03 Feb from 1:52pm to 1:53pm
ETJonasson changed 3 translations in Swedish on Website. Hide changes
  1. diaspora* skiljer sig helt från de flesta nätverk som du använder. Den är totalt decentraliserad, helt utan någon central "hub". Trots detta, är det väldigt enkel att ansluta, och kommunicera med människor. Så här gör man.
    diaspora* skiljer sig helt från de flesta nätverk som du använder. Den är totalt decentraliserad, helt utan någon central "hub". Trots detta, är det väldigt enkel att ansluta, och kommunicera med människor. här gör man.
    changed by Fonzer .
    Copy to clipboard
  2. diaspora* skiljer sig helt från de flesta nätverk som du använder. Den är totalt decentraliserad, utan någon central "hub". Trots detta, är det väldigt enkel att anslutas sig och kommunicera med människor. Så här gör man.
    diaspora* skiljer sig helt från de flesta nätverk som du använder. Den är totalt decentraliserad, utan någon central "hub". Trots detta, är det väldigt enkel att anslutas sig och kommunicera med människor. här gör man.
    changed by ETJonasson .
    Copy to clipboard
  1. diaspora* är ett nätverk i dess sanna bemärkelse, utan någon central bas. Det förekommer servrar (som kallas "pods") över hela världen, där varje pod innehåller data från de som valt att registrera sig hos den. Dessa pods kommunicerar med varandra oavbrutet, så du kan registrera med vilken pod som helst och kommunicera fritt med dina kontakter, varhelst de befinner sig i nätverket.
    diaspora* är ett nätverk i dess sanna bemärkelse, utan någon central bas. Det förekommer servrar (som kallas "pods") över hela världen, där varje pod innehåller data från de som valt att registrera sig hos den. Dessa pods kommunicerar med varandra oavbrutet, du kan registrera med vilken pod som helst och kommunicera fritt med dina kontakter, varhelst de befinner sig i nätverket.
    changed by Fonzer .
    Copy to clipboard
  2. diaspora* är ett nätverk i dess sanna bemärkelse, utan någon central bas. Det finns servrar (som kallas "pods") över hela världen, där varje pod innehåller data från de som valt att registrera sig hos den. Dessa pods kommunicerar med varandra oavbrutet, så du kan registrera med vilken pod som helst och kommunicera fritt med dina kontakter, varhelst de befinner sig i nätverket.
    diaspora* är ett nätverk i dess sanna bemärkelse, utan någon central bas. Det finns servrar (som kallas "pods") över hela världen, där varje pod innehåller data från de som valt att registrera sig hos den. Dessa pods kommunicerar med varandra oavbrutet, du kan registrera med vilken pod som helst och kommunicera fritt med dina kontakter, varhelst de befinner sig i nätverket.
    changed by ETJonasson .
    Copy to clipboard
  1. De flesta sociala nätverk sköts genom centraliserade servrar, ägda och skötta av företag som lagrar all privat data om deras användare. Denna information kan gå förlorad eller utnyttjas, och precis som alla system med en flaskhals, så påverkas hela systemet om ett fel med den centrala servern inträffar - nätverket blir långsamt eller fungerar inte alls. Det är även lättare för myndigheter att avlyssna.
    De flesta sociala nätverk sköts genom centraliserade servrar, ägda och skötta av företag som lagrar all privat data om deras användare. Denna information kan förlorad eller utnyttjas, och precis som alla system med en flaskhals, påverkas hela systemet om ett fel med den centrala servern inträffar - nätverket blir långsamt eller fungerar inte alls. Det är även lättare för myndigheter att avlyssna.
    changed by Fonzer .
    Copy to clipboard
  2. De flesta sociala nätverk sköts genom centraliserade servrar, ägda och skötta av företag som lagrar all privat data om deras användare. Denna information kan gå förlorad eller utnyttjas, och precis som alla system med en flaskhals, så påverkas hela systemet om ett fel med den centrala servern inträffar - nätverket blir långsamt eller fungerar inte alls. Det är även lättare för myndigheter att avlyssna trafik på nätverket.
    De flesta sociala nätverk sköts genom centraliserade servrar, ägda och skötta av företag som lagrar all privat data om deras användare. Denna information kan förlorad eller utnyttjas, och precis som alla system med en flaskhals, påverkas hela systemet om ett fel med den centrala servern inträffar - nätverket blir långsamt eller fungerar inte alls. Det är även lättare för myndigheter att avlyssna trafik nätverket.
    changed by ETJonasson .
    Copy to clipboard
03 Feb from 1:52pm to 1:53pm