04 Mar ‘20 19:46
Marc Theunissen changed 1 translations in Dutch on TheocBase. Hide changes
  1. Je kunt de lezingen uit de Lijst met Openbare Lezingen (S-99) kopiëren en plakken en naderhand <a href="#revised_public_talk_outlines">herziene openbare lezingen updaten</a>. Geüpdatete lezingen zijn te vinden door op jw.org onder 'documenten' te filteren op de herzieningsdatum die op het S-99 staat. Controleer ook de mededelingen (S-147) betreffende openbare lezingen op nadere informatie, zoals bijv. datum uit roulatie genomen. NOOT VERTALER: in het Nederlands, i.i.g. in NL, is het op het moment van schrijven (02/2020) mogelijk in jw.org rechtstreeks van het beeldscherm te kopiëren, 15 lezingen tegelijk, en die kopieën te gebruiken. Deze lijst bevat namelijk zowel de vereiste nummers als de thema's en is altijd actueel.
    Je kunt de lezingen uit de Lijst met Openbare Lezingen (S-99) kopiëren en plakken en naderhand <a href="#revised_public_talk_outlines">herziene openbare lezingen updaten</a>. Geüpdatete lezingen zijn te vinden door op jw.org onder 'documenten' te filteren op de herzieningsdatum die op het S-99 staat. Controleer ook de mededelingen (S-147) betreffende openbare lezingen op nadere informatie, zoals bijv. datum uit roulatie genomen. NOOT VERTALER: in het Nederlands, i.i.g. in NL, is het op het moment van schrijven (02/2020) mogelijk in jw.org rechtstreeks van het beeldscherm te kopiëren, 15 lezingen tegelijk, en die kopieën te gebruiken. Deze lijst bevat namelijk zowel de vereiste nummers als de thema's en is altijd actueel.
    changed by Marc Theunissen .
    Copy to clipboard
  2. Je kunt de lezingen uit de Lijst met Openbare Lezingen (S-99) kopiëren en plakken en naderhand <a href="#revised_public_talk_outlines">herziene openbare lezingen updaten</a>. Geüpdatete lezingen zijn te vinden door op jw.org onder 'documenten' te filteren op de herzieningsdatum die op het S-99 staat. Controleer ook de mededelingen (S-147) betreffende openbare lezingen op nadere informatie (zoals bijv. datum uit roulatie genomen).
    Je kunt de lezingen uit de Lijst met Openbare Lezingen (S-99) kopiëren en plakken en naderhand <a href="#revised_public_talk_outlines">herziene openbare lezingen updaten</a>. Geüpdatete lezingen zijn te vinden door op jw.org onder 'documenten' te filteren op de herzieningsdatum die op het S-99 staat. Controleer ook de mededelingen (S-147) betreffende openbare lezingen op nadere informatie (zoals bijv. datum uit roulatie genomen).
    changed by Marc Theunissen .
    Copy to clipboard
04 Mar ‘20 19:46