07 Jan from 7:16pm to 7:18pm
Mijnheer changed 2 translations in Dutch on Diaspora. Hide changes
  1. Gebruik #hashtags om je berichten te classificeren en mensen te vinden die je interesses delen. Vermeld toffe mensen met @Mentions.
    Gebruik #hashtags om je berichten te classificeren en mensen te vinden die je interesses delen. Vermeld toffe mensen met @Mentions.
    changed by Jonne Haß .
    Copy to clipboard
  2. Gebruik #hashtags om je berichten te classificeren en mensen te vinden die je interesses delen. Vermeld interessante mensen met @Mentions.
    Gebruik #hashtags om je berichten te classificeren en mensen te vinden die je interesses delen. Vermeld interessante mensen met @Mentions.
    changed by Mijnheer .
    Copy to clipboard
  1. Je standaard stream is gevuld met al je contacten, tags die je volgt, en berichten van een aantal creatieve leden van de community.
    Je standaard stream is gevuld met al je contacten, tags die je volgt, en berichten van een aantal creatieve leden van de community.
    changed by Kevin kleinman .
    Copy to clipboard
  2. De standaard stream is gevuld met berichten van al je contacten, met alle tags die je volgt en met berichten van een aantal creatieve leden van de community.
    De standaard stream is gevuld met berichten van al je contacten, met alle tags die je volgt en met berichten van een aantal creatieve leden van de community.
    changed by Mijnheer .
    Copy to clipboard
07 Jan from 7:16pm to 7:18pm