account? This can’t be undone!

  Are you sure you want to close your account? This cant be undone!

  changed via the API .
  Copy to clipboard
 7. Дали сте сигурни дека сакате да ја избришете вашата корисничка сметка? После ова не можете да ја вратите.
  Дали сте сигурни дека сакате да ја избришете вашата корисничка сметка? После ова не можете да ја вратите.
  changed via the API .
  Copy to clipboard
 8. Are you sure you want to close your account? This can’t be undone!
  Are you sure you want to close your account? This can’t be undone!

  Are you sure you want to close your account? This cant be undone!

  changed by Jonne Haß via a Batch Operation.
  Copy to clipboard