19 Dec from 8:54pm to 9:32pm
Meneer changed 12 translations in Dutch on Website. Hide changes
  1. Het woord "diaspora" refereert aan de verspreiding van zaden (of mensen) over een groot gebied. Dat is ook waarom ons logo een paardenbloem is, de asterisk in onze naam staat voor het pluisje. De afzondelijke accounts op diaspora* heten "<strong>zaadjes</strong>" en de servers waarop die accounts staan geregistreerd noemen we "<strong>pods</strong>". Je went er snel genoeg aan!
    Het woord "diaspora" refereert aan de verspreiding van zaden (of mensen) over een groot gebied. Dat is ook waarom ons logo een paardenbloem is, de asterisk in onze naam staat voor het pluisje. De afzondelijke accounts op diaspora* heten "<strong>zaadjes</strong>" en de servers waarop die accounts staan geregistreerd noemen we "<strong>pods</strong>". Je went er snel genoeg aan!
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  2. Het woord "diaspora" refereert aan de verspreiding van zaden (of mensen) over een groot gebied. Dat is ook waarom ons logo een paardenbloem is, de asterisk in onze naam staat voor het pluisje. De afzonderlijke accounts op diaspora* heten "<strong>zaadjes</strong>" en de servers waarop die accounts staan geregistreerd noemen we "<strong>pods</strong>". Je went er snel genoeg aan!
    Het woord "diaspora" refereert aan de verspreiding van zaden (of mensen) over een groot gebied. Dat is ook waarom ons logo een paardenbloem is, de asterisk in onze naam staat voor het pluisje. De afzonderlijke accounts op diaspora* heten "<strong>zaadjes</strong>" en de servers waarop die accounts staan geregistreerd noemen we "<strong>pods</strong>". Je went er snel genoeg aan!
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. Als je je diaspora* zaadje hebt verbonden aan je accounts bij andere services, dan kun je je bericht automatisch op die services plaatsen door op één of meer van die pictogrammen te klikken.
    Als je je diaspora* zaadje hebt verbonden aan je accounts bij andere services, dan kun je je bericht automatisch op die services plaatsen door op één of meer van die pictogrammen te klikken.
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. Als je begint te typen terwijl één of meer van die pictogrammen geselecteerd is, zal een teller aangeven hoeveel tekens je nog kunt gebruiken: 140 voor Twitter, 1000 voor Tumblr, 63206 voor Facebook. In diaspora* heb je zelfs 65535 tekens beschikbaar. De teller laat altijd het laagste beschikbare aantal zien; dus als je Twitter en Facebook hebt geselecteerd, dan wordt afgeteld vanaf 140 tekens.
    Als je begint te typen terwijl één of meer van die pictogrammen geselecteerd is, zal een teller aangeven hoeveel tekens je nog kunt gebruiken: 140 voor Twitter, 1000 voor Tumblr, 63206 voor Facebook. In diaspora* heb je zelfs 65535 tekens beschikbaar. De teller laat altijd het laagste beschikbare aantal zien; dus als je Twitter en Facebook hebt geselecteerd, dan wordt afgeteld vanaf 140 tekens.
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. Als je bericht langer is dan het aantal dat de aangesloten server aankan, dan wordt het daar gedeelde bericht ingekort met een link naar je bericht op diaspora*.
    Als je bericht langer is dan het aantal dat de aangesloten server aankan, dan wordt het daar gedeelde bericht ingekort met een link naar je bericht op diaspora*.
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. Om een openbaar bericht te plaatsen hoef je alleen de aspect selector knop op <span class="click">Openbaar</span> in te stellen en je bericht te typen. Als je dat nog niet eerder deed, introduceer jezelf dan bij de diaspora* gemeenschap door de <span class="click">#nieuwhier</span> tag te gebruiken. Hierdoor zien de mensen die de #nieuwhier tag volgen jouw bericht en kunnen je dan welkom heten. Voeg ook een paar van je interesses als #tags toe en je zult zien dat meer mensen met soortgelijke interesses je vinden. Je bericht kan iets zijn als:
    Om een openbaar bericht te plaatsen hoef je alleen de aspect selector knop op <span class="click">Openbaar</span> in te stellen en je bericht te typen. Als je dat nog niet eerder deed, introduceer jezelf dan bij de diaspora* gemeenschap door de <span class="click">#nieuwhier</span> tag te gebruiken. Hierdoor zien de mensen die de #nieuwhier tag volgen jouw bericht en kunnen je dan welkom heten. Voeg ook een paar van je interesses als #tags toe en je zult zien dat meer mensen met soortgelijke interesses je vinden. Je bericht kan iets zijn als:
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. Je zou ook een niet openbaar bericht kunnen maken. Als dat zo is, prima, je weet nu in ieder geval hoe het kan.
    Je zou ook een niet openbaar bericht kunnen maken. Als dat zo is, prima, je weet nu in ieder geval hoe het kan.
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. Vergeet niet dat er verschillende streams afhankelijk zijn van het overzicht dat je gebruikt: <span class="click">Stream</span>, <span class="click">Mijn activiteit</span>, <span class="click">@Vermeldingen</span>, <span class="click">Mijn Aspecten</span> of <span class="click">#Gevolgde Tags</span>. Hoewel het overzicht bepaalt welke berichten je in je stream ziet, kun je toch altijd op dezelfde manier interacteren met elk van de berichten in elk van de overzichten.
    Vergeet niet dat er verschillende streams afhankelijk zijn van het overzicht dat je gebruikt: <span class="click">Stream</span>, <span class="click">Mijn activiteit</span>, <span class="click">@Vermeldingen</span>, <span class="click">Mijn Aspecten</span> of <span class="click">#Gevolgde Tags</span>. Hoewel het overzicht bepaalt welke berichten je in je stream ziet, kun je toch altijd op dezelfde manier interacteren met elk van de berichten in elk van de overzichten.
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. De stream is een real-time overzicht van statusberichten. Als iemand die je volgt een bericht plaatst, dan wordt dat in jouw stream getoond. En je kunt reageren op zowel je eigen berichten, als die van anderen. Je kunt ook berichten van anderen "leuk" vinden en verder "delen" en als iemand iets publiceert dat je niet leuk vindt, dan kun je dat verbergen. Dit gebeurt allemaal in de stream, die je vindt onder het tekstinvoerveld.
    De stream is een real-time overzicht van statusberichten. Als iemand die je volgt een bericht plaatst, dan wordt dat in jouw stream getoond. En je kunt reageren op zowel je eigen berichten, als die van anderen. Je kunt ook berichten van anderen "leuk" vinden en verder "delen" en als iemand iets publiceert dat je niet leuk vindt, dan kun je dat verbergen. Dit gebeurt allemaal in de stream, die je vindt onder het tekstinvoerveld.
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. Bovenaan de account instellingen pagina staan vier links: Profiel, Account, Privacy en Diensten.
    Bovenaan de account instellingen pagina staan vier links: Profiel, Account, Privacy en Diensten.
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. Als er nog geen reacties staan bij een bericht, klik dan op <span class="click">Reageren</span> om het reactieveld te openen. Als er al reacties onder een bericht staan, wordt het reactieveld automatisch getoond. Als er meer dan drie reacties zijn geplaatst, dan worden alleen de drie laatste getoond. Je kunt de andere reacties wel laten weergeven door te klikken op
    Als er nog geen reacties staan bij een bericht, klik dan op <span class="click">Reageren</span> om het reactieveld te openen. Als er al reacties onder een bericht staan, wordt het reactieveld automatisch getoond. Als er meer dan drie reacties zijn geplaatst, dan worden alleen de drie laatste getoond. Je kunt de andere reacties wel laten weergeven door te klikken op 
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. Naast de <span class="click">Reageren</span> link zie je de <span class="click">Vind ik leuk</span> link. Die kan worden gebruikt om de schrijver van het bericht te melden dat je het bericht hebt gelezen het het waardeert, zonder te hoeven reageren. Als je op die link klikt, wordt je toegevoegd aan de telling van het aantal 'leukjes'. Als je op de teller klikt, zie je wie het bericht ook leuk vinden.
    Naast de <span class="click">Reageren</span> link zie je de <span class="click">Vind ik leuk</span> link. Die kan worden gebruikt om de schrijver van het bericht te melden dat je het bericht hebt gelezen het het waardeert, zonder te hoeven reageren. Als je op die link klikt, wordt je toegevoegd aan de telling van het aantal 'leukjes'. Als je op de teller klikt, zie je wie het bericht ook leuk vinden.
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. Als je van mening verandert, dan kun je je "leukje" verwijderen door op de <span class="click">Loslaten</span> link te klikken. Maar vergeet niet dat de schrijver van het bericht dat je eerder leuk vond, daar toen een melding van kreeg.
    Als je van mening verandert, dan kun je je "leukje" verwijderen door op de <span class="click">Loslaten</span> link te klikken. Maar vergeet niet dat de schrijver van het bericht dat je eerder leuk vond, daar toen een melding van kreeg.
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
19 Dec from 8:54pm to 9:32pm