28 fév. de 05:53 to 18:12
Jakobu changed 38 translations in Danish on Diaspora. Hide changes
  1. Ja. Gå til din kontaktliste, og tryk på "mine kontakter". For hver kontakt kan du bruge menuen til højre for at føje dem til (eller fjerne dem fra) så mange aspekter, som du ønsker. Du kan også føje dem til et nyt aspekt (eller fjerne dem fra et aspekt) ved at klikke på aspektknappen på deres profilside. Eller du kan bare flytte markøren hen over deres navn i din strøm. En "svæveboks" vil komme op og du kan ændre deres aspekt der.
    Ja. til din kontaktliste, og tryk "mine kontakter". For hver kontakt kan du bruge menuen til højre for at føje dem til (eller fjerne dem fra) mange aspekter, som du ønsker. Du kan også føje dem til et nyt aspekt (eller fjerne dem fra et aspekt) ved at klikke aspektknappen deres profilside. Eller du kan bare flytte markøren hen over deres navn i din strøm. En "svæveboks" vil komme op og du kan ændre deres aspekt der.
    modifié via l’API .
    Copier dans le presse-papier
  2. Ja. Gå til din kontaktliste, og tryk på "mine kontakter". For hver kontakt kan du bruge menuen til højre for at føje dem til (eller fjerne dem fra) så mange aspekter, som du ønsker. Du kan også føje dem til et nyt aspekt (eller fjerne dem fra et aspekt) ved at klikke på aspektknappen på deres profilside. Eller du kan bare flytte markøren hen over deres navn i din strøm. En "svæveboks" vil komme op, og du kan ændre deres aspekt der.
    Ja. til din kontaktliste, og tryk "mine kontakter". For hver kontakt kan du bruge menuen til højre for at føje dem til (eller fjerne dem fra) mange aspekter, som du ønsker. Du kan også føje dem til et nyt aspekt (eller fjerne dem fra et aspekt) ved at klikke aspektknappen deres profilside. Eller du kan bare flytte markøren hen over deres navn i din strøm. En "svæveboks" vil komme op, og du kan ændre deres aspekt der.
    modifié par Jakobu .
    Copier dans le presse-papier
  1. Biografi, placering, køn og fødselsdag. Det er de ting i den nederste del af profilredigeringssiden. Disse oplysninger er valgfri - det er op til dig om du vil udfylde. indloggede brugere som du har føjet til dine aspekter er de eneste, der kan se din private profil. De kan også se de indlæg du har foretaget i de aspekt(er) de er i og dine offentlige indlæg når de besøger din profil side.
    Biografi, placering, køn og fødselsdag. Det er de ting i den nederste del af profilredigeringssiden. Disse oplysninger er valgfri - det er op til dig om du vil udfylde. indloggede brugere som du har føjet til dine aspekter er de eneste, der kan se din private profil. De kan også se de indlæg du har foretaget i de aspekt(er) de er i og dine offentlige indlæg når de besøger din profil side.
    modifié via l’API .
    Copier dans le presse-papier
  2. Biografi, placering, køn og fødselsdag. Det er de ting i den nederste del af profilredigeringssiden. Disse oplysninger er valgfri - det er op til dig om du vil udfylde dem. indloggede brugere som du har føjet til dine aspekter er de eneste, der kan se din private profil. De kan også se de indlæg du har foretaget i de aspekt(er) de er i og dine offentlige indlæg når de besøger din profil side.
    Biografi, placering, køn og fødselsdag. Det er de ting i den nederste del af profilredigeringssiden. Disse oplysninger er valgfri - det er op til dig om du vil udfylde dem. indloggede brugere som du har føjet til dine aspekter er de eneste, der kan se din private profil. De kan også se de indlæg du har foretaget i de aspekt(er) de er i og dine offentlige indlæg når de besøger din profil side.
    modifié par Jakobu .
    Copier dans le presse-papier
  1. Når du har søgt efter et tag, kan du klikke på knappen øverst på tag-siden for at "følge" det tag. Det vil herefter blive vist i din liste over #Fulgte tags til venstre. Hvis du klikker på en af ​​dine #Fulgte tags kommer du til det tags side, hvor du kan se de seneste indlæg der indeholder dette tag. Klik på #Fulgte tags for at se en strøm med indlæg, der omfatter et eller flere af ​​dine #Fulgte tags.
    Når du har søgt efter et tag, kan du klikke knappen øverst tag-siden for at "følge" det tag. Det vil herefter blive vist i din liste over #Fulgte tags til venstre. Hvis du klikker en af ​​dine #Fulgte tags kommer du til det tags side, hvor du kan se de seneste indlæg der indeholder dette tag. Klik #Fulgte tags for at se en strøm med indlæg, der omfatter et eller flere af ​​dine #Fulgte tags. 
    modifié via l’API .
    Copier dans le presse-papier
  2. Når du har søgt efter et tag, kan du klikke på knappen øverst på tag-siden for at "følge" det tag. Det vil herefter blive vist i din liste over fulgte tags til venstre. Hvis du klikker på en af ​​dine fulgte tags kommer du til det tags side, hvor du kan se de seneste indlæg der indeholder dette tag. Klik på #fulgte tags for at se en strøm med indlæg, der omfatter et eller flere af ​​dine fulgte tags.
    Når du har søgt efter et tag, kan du klikke knappen øverst tag-siden for at "følge" det tag. Det vil herefter blive vist i din liste over fulgte tags til venstre. Hvis du klikker en af ​​dine fulgte tags kommer du til det tags side, hvor du kan se de seneste indlæg der indeholder dette tag. Klik #fulgte tags for at se en strøm med indlæg, der omfatter et eller flere af ​​dine fulgte tags. 
    modifié par Jakobu .
    Copier dans le presse-papier
  1. Du kan vælge fem tags som du synes beskriver dig som person og et billede. Det er det man kan se i den øverste del af siden når du redigerer din profil. Du kan gøre denne information lige så præcis eller anonym som du selv synes. Din profil vil også vise de offentlige indlæg du har lavet.
    Du kan vælge fem tags som du synes beskriver dig som person og et billede. Det er det man kan se i den øverste del af siden når du redigerer din profil. Du kan gøre denne information lige præcis eller anonym som du selv synes. Din profil vil også vise de offentlige indlæg du har lavet.
    modifié via l’API .
    Copier dans le presse-papier
  2. Du kan vælge fem tags som du synes beskriver dig som person og et billede. Det er det man kan se i den øverste del af siden når du redigerer din profil. Du kan gøre denne information lige så identificerbar eller anonym som du selv synes. Din profil vil også vise de offentlige indlæg du har lavet.
    Du kan vælge fem tags som du synes beskriver dig som person og et billede. Det er det man kan se i den øverste del af siden når du redigerer din profil. Du kan gøre denne information lige identificerbar eller anonym som du selv synes. Din profil vil også vise de offentlige indlæg du har lavet.
    modifié par Jakobu .
    Copier dans le presse-papier
  1. I listen med aspekter i venstre side, holder du musen over det aspekt du vil slette. Tryk på den lille blyant der dukker op til højre. Tryk på slet-knappen i den lille boks der dukker op.
    I listen med aspekter i venstre side, holder  du musen over det aspekt du vil slette. Tryk den lille blyant der dukker op til højre. Tryk slet-knappen i den lille boks der dukker op.
    modifié via l’API .
    Copier dans le presse-papier
  2. I listen med aspekter i venstre side, holder du musen over det aspekt du vil slette. Tryk på den lille blyant der dukker op til højre. Tryk på slet-knappen i den lille boks der dukker op.
    I listen med aspekter i venstre side, holder du musen over det aspekt du vil slette. Tryk den lille blyant der dukker op til højre. Tryk slet-knappen i den lille boks der dukker op.
    modifié par Jakobu .
    Copier dans le presse-papier
  1. Et tag som er tilføjet en kommentar vil stadig virke som et link til det tags side, men det vil ikke få indlægget (eller kommentaren) til at optræde på siden. Det er kun hvis tagget er i selve indlægget.
    Et tag som er tilføjet en kommentar vil stadig virke som et link til det tags side, men det vil ikke indlægget (eller kommentaren) til at optræde siden. Det er kun hvis tagget er i selve indlægget.
    modifié via l’API .
    Copier dans le presse-papier
  2. Et tag som er tilføjet en kommentar vil stadig virke som et link til det tags side, men det vil ikke få indlægget (eller kommentaren) til at optræde på siden. Det er kun hvis tagget findes i selve indlægget.
    Et tag som er tilføjet en kommentar vil stadig virke som et link til det tags side, men det vil ikke indlægget (eller kommentaren) til at optræde siden. Det er kun hvis tagget findes i selve indlægget.
    modifié par Jakobu .
    Copier dans le presse-papier
  1. At nævne folk betyder at du i et indlæg indsætter et link til en anden Diaspora-brugers profilside. Når en person bliver nævnt på denne måde vil de blive informeret om det i deres meddelelser.
    At nævne folk betyder at du i et indlæg indsætter et link til en anden Diaspora-brugers profilside. Når en person bliver nævnt denne måde vil de blive informeret om det i deres meddelelser.
    modifié via l’API .
    Copier dans le presse-papier
  2. At nævne folk betyder at du i et indlæg indsætter et link til en anden Diaspora-brugers profilside. Når en person bliver nævnt på denne måde vil de blive informeret om det i deres notifikationer.
    At nævne folk betyder at du i et indlæg indsætter et link til en anden Diaspora-brugers profilside. Når en person bliver nævnt denne måde vil de blive informeret om det i deres notifikationer.
    modifié par Jakobu .
    Copier dans le presse-papier
  1. Vis kreative medlemmer i din strøm?
    Vis kreative medlemmer i din strøm?
    modifié par Jakobu .
    Copier dans le presse-papier
  2. Vis Community Spotlight i din strøm?
    Vis Community Spotlight i din strøm?
    modifié par Jakobu .
    Copier dans le presse-papier
  1. Se alle kreative medlemmer
    Se alle kreative medlemmer
    modifié par Jonne Haß .
    Copier dans le presse-papier
  2. Se alle Community Spotlight
    Se alle Community Spotlight
    modifié par Jakobu .
    Copier dans le presse-papier
  1. Kreative medlemmer
    Kreative medlemmer
    modifié par Jakobu .
    Copier dans le presse-papier
  2. Community Spotlight
    Community Spotlight
    modifié par Jakobu .
    Copier dans le presse-papier
  1. Kreative medlemmer
    Kreative medlemmer
    modifié par Jakobu .
    Copier dans le presse-papier
  2. Community Spotlight
    Community Spotlight
    modifié par Jakobu .
    Copier dans le presse-papier
  1. Kreative medlemmer
    Kreative medlemmer
    modifié par Jakobu .
    Copier dans le presse-papier
  2. Community Spotlight
    Community Spotlight
    modifié par Jakobu .
    Copier dans le presse-papier
  1. Kreative medlemmer
    Kreative medlemmer
    modifié par Jakobu .
    Copier dans le presse-papier
  2. Community Spotlight
    Community Spotlight
    modifié par Jakobu .
    Copier dans le presse-papier
  1. OK, jeg formoder #<%= tagName %> ikke var så spændende igen...
    OK, jeg formoder #<%= tagName %> ikke var spændende igen...
    modifié via l’API .
    Copier dans le presse-papier
  2. OK, #<%= tagName %> var ikke var så spændende alligevel ...
    OK, #<%= tagName %> var ikke var spændende alligevel ...
    modifié par Jakobu .
    Copier dans le presse-papier
  1. Du har ikke fulgt nogen tags! Vil du fortsætte alligevel?
    Du har ikke fulgt nogen tags! Vil du fortsætte alligevel?
    modifié via l’API .
    Copier dans le presse-papier
  2. Du har ikke fulgt nogen tags! Vil du fortsætte alligevel?
    Du har ikke fulgt nogen tags!  Vil du fortsætte alligevel?
    modifié par Jakobu .
    Copier dans le presse-papier
  1. j - gå til næste indlæg
    j - til næste indlæg
    modifié par Jakobu .
    Copier dans le presse-papier
  2. j - Gå til næste indlæg
    j - til næste indlæg
    modifié par Jakobu .
    Copier dans le presse-papier
  1. k - gå til forrige indlæg
    k - til forrige indlæg
    modifié par Jakobu .
    Copier dans le presse-papier
  2. k - Gå til forrige indlæg
    k - til forrige indlæg
    modifié par Jakobu .
    Copier dans le presse-papier
  1. c - kommenter det nuværende indlæg
    c - kommenter det nuværende indlæg
    modifié via l’API .
    Copier dans le presse-papier
  2. c - Kommenter det nuværende indlæg
    c - Kommenter det nuværende indlæg
    modifié par Jakobu .
    Copier dans le presse-papier
  1. giv kontakter i dette aspekt chat-privilegier?
    giv kontakter i dette aspekt chat-privilegier?
    modifié via l’API .
    Copier dans le presse-papier
  2. Giv kontakter i dette aspekt chat-privilegier?
    Giv kontakter i dette aspekt chat-privilegier?
    modifié par Jakobu .
    Copier dans le presse-papier
  1. og ingen blev fundet ...
    og ingen blev fundet ...
    modifié via l’API .
    Copier dans le presse-papier
  2. Og ingen blev fundet ...
    Og ingen blev fundet ...
    modifié par Jakobu .
    Copier dans le presse-papier
  1. l - marker at du synes om det nuværende indlæg
    l - marker at du synes om det nuværende indlæg
    modifié via l’API .
    Copier dans le presse-papier
  2. l - Marker at du synes om det nuværende indlæg
    l - Marker at du synes om det nuværende indlæg
    modifié par Jakobu .
    Copier dans le presse-papier
  1. Oprindeligt indlæg er slettet af forfatteren.
    Oprindeligt indlæg er slettet af forfatteren.
    modifié via l’API .
    Copier dans le presse-papier
  2. Oprindeligt indlæg er slettet af forfatteren
    Oprindeligt indlæg er slettet af forfatteren
    modifié par Jakobu .
    Copier dans le presse-papier
  1. du har ingen tags!
    du har ingen tags!
    modifié via l’API .
    Copier dans le presse-papier
  2. Du har ingen tags!
    Du har ingen tags!
    modifié par Jakobu .
    Copier dans le presse-papier
  1. skjul konversationen og gør den tavs
    skjul konversationen og gør den tavs
    modifié via l’API .
    Copier dans le presse-papier
  2. Skjul konversationen og gør den tavs
    Skjul konversationen og gør den tavs
    modifié par Jakobu .
    Copier dans le presse-papier
  1. stødende indhold
    stødende indhold
    modifié via l’API .
    Copier dans le presse-papier
  2. f.eks. stødende indhold
    f.eks. stødende indhold
    modifié par Jakobu .
    Copier dans le presse-papier
  1. Seneste Meddelelser
    Seneste Meddelelser
    modifié par Jakobu .
    Copier dans le presse-papier
  2. Seneste notifikationer
    Seneste notifikationer
    modifié par Jakobu .
    Copier dans le presse-papier
  1. vis alle
    vis alle
    modifié via l’API .
    Copier dans le presse-papier
  2. Vis alle
    Vis alle
    modifié par Jakobu .
    Copier dans le presse-papier
  1. vis ulæste
    vis ulæste
    modifié via l’API .
    Copier dans le presse-papier
  2. Vis ulæste
    Vis ulæste
    modifié par Jakobu .
    Copier dans le presse-papier
  1. sidst set
    sidst set
    modifié via l’API .
    Copier dans le presse-papier
  2. Sidst set
    Sidst set
    modifié par Jakobu .
    Copier dans le presse-papier
  1. konto lukket
    konto lukket
    modifié via l’API .
    Copier dans le presse-papier
  2. Konto lukket
    Konto lukket
    modifié par Jakobu .
    Copier dans le presse-papier
  1. tilføj nogen
    tilføj nogen
    modifié via l’API .
    Copier dans le presse-papier
  2. Tilføj nogen
    Tilføj nogen
    modifié par Jakobu .
    Copier dans le presse-papier
  1. HJEM
    HJEM
    modifié via l’API .
    Copier dans le presse-papier
  2. Hjem
    Hjem
    modifié par Jakobu .
    Copier dans le presse-papier
  1. luk
    luk
    modifié via l’API .
    Copier dans le presse-papier
  2. Luk
    Luk
    modifié par Jakobu .
    Copier dans le presse-papier
  1. ukendt
    ukendt
    modifié via l’API .
    Copier dans le presse-papier
  2. Ukendt
    Ukendt
    modifié par Jakobu .
    Copier dans le presse-papier
  1. ja
    ja
    modifié via l’API .
    Copier dans le presse-papier
  2. Ja
    Ja
    modifié par Jakobu .
    Copier dans le presse-papier
  1. nej
    nej
    modifié via l’API .
    Copier dans le presse-papier
  2. Nej
    Nej
    modifié par Jakobu .
    Copier dans le presse-papier
  1. betingelser
    betingelser
    modifié via l’API .
    Copier dans le presse-papier
  2. Betingelser
    Betingelser
    modifié par Jakobu .
    Copier dans le presse-papier
  1. rediger
    rediger
    modifié via l’API .
    Copier dans le presse-papier
  2. Rediger
    Rediger
    modifié par Jakobu .
    Copier dans le presse-papier
28 fév. de 05:53 to 18:12