07 Jan ‘14 14:48
Meneer changed 1 translations in Dutch on Website. Hide changes
  1. Begin met het volgen van #tags (onderwerpen) die je interesseren. Dat kunnnen bijvoorbeeld zijn #muziek, #fotografie, #privacy, #linux, alles wat je maar leuk vindt. Plaats ook een bericht met de #nieuwhier tag om je zelf te introduceren. Dat is alles, je bent nu lid van de actieve diaspora* gemeenschap.
    Begin met het volgen van #tags (onderwerpen) die je interesseren. Dat kunnnen bijvoorbeeld zijn #muziek, #fotografie, #privacy, #linux, alles wat je maar leuk vindt. Plaats ook een bericht met de #nieuwhier tag om je zelf te introduceren. Dat is alles, je bent nu lid van de actieve diaspora* gemeenschap.
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  2. Begin met het volgen van #tags (onderwerpen) die je interesseren. Dat kunnnen bijvoorbeeld zijn <span class="click">#muziek</span>, <span class="click">#fotografie</span>, <span class="click">#privacy</span>, <span class="click">#linux</span>, alles wat je maar leuk vindt. Plaats ook een bericht met de <span class="click">#nieuwhier</span> tag om je zelf te introduceren. Dat is alles, je bent nu lid van de actieve diaspora* gemeenschap.
    Begin met het volgen van #tags (onderwerpen) die je interesseren. Dat kunnnen bijvoorbeeld zijn <span class="click">#muziek</span>, <span class="click">#fotografie</span>, <span class="click">#privacy</span>, <span class="click">#linux</span>, alles wat je maar leuk vindt. Plaats ook een bericht met de <span class="click">#nieuwhier</span> tag om je zelf te introduceren. Dat is alles, je bent nu lid van de actieve diaspora* gemeenschap.
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
07 Jan ‘14 14:48