18 Aug from 4:32pm to 4:33pm
Yogrt changed 3 translations in Dutch on Website. Hide changes
  1. Al je besloten hebt welke pod het beste past, bijvoorbeeld gebaseerd op %{poduptime}, of op basis van aanbevelingen van mensen die je vertrouwt, meld je daar dan aan en creëer een profiel met net zo veel of weinig persoonlijke informatie als je wilt. Jij bepaalt wat je wilt delen!
    Al je besloten hebt welke pod het beste past, bijvoorbeeld gebaseerd op %{poduptime}, of op basis van aanbevelingen van mensen die je vertrouwt, meld je daar dan aan en creëer een profiel met net zo veel of weinig persoonlijke informatie als je wilt. Jij bepaalt wat je wilt delen!
    changed by Yogrt .
    Copy to clipboard
  2. Als je besloten hebt welke pod het beste past, bijvoorbeeld gebaseerd op %{poduptime}, of op basis van aanbevelingen van mensen die je vertrouwt, meld je daar dan aan en creëer een profiel met net zo veel of weinig persoonlijke informatie als je wilt. Jij bepaalt wat je wilt delen!
    Als je besloten hebt welke pod het beste past, bijvoorbeeld gebaseerd op %{poduptime}, of op basis van aanbevelingen van mensen die je vertrouwt, meld je daar dan aan en creëer een profiel met net zo veel of weinig persoonlijke informatie als je wilt. Jij bepaalt wat je wilt delen!
    changed by Yogrt .
    Copy to clipboard
  1. Begin met het volgen van #tags (onderwerpen) die je interesseren. Dat kan bijvoorbeeld zijn #muziek, #fotografie, #privacy, #linux, alles wat je maar leuk vindt. Plaats ook een bericht met de #nieuwhier tag om je zelf te introduceren. Dat is alles, je bent nu lid van de actieve diaspora* gemeenschap.
    Begin met het volgen van #tags (onderwerpen) die je interesseren. Dat kan bijvoorbeeld zijn #muziek, #fotografie, #privacy, #linux, alles wat je maar leuk vindt. Plaats ook een bericht met de #nieuwhier tag om je zelf te introduceren. Dat is alles, je bent nu lid van de actieve diaspora* gemeenschap.
    changed by Yogrt .
    Copy to clipboard
  2. Begin met het volgen van #tags (onderwerpen) die je interesseren. Dat kunnnen bijvoorbeeld zijn #muziek, #fotografie, #privacy, #linux, alles wat je maar leuk vindt. Plaats ook een bericht met de #nieuwhier tag om je zelf te introduceren. Dat is alles, je bent nu lid van de actieve diaspora* gemeenschap.
    Begin met het volgen van #tags (onderwerpen) die je interesseren. Dat kunnnen bijvoorbeeld zijn #muziek, #fotografie, #privacy, #linux, alles wat je maar leuk vindt. Plaats ook een bericht met de #nieuwhier tag om je zelf te introduceren. Dat is alles, je bent nu lid van de actieve diaspora* gemeenschap.
    changed by Yogrt .
    Copy to clipboard
  1. In diaspora* ben je zelf de eigenaar van jouw informatie. Je draagt het eigendom of gebruiksrecht niet over aan wie dan ook. Met diaspora* zijn jouw vrienden, jouw gedrag en jouw content helemaal je eigen zaak... niet van ons! Bovendien bepaal je zelf wie te zien krijgt wat je wilt, door gebruik te maken van Aspecten.
    In diaspora* ben je zelf de eigenaar van jouw informatie. Je draagt het eigendom of gebruiksrecht niet over aan wie dan ook. Met diaspora* zijn jouw vrienden, jouw gedrag en jouw content helemaal je eigen zaak... niet van ons! Bovendien bepaal je zelf wie te zien krijgt wat je wilt, door gebruik te maken van Aspecten.
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  2. In diaspora* ben je zelf de eigenaar van jouw informatie. Je draagt het eigendom of gebruiksrecht niet over aan wie dan ook. Met diaspora* zijn jouw vrienden, jouw gedrag en jouw content helemaal je eigen zaak... niet van ons! Bovendien bepaal je zelf wie wat te zien krijgt, door gebruik te maken van Aspecten.
    In diaspora* ben je zelf de eigenaar van jouw informatie. Je draagt het eigendom of gebruiksrecht niet over aan wie dan ook. Met diaspora* zijn jouw vrienden, jouw gedrag en jouw content helemaal je eigen zaak... niet van ons! Bovendien bepaal je zelf wie wat te zien krijgt, door gebruik te maken van Aspecten.
    changed by Yogrt .
    Copy to clipboard
18 Aug from 4:32pm to 4:33pm