19 Aug from 5:55pm to 7:02pm
Pokornyanna changed 5 translations in Czech on Website. Hide changes
  1.  
  2. I když se diaspora* skládá z mnoha podů umístěných na celém světě, budeš ji vnímat jako jednu integrovanou síť. Nemusíš být na stejném podu jako tvé kontakty, aby si s nimi mohl komunikovat - pody mezi sebou komunikují souvisle v celém diaspora* univerzu. Vlastně na ně můžeš zcela zapomenout. Spojit se s někým na diaspora* je velmi lehké:
    I když se diaspora* skládá z mnoha podů umístěných na celém světě, budeš ji vnímat jako jednu integrovanou síť. Nemusíš být na stejném podu jako tvé kontakty, aby si s nimi mohl komunikovat - pody mezi sebou komunikují souvisle v celém diaspora* univerzu. Vlastně na můžeš zcela zapomenout. Spojit se s někým na diaspora* je velmi lehké: 
    changed by Pokornyanna .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. Vše, co je třeba udělat, je najít někoho, s kým se chceš spojit a přidat si ho do aspektů. (viz. dole více o aspektech). Vyhledáváš buť v políčku 'hledat' v černé horní liště, nebo přejedeš přes jméno dotyčného v proudu a objeví se ti tlačítko. Zdali znáš diaspora* ID adresu dotyčného (tvojejméno@podjméno.com), můžeš jí taktéž použít.
    Vše, co je třeba udělat, je najít někoho, s kým se chceš spojit a přidat si ho do aspektů. (viz. dole více o aspektech). Vyhledáváš buť v políčku 'hledat' v černé horní liště, nebo přejedeš přes jméno dotyčného v proudu a objeví se ti tlačítko. Zdali znáš diaspora* ID adresu dotyčného (tvojejméno@podjméno.com), můžeš taktéž použít.
    changed by Pokornyanna .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. Pak už je to pouze otázka zmáčknutí tlačítka s nadpisem 'Přidat kontakt' a vybrání aspektu do kterého ho chceš zařadit. Teď jste spojeni a můžete sdílet jako v každé jiné síti. Zdali je dotyčný dílem různých aspektů tvého života, máš možnost ho zařadit do vícero aspektů. Teď jste spojeni. Je to tak jednoduché.
    Pak je to pouze otázka zmáčknutí tlačítka s nadpisem 'Přidat kontakt' a vybrání aspektu do kterého ho chceš zařadit. Teď jste spojeni a můžete sdílet jako v každé jiné síti. Zdali je dotyčný dílem různých aspektů tvého života, máš možnost ho zařadit do vícero aspektů. Teď jste spojeni. Je to tak jednoduché. 
    changed by Pokornyanna .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. Mnoho sociálních sítí trvá na tom, aby si použil svou pravou identitu. diaspora* ne. Zde si můžeš vybrat, kým chceš býti a sdílet o sobě kolik chceš. Je to doopravdy na tobě, jak s jinými budeš interagovat.
    Mnoho sociálních sítí trvá na tom, aby si použil svou pravou identitu. diaspora* ne. Zde si můžeš vybrat, kým chceš býti a sdílet o sobě kolik chceš. Je to doopravdy na tobě, jak s jinými budeš interagovat.
    changed by Pokornyanna .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. Nejseš ve své interakci omezen. Sleduj fascinující lidi a pozoruj co mají co říci, nebo se poděl o svět se všemi. Sdílej fotky, umělecké díla, videa, muziku, slova - co si usmyslíš. Dej si volný průběh.
    Nejseš ve své interakci omezen. Sleduj fascinující lidi a pozoruj co mají co říci, nebo se poděl o svět se všemi. Sdílej fotky, umělecké díla, videa, muziku, slova - co si usmyslíš. Dej si volný průběh.
    changed by Pokornyanna .
    Copy to clipboard
19 Aug from 5:55pm to 7:02pm