20 Jan from 8:34am to 8:36am
Meneer changed 2 translations in Dutch on Website. Hide changes
  1. Je kan iemand anders zijn profiel pagina zien door op hun naam of fotot te klikken. Hoeveel je van die person zijn profielinformatie te zien krijgt hangt af van de verbinding die je met hen hebt. Rechtsboven vind je een aspecten knop: deze is grijs als deze persoon niet in één van je aspecten zit; groen als ze dat wel zijn. Klik erop om ze toe te voegen tot een aspect.
    Je kan iemand anders zijn profiel pagina zien door op hun naam of fotot te klikken. Hoeveel je van die person zijn profielinformatie te zien krijgt hangt af van de verbinding die je met hen hebt. Rechtsboven vind je een aspecten knop: deze is grijs als deze persoon niet in één van je aspecten zit; groen als ze dat wel zijn. Klik erop om ze toe te voegen tot een aspect.
    changed by Randorix1 .
    Copy to clipboard
  2. Je kan iemand anders zijn profielpagina zien door op hun naam of foto te klikken. Hoeveel je van die persoon zijn profielinformatie te zien krijgt hangt af van de verbinding die je met hem of haar hebt. Rechtsboven vind je een aspecten knop: die is grijs als deze persoon niet in één van je aspecten zit; groen als je die persoon wel in een aspect hebt. Klik erop om ze toe te voegen tot een aspect.
    Je kan iemand anders zijn profielpagina zien door op hun naam of foto te klikken. Hoeveel je van die persoon zijn profielinformatie te zien krijgt hangt af van de verbinding die je met hem of haar hebt. Rechtsboven vind je een aspecten knop: die is grijs als deze persoon niet in één van je aspecten zit; groen als je die persoon wel in een aspect hebt. Klik erop om ze toe te voegen tot een aspect.
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  1. diaspora* werkt net zo. Je kunt contactpersonen in een "aspect" van je diaspora* zaadje plaatsen, gebaseerd op het aspect waartoe ze behoren in het echte leven. Op deze manier beheers je precies wie wat te zien krijgt van je op diaposra* plaatst. Je plaatst berichten en maakt ze zichtbaar voor één of meer aspecten. We leggen in de rest van deze instructies verder uit wat dit betekent..
    diaspora* werkt net zo. Je kunt contactpersonen in een "aspect" van je diaspora* zaadje plaatsen, gebaseerd op het aspect waartoe ze behoren in het echte leven. Op deze manier beheers je precies wie wat te zien krijgt van je op diaposra* plaatst. Je plaatst berichten en maakt ze zichtbaar voor één of meer aspecten. We leggen in de rest van deze instructies verder uit wat dit betekent..
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  2. diaspora* werkt net zo. Je kunt contactpersonen in een "aspect" van je diaspora* zaadje plaatsen, gebaseerd op het aspect waartoe ze behoren in het echte leven. Op deze manier beheers je precies wie wat te zien krijgt van wat je op diaspora* plaatst. Je plaatst berichten en maakt ze zichtbaar voor één of meer aspecten. We leggen in de rest van deze instructies verder uit wat dit betekent..
    diaspora* werkt net zo. Je kunt contactpersonen in een "aspect" van je diaspora* zaadje plaatsen, gebaseerd op het aspect waartoe ze behoren in het echte leven. Op deze manier beheers je precies wie wat te zien krijgt van wat je op diaspora* plaatst. Je plaatst berichten en maakt ze zichtbaar voor één of meer aspecten. We leggen in de rest van deze instructies verder uit wat dit betekent..
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
20 Jan from 8:34am to 8:36am