08 Mar ‘20 14:36
Marc Theunissen changed 1 translations in Dutch on TheocBase. Hide changes
  1. Als je meer gegevens, zoals geschiedenis, wilt invoeren, kan het nuttig zijn een complete lijst bij te houden van lezingen die uit de roulatie zijn genomen en van herziene schema's, samen met de bijbehorende datums, om zo een juiste verbinding met de lezingnummers te maken. Zie voor het bijwerken vn openbare lezingen het onderdeel <a href="#revised_public_talk_outlines">Herziene openbare lezingen</a> .
    Als je meer gegevens, zoals geschiedenis, wilt invoeren, kan het nuttig zijn een complete lijst bij te houden van lezingen die uit de roulatie zijn genomen en van herziene schema's, samen met de bijbehorende datums, om zo een juiste verbinding met de lezingnummers te maken. Zie voor het bijwerken vn openbare lezingen het onderdeel <a href="#revised_public_talk_outlines">Herziene openbare lezingen</a> .
    changed by Marc Theunissen .
    Copy to clipboard
  2. Als je meer gegevens, zoals geschiedenis, wilt invoeren, kan het nuttig zijn een complete lijst bij te houden van lezingen die uit de roulatie zijn genomen en van herziene schema's, samen met de bijbehorende datums, om zo een juiste verbinding met de lezingnummers te maken. Zie voor het bijwerken van openbare lezingen het onderdeel <a href="#revised_public_talk_outlines">Herziene openbare lezingen</a> .
    Als je meer gegevens, zoals geschiedenis, wilt invoeren, kan het nuttig zijn een complete lijst bij te houden van lezingen die uit de roulatie zijn genomen en van herziene schema's, samen met de bijbehorende datums, om zo een juiste verbinding met de lezingnummers te maken. Zie voor het bijwerken van openbare lezingen het onderdeel <a href="#revised_public_talk_outlines">Herziene openbare lezingen</a> .
    changed by Marc Theunissen .
    Copy to clipboard
08 Mar ‘20 14:36