28 Feb from 5:53pm to 6:12pm
Jakobu changed 38 translations in Danish on Diaspora. Hide changes
  1. Ja. Gå til din kontaktliste, og tryk på "mine kontakter". For hver kontakt kan du bruge menuen til højre for at føje dem til (eller fjerne dem fra) så mange aspekter, som du ønsker. Du kan også føje dem til et nyt aspekt (eller fjerne dem fra et aspekt) ved at klikke på aspektknappen på deres profilside. Eller du kan bare flytte markøren hen over deres navn i din strøm. En "svæveboks" vil komme op og du kan ændre deres aspekt der.
    Ja. til din kontaktliste, og tryk "mine kontakter". For hver kontakt kan du bruge menuen til højre for at føje dem til (eller fjerne dem fra) mange aspekter, som du ønsker. Du kan også føje dem til et nyt aspekt (eller fjerne dem fra et aspekt) ved at klikke aspektknappen deres profilside. Eller du kan bare flytte markøren hen over deres navn i din strøm. En "svæveboks" vil komme op og du kan ændre deres aspekt der.
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Ja. Gå til din kontaktliste, og tryk på "mine kontakter". For hver kontakt kan du bruge menuen til højre for at føje dem til (eller fjerne dem fra) så mange aspekter, som du ønsker. Du kan også føje dem til et nyt aspekt (eller fjerne dem fra et aspekt) ved at klikke på aspektknappen på deres profilside. Eller du kan bare flytte markøren hen over deres navn i din strøm. En "svæveboks" vil komme op, og du kan ændre deres aspekt der.
    Ja. til din kontaktliste, og tryk "mine kontakter". For hver kontakt kan du bruge menuen til højre for at føje dem til (eller fjerne dem fra) mange aspekter, som du ønsker. Du kan også føje dem til et nyt aspekt (eller fjerne dem fra et aspekt) ved at klikke aspektknappen deres profilside. Eller du kan bare flytte markøren hen over deres navn i din strøm. En "svæveboks" vil komme op, og du kan ændre deres aspekt der.
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  1. Biografi, placering, køn og fødselsdag. Det er de ting i den nederste del af profilredigeringssiden. Disse oplysninger er valgfri - det er op til dig om du vil udfylde. indloggede brugere som du har føjet til dine aspekter er de eneste, der kan se din private profil. De kan også se de indlæg du har foretaget i de aspekt(er) de er i og dine offentlige indlæg når de besøger din profil side.
    Biografi, placering, køn og fødselsdag. Det er de ting i den nederste del af profilredigeringssiden. Disse oplysninger er valgfri - det er op til dig om du vil udfylde. indloggede brugere som du har føjet til dine aspekter er de eneste, der kan se din private profil. De kan også se de indlæg du har foretaget i de aspekt(er) de er i og dine offentlige indlæg når de besøger din profil side.
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Biografi, placering, køn og fødselsdag. Det er de ting i den nederste del af profilredigeringssiden. Disse oplysninger er valgfri - det er op til dig om du vil udfylde dem. indloggede brugere som du har føjet til dine aspekter er de eneste, der kan se din private profil. De kan også se de indlæg du har foretaget i de aspekt(er) de er i og dine offentlige indlæg når de besøger din profil side.
    Biografi, placering, køn og fødselsdag. Det er de ting i den nederste del af profilredigeringssiden. Disse oplysninger er valgfri - det er op til dig om du vil udfylde dem. indloggede brugere som du har føjet til dine aspekter er de eneste, der kan se din private profil. De kan også se de indlæg du har foretaget i de aspekt(er) de er i og dine offentlige indlæg når de besøger din profil side.
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  1. Når du har søgt efter et tag, kan du klikke på knappen øverst på tag-siden for at "følge" det tag. Det vil herefter blive vist i din liste over #Fulgte tags til venstre. Hvis du klikker på en af ​​dine #Fulgte tags kommer du til det tags side, hvor du kan se de seneste indlæg der indeholder dette tag. Klik på #Fulgte tags for at se en strøm med indlæg, der omfatter et eller flere af ​​dine #Fulgte tags.
    Når du har søgt efter et tag, kan du klikke knappen øverst tag-siden for at "følge" det tag. Det vil herefter blive vist i din liste over #Fulgte tags til venstre. Hvis du klikker en af ​​dine #Fulgte tags kommer du til det tags side, hvor du kan se de seneste indlæg der indeholder dette tag. Klik #Fulgte tags for at se en strøm med indlæg, der omfatter et eller flere af ​​dine #Fulgte tags. 
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Når du har søgt efter et tag, kan du klikke på knappen øverst på tag-siden for at "følge" det tag. Det vil herefter blive vist i din liste over fulgte tags til venstre. Hvis du klikker på en af ​​dine fulgte tags kommer du til det tags side, hvor du kan se de seneste indlæg der indeholder dette tag. Klik på #fulgte tags for at se en strøm med indlæg, der omfatter et eller flere af ​​dine fulgte tags.
    Når du har søgt efter et tag, kan du klikke knappen øverst tag-siden for at "følge" det tag. Det vil herefter blive vist i din liste over fulgte tags til venstre. Hvis du klikker en af ​​dine fulgte tags kommer du til det tags side, hvor du kan se de seneste indlæg der indeholder dette tag. Klik #fulgte tags for at se en strøm med indlæg, der omfatter et eller flere af ​​dine fulgte tags. 
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  1. Du kan vælge fem tags som du synes beskriver dig som person og et billede. Det er det man kan se i den øverste del af siden når du redigerer din profil. Du kan gøre denne information lige så præcis eller anonym som du selv synes. Din profil vil også vise de offentlige indlæg du har lavet.
    Du kan vælge fem tags som du synes beskriver dig som person og et billede. Det er det man kan se i den øverste del af siden når du redigerer din profil. Du kan gøre denne information lige præcis eller anonym som du selv synes. Din profil vil også vise de offentlige indlæg du har lavet.
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Du kan vælge fem tags som du synes beskriver dig som person og et billede. Det er det man kan se i den øverste del af siden når du redigerer din profil. Du kan gøre denne information lige så identificerbar eller anonym som du selv synes. Din profil vil også vise de offentlige indlæg du har lavet.
    Du kan vælge fem tags som du synes beskriver dig som person og et billede. Det er det man kan se i den øverste del af siden når du redigerer din profil. Du kan gøre denne information lige identificerbar eller anonym som du selv synes. Din profil vil også vise de offentlige indlæg du har lavet.
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  1. I listen med aspekter i venstre side, holder du musen over det aspekt du vil slette. Tryk på den lille blyant der dukker op til højre. Tryk på slet-knappen i den lille boks der dukker op.
    I listen med aspekter i venstre side, holder  du musen over det aspekt du vil slette. Tryk den lille blyant der dukker op til højre. Tryk slet-knappen i den lille boks der dukker op.
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. I listen med aspekter i venstre side, holder du musen over det aspekt du vil slette. Tryk på den lille blyant der dukker op til højre. Tryk på slet-knappen i den lille boks der dukker op.
    I listen med aspekter i venstre side, holder du musen over det aspekt du vil slette. Tryk den lille blyant der dukker op til højre. Tryk slet-knappen i den lille boks der dukker op.
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  1. Et tag som er tilføjet en kommentar vil stadig virke som et link til det tags side, men det vil ikke få indlægget (eller kommentaren) til at optræde på siden. Det er kun hvis tagget er i selve indlægget.
    Et tag som er tilføjet en kommentar vil stadig virke som et link til det tags side, men det vil ikke indlægget (eller kommentaren) til at optræde siden. Det er kun hvis tagget er i selve indlægget.
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Et tag som er tilføjet en kommentar vil stadig virke som et link til det tags side, men det vil ikke få indlægget (eller kommentaren) til at optræde på siden. Det er kun hvis tagget findes i selve indlægget.
    Et tag som er tilføjet en kommentar vil stadig virke som et link til det tags side, men det vil ikke indlægget (eller kommentaren) til at optræde siden. Det er kun hvis tagget findes i selve indlægget.
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  1. At nævne folk betyder at du i et indlæg indsætter et link til en anden Diaspora-brugers profilside. Når en person bliver nævnt på denne måde vil de blive informeret om det i deres meddelelser.
    At nævne folk betyder at du i et indlæg indsætter et link til en anden Diaspora-brugers profilside. Når en person bliver nævnt denne måde vil de blive informeret om det i deres meddelelser.
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. At nævne folk betyder at du i et indlæg indsætter et link til en anden Diaspora-brugers profilside. Når en person bliver nævnt på denne måde vil de blive informeret om det i deres notifikationer.
    At nævne folk betyder at du i et indlæg indsætter et link til en anden Diaspora-brugers profilside. Når en person bliver nævnt denne måde vil de blive informeret om det i deres notifikationer.
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  1. Vis kreative medlemmer i din strøm?
    Vis kreative medlemmer i din strøm?
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  2. Vis Community Spotlight i din strøm?
    Vis Community Spotlight i din strøm?
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  1. Se alle kreative medlemmer
    Se alle kreative medlemmer
    changed by Jonne Haß .
    Copy to clipboard
  2. Se alle Community Spotlight
    Se alle Community Spotlight
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  1. Kreative medlemmer
    Kreative medlemmer
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  2. Community Spotlight
    Community Spotlight
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  1. Kreative medlemmer
    Kreative medlemmer
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  2. Community Spotlight
    Community Spotlight
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  1. Kreative medlemmer
    Kreative medlemmer
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  2. Community Spotlight
    Community Spotlight
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  1. Kreative medlemmer
    Kreative medlemmer
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  2. Community Spotlight
    Community Spotlight
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  1. OK, jeg formoder #<%= tagName %> ikke var så spændende igen...
    OK, jeg formoder #<%= tagName %> ikke var spændende igen...
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. OK, #<%= tagName %> var ikke var så spændende alligevel ...
    OK, #<%= tagName %> var ikke var spændende alligevel ...
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  1. Du har ikke fulgt nogen tags! Vil du fortsætte alligevel?
    Du har ikke fulgt nogen tags! Vil du fortsætte alligevel?
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Du har ikke fulgt nogen tags! Vil du fortsætte alligevel?
    Du har ikke fulgt nogen tags!  Vil du fortsætte alligevel?
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  1. j - gå til næste indlæg
    j - til næste indlæg
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  2. j - Gå til næste indlæg
    j - til næste indlæg
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  1. k - gå til forrige indlæg
    k - til forrige indlæg
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  2. k - Gå til forrige indlæg
    k - til forrige indlæg
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  1. c - kommenter det nuværende indlæg
    c - kommenter det nuværende indlæg
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. c - Kommenter det nuværende indlæg
    c - Kommenter det nuværende indlæg
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  1. giv kontakter i dette aspekt chat-privilegier?
    giv kontakter i dette aspekt chat-privilegier?
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Giv kontakter i dette aspekt chat-privilegier?
    Giv kontakter i dette aspekt chat-privilegier?
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  1. og ingen blev fundet ...
    og ingen blev fundet ...
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Og ingen blev fundet ...
    Og ingen blev fundet ...
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  1. l - marker at du synes om det nuværende indlæg
    l - marker at du synes om det nuværende indlæg
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. l - Marker at du synes om det nuværende indlæg
    l - Marker at du synes om det nuværende indlæg
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  1. Oprindeligt indlæg er slettet af forfatteren.
    Oprindeligt indlæg er slettet af forfatteren.
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Oprindeligt indlæg er slettet af forfatteren
    Oprindeligt indlæg er slettet af forfatteren
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  1. du har ingen tags!
    du har ingen tags!
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Du har ingen tags!
    Du har ingen tags!
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  1. skjul konversationen og gør den tavs
    skjul konversationen og gør den tavs
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Skjul konversationen og gør den tavs
    Skjul konversationen og gør den tavs
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  1. stødende indhold
    stødende indhold
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. f.eks. stødende indhold
    f.eks. stødende indhold
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  1. Seneste Meddelelser
    Seneste Meddelelser
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  2. Seneste notifikationer
    Seneste notifikationer
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  1. vis alle
    vis alle
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Vis alle
    Vis alle
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  1. vis ulæste
    vis ulæste
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Vis ulæste
    Vis ulæste
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  1. sidst set
    sidst set
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Sidst set
    Sidst set
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  1. konto lukket
    konto lukket
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Konto lukket
    Konto lukket
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  1. tilføj nogen
    tilføj nogen
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Tilføj nogen
    Tilføj nogen
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  1. HJEM
    HJEM
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Hjem
    Hjem
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  1. luk
    luk
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Luk
    Luk
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  1. ukendt
    ukendt
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Ukendt
    Ukendt
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  1. ja
    ja
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Ja
    Ja
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  1. nej
    nej
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Nej
    Nej
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  1. betingelser
    betingelser
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Betingelser
    Betingelser
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
  1. rediger
    rediger
    changed via the API .
    Copy to clipboard
  2. Rediger
    Rediger
    changed by Jakobu .
    Copy to clipboard
28 Feb from 5:53pm to 6:12pm