11 Oct ‘22 22:03
Marc Theunissen changed 1 translations in Dutch on TheocBase. Hide changes
  1. rechts van de naam staan symbolen die tonen wie niet zo vaak of niet onlangs voor bepaalde toewijzingen (als hieronder beschreven) zijn gebruikt <br> ☐☐☐☐☐ betekent dat iemand geen van deze toewijzingen had <br> ☑☑☑☐☐ staat voor de groep met een gemiddeld aantal toewijzingen <br> ☑☑☑☑☑ duidt degenen met de meeste toewijzingen aan <br> 🌕 betekent het langste en 🌑 het kortste tijdsbereik.
    rechts van de naam staan symbolen die tonen wie niet zo vaak of niet onlangs voor bepaalde toewijzingen (als hieronder beschreven) zijn gebruikt <br> ☐☐☐☐☐ betekent dat iemand geen van deze toewijzingen had <br> ☑☑☑☐☐ staat voor de groep met een gemiddeld aantal toewijzingen <br> ☑☑☑☑☑ duidt degenen met de meeste toewijzingen aan <br> 🌕 betekent het langste en 🌑 het kortste tijdsbereik.
    changed by Marc Theunissen .
    Copy to clipboard
  2. rechts van de naam staan symbolen die tonen wie niet zo vaak of niet onlangs voor bepaalde toewijzingen (als hieronder beschreven) zijn gebruikt <br> ☐☐☐☐☐ betekent dat iemand geen van deze toewijzingen had <br> ☑☑☑☐☐ staat voor de groep met een gemiddeld aantal toewijzingen <br> ☑☑☑☑☑ duidt degenen met de meeste toewijzingen aan <br> 🌕 betekent de langste en 🌑 de kortste periode.
    rechts van de naam staan symbolen die tonen wie niet zo vaak of niet onlangs voor bepaalde toewijzingen (als hieronder beschreven) zijn gebruikt <br> ☐☐☐☐☐ betekent dat iemand geen van deze toewijzingen had <br> ☑☑☑☐☐ staat voor de groep met een gemiddeld aantal toewijzingen <br> ☑☑☑☑☑ duidt degenen met de meeste toewijzingen aan <br> 🌕 betekent de langste en 🌑 de kortste periode.
    changed by Marc Theunissen .
    Copy to clipboard
11 Oct ‘22 22:03