19 Nov from 11:47am to 11:54am
Boštjan changed 2 translations in Slovenian on TheocBase. Hide changes
  1.  
  2. Pred urejanjem podatkov preveri, ali si naložil zadnje spremembe, po končanem urejanju pa ne pozabi podatkov še sinhronizirati. V nasprotnem primeru se lahko zgodi, da bodo lokalne spremembe med sinhronizacijo prepisane, če bodo podobne spremembe že obstajale v oblaku; kot skrbnik boš o takšnem sporu obveščen.
    Pred urejanjem podatkov preveri, ali si naložil zadnje spremembe, po končanem urejanju pa ne pozabi podatkov še sinhronizirati. V nasprotnem primeru se lahko zgodi, da bodo lokalne spremembe med sinhronizacijo prepisane, če bodo podobne spremembe že obstajale v oblaku; kot skrbnik boš o takšnem sporu obveščen.
    changed by Boštjan .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. Če boš po tem času kot <strong>skrbnik</strong> sinhroniziral podatke z drugo napravo, se ti bo prikazalo pogovorno okno s sporočilom, da so bili podatki v oblaku izbrisani. V pogovornem oknu je treba izbrati <strong>Da</strong> ali <strong>Nadaljuj</strong>, da se lokalni podatki na tej napravi zavržejo in nadomestijo s podatki v oblaku. Če <strong>nisi skrbnik</strong>, se ti koraki izvedejo samodejno.
    Če boš po tem času kot <strong>skrbnik</strong> sinhroniziral podatke z drugo napravo, se ti bo prikazalo pogovorno okno s sporočilom, da so bili podatki v oblaku izbrisani. V pogovornem oknu je treba izbrati <strong>Da</strong> ali <strong>Nadaljuj</strong>, da se lokalni podatki na tej napravi zavržejo in nadomestijo s podatki v oblaku. Če <strong>nisi skrbnik</strong>, se ti koraki izvedejo samodejno.
    changed by Boštjan .
    Copy to clipboard
19 Nov from 11:47am to 11:54am