07 jan. de 07:16 to 19:18
Mijnheer changed 2 translations in Dutch on Diaspora. Hide changes
  1. Gebruik #hashtags om je berichten te classificeren en mensen te vinden die je interesses delen. Vermeld toffe mensen met @Mentions.
    Gebruik #hashtags om je berichten te classificeren en mensen te vinden die je interesses delen. Vermeld toffe mensen met @Mentions.
    modifié par Jonne Haß .
    Copier dans le presse-papier
  2. Gebruik #hashtags om je berichten te classificeren en mensen te vinden die je interesses delen. Vermeld interessante mensen met @Mentions.
    Gebruik #hashtags om je berichten te classificeren en mensen te vinden die je interesses delen. Vermeld interessante mensen met @Mentions.
    modifié par Mijnheer .
    Copier dans le presse-papier
  1. Je standaard stream is gevuld met al je contacten, tags die je volgt, en berichten van een aantal creatieve leden van de community.
    Je standaard stream is gevuld met al je contacten, tags die je volgt, en berichten van een aantal creatieve leden van de community.
    modifié par Kevin kleinman .
    Copier dans le presse-papier
  2. De standaard stream is gevuld met berichten van al je contacten, met alle tags die je volgt en met berichten van een aantal creatieve leden van de community.
    De standaard stream is gevuld met berichten van al je contacten, met alle tags die je volgt en met berichten van een aantal creatieve leden van de community.
    modifié par Mijnheer .
    Copier dans le presse-papier
07 jan. de 07:16 to 19:18