21 Dec from 12:51pm to 1:28pm
Meneer changed 16 translations in Dutch on Website. Hide changes
  1. Meldingen en conversaties
    Meldingen en conversaties
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  2. Meldingen en gesprekken
    Meldingen en gesprekken
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  1. Je kunt binnen diaspora* communiceren door een bericht te delen met een groep volgers of, nog beter, met iedereen binnen diapora*, of door een bericht te sturen naar één of meer gemeenschappelijke contactpersonen. In dit deel richten we ons op het tekstveld en op de stream om berichten te plaatsen en om erop te reageren. Het plaatsen van privéberichten (die we conversaties noemen) behandelen we in %{part6_link}.
    Je kunt binnen diaspora* communiceren door een bericht te delen met een groep volgers of, nog beter, met iedereen binnen diapora*, of door een bericht te sturen naar één of meer gemeenschappelijke contactpersonen. In dit deel richten we ons op het tekstveld en op de stream om berichten te plaatsen en om erop te reageren. Het plaatsen van privéberichten (die we conversaties noemen) behandelen we in %{part6_link}.
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  2. Je kunt binnen diaspora* communiceren door een bericht te delen met een groep volgers of, nog beter, met iedereen binnen diapora*, of door een bericht te sturen naar één of meer gemeenschappelijke contactpersonen. In dit deel richten we ons op het tekstveld en op de stream om berichten te plaatsen en om erop te reageren. Het plaatsen van besloten berichten (die we gesprekken noemen) behandelen we in %{part6_link}.
    Je kunt binnen diaspora* communiceren door een bericht te delen met een groep volgers of, nog beter, met iedereen binnen diapora*, of door een bericht te sturen naar één of meer gemeenschappelijke contactpersonen. In dit deel richten we ons op het tekstveld en op de stream om berichten te plaatsen en om erop te reageren. Het plaatsen van besloten berichten (die we gesprekken noemen) behandelen we in %{part6_link}.
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  1. Deel 6 - Meldingen en conversaties
    Deel 6 - Meldingen en conversaties
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  2. Deel 6 - Meldingen en gesprekken
    Deel 6 - Meldingen en gesprekken
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  1. Meldingen en conversaties
    Meldingen en conversaties
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  2. Meldingen en gesprekken
    Meldingen en gesprekken
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  1. De laatste functie die je beslist moet kennen is "conversaties". Maar voor we dat doen, leggen we eerst de "Meldingen"-functie uit.
    De laatste functie die je beslist moet kennen is "conversaties". Maar voor we dat doen, leggen we eerst de "Meldingen"-functie uit.
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  2. De laatste functie die je beslist moet kennen is "gesprekken". Maar voor we dat doen, leggen we eerst de "Meldingen"-functie uit.
    De laatste functie die je beslist moet kennen is "gesprekken". Maar voor we dat doen, leggen we eerst de "Meldingen"-functie uit.
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  1. Conversaties
    Conversaties
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  2. Gesprekken
    Gesprekken
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  1. een conversatiepictogram (ook behandeld in %{part6_link});
    een conversatiepictogram (ook behandeld in %{part6_link});
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  2. een gesprekkenpictogram (ook behandeld in %{part6_link});
    een gesprekkenpictogram (ook behandeld in %{part6_link});
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. Als je dat wilt, dan kun je automatisch delen met iemand die begint om met jou te delen, zodat je automatisch over en weer deelt.
    Als je dat wilt, dan kun je automatisch delen met iemand die begint om met jou te delen, zodat je automatisch over en weer deelt.
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. De Diensten pagina toont je verbonden diensten (bijv. Facebook, Twitter, Tumblr) en maakt het mogelijk nieuwe diensten aan je diaspora* account toe te voegen.
    De Diensten pagina toont je verbonden diensten (bijv. Facebook, Twitter, Tumblr) en maakt het mogelijk nieuwe diensten aan je diaspora* account toe te voegen.
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  1. De drie genoemde opties richten zich op het verbinden met mensen die ja al kent. Maar soms zijn vreemden minstens zo interessant als mensen die je al langer kent. Een goede manier om die mensen te leren kennen is door #tags te volgen van de onderwerpen die jou interesseren. Berichten met die tags verschijnen dan in jouw stream en je kunt mensen met interessante of inspirerende berichten gaan volgen door ze in een van jouw aspecten op te nemen.
    De drie genoemde opties richten zich op het verbinden met mensen die ja al kent. Maar soms zijn vreemden minstens zo interessant als mensen die je al langer kent. Een goede manier om die mensen te leren kennen is door #tags te volgen van de onderwerpen die jou interesseren. Berichten met die tags verschijnen dan in jouw stream en je kunt mensen met interessante of inspirerende berichten gaan volgen door ze in een van jouw aspecten op te nemen.
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  2. De drie genoemde opties richten zich op het verbinden met mensen die je al kent. Maar soms zijn vreemden minstens zo interessant als mensen die je al langer kent. Een goede manier om die mensen te leren kennen is door #tags te volgen van de onderwerpen die jou interesseren. Berichten met die tags verschijnen dan in jouw stream en je kunt mensen met interessante of inspirerende berichten gaan volgen door ze in een van jouw aspecten op te nemen.
    De drie genoemde opties richten zich op het verbinden met mensen die je al kent. Maar soms zijn vreemden minstens zo interessant als mensen die je al langer kent. Een goede manier om die mensen te leren kennen is door #tags te volgen van de onderwerpen die jou interesseren. Berichten met die tags verschijnen dan in jouw stream en je kunt mensen met interessante of inspirerende berichten gaan volgen door ze in een van jouw aspecten op te nemen.
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  1. ga naar de profielpagina of ga met de muis over de naam in hje stream en wacht tot de zweefkaart verschijnt.
    ga naar de profielpagina of ga met de muis over de naam in hje stream en wacht tot de zweefkaart verschijnt.
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  2. ga naar de profielpagina of ga met de muis over de naam in je stream en wacht tot de zweefkaart verschijnt.
    ga naar de profielpagina of ga met de muis over de naam in je stream en wacht tot de zweefkaart verschijnt.
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  1. Je weet nu hoe je met mensen kunt delen en we hopelijk heb je al met iemand contact gemaakt. In dat geval zie je hun berichten in jouw stream en, als mensen ook met jou delen, heb je een nieuw podium voor je berichten. <strong>Het is nu tijd om te gaan publiceren.</strong>
    Je weet nu hoe je met mensen kunt delen en we hopelijk heb je al met iemand contact gemaakt. In dat geval zie je hun berichten in jouw stream en, als mensen ook met jou delen, heb je een nieuw podium voor je berichten. <strong>Het is nu tijd om te gaan publiceren.</strong>
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  2. Je weet nu hoe je met mensen kunt delen en hopelijk heb je al met een paar mensen contact gemaakt. In dat geval zie je hun berichten in jouw stream en, als mensen ook met jou delen, heb je een nieuw podium voor je berichten. <strong>Het is nu tijd om te gaan publiceren.</strong>
    Je weet nu hoe je met mensen kunt delen en hopelijk heb je al met een paar mensen contact gemaakt. In dat geval zie je hun berichten in jouw stream en, als mensen ook met jou delen, heb je een nieuw podium voor je berichten. <strong>Het is nu tijd om te gaan publiceren.</strong>
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  1. Met deze knop bepaal je wie jouw berichten kan lezen. Standaard is "Alle aspecten" geselecteerd, dat wil zeggen: iedereeen die je aan een van je aspecten hebt toegevoegd kan je bericht lezen, maar niemand anders. Als het bericht dat je plaatste alleen bestemd is voor je volgers en als de standaardinstelling "Alle aspecten" is, dan hoef je niets in te stellen voor het verzenden.
    Met deze knop bepaal je wie jouw berichten kan lezen. Standaard is "Alle aspecten" geselecteerd, dat wil zeggen: iedereeen die je aan een van je aspecten hebt toegevoegd kan je bericht lezen, maar niemand anders. Als het bericht dat je plaatste alleen bestemd is voor je volgers en als de standaardinstelling "Alle aspecten" is, dan hoef je niets in te stellen voor het verzenden.
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  2. Met deze knop bepaal je wie jouw berichten kan lezen. Standaard is "Alle aspecten" geselecteerd, dat wil zeggen: iedereeen die je aan een van je aspecten hebt toegevoegd kan je bericht lezen, maar niemand anders. Als het bericht dat je plaatste alleen bestemd is voor je volgers en als de standaardinstelling "Alle aspecten" is, dan hoef je verder niets in te stellen voor het verzenden.
    Met deze knop bepaal je wie jouw berichten kan lezen. Standaard is "Alle aspecten" geselecteerd, dat wil zeggen: iedereeen die je aan een van je aspecten hebt toegevoegd kan je bericht lezen, maar niemand anders. Als het bericht dat je plaatste alleen bestemd is voor je volgers en als de standaardinstelling "Alle aspecten" is, dan hoef je verder niets in te stellen voor het verzenden.
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. Voordat je hiermee begint moet je wel de inloggegevens van de betreffende servivce bij de hand hebben, want waarschijnlijk moet je de verbinding met diaspora* autoriseren, voordat de verbinding het doet.
    Voordat je hiermee begint moet je wel de inloggegevens van de betreffende servivce bij de hand hebben, want waarschijnlijk moet je de verbinding met diaspora* autoriseren, voordat de verbinding het doet.
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. Om met een andere service te vebinden klik je op de pictogram van die dienst bij <span class="click">Verbind diensten</span> in de rechterkolom van je stream. Als je binnen jezelfde browser ook al bent ingelogd op die service, dan ben je automatisch herkend. Als je nog niet bent ingelogd, dan vraagt de service om nu in te loggen. Als je bent ingelogd, dan vraagt de dienst of je dienst wilt koppelen. Accepteer dit en je kunt hierna berichten vanaf diaspora direct ook naar die dienst publiceren*!
    Om met een andere service te vebinden klik je op de pictogram van die dienst bij <span class="click">Verbind diensten</span> in de rechterkolom van je stream. Als je binnen jezelfde browser ook al bent ingelogd op die service, dan ben je automatisch herkend. Als je nog niet bent ingelogd, dan vraagt de service om nu in te loggen. Als je bent ingelogd, dan vraagt de dienst of je dienst wilt koppelen. Accepteer dit en je kunt hierna berichten  vanaf diaspora direct ook naar die dienst publiceren*!
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
  1.  
  2. Als je nu klikt in het tekst invoerveld, dan zie je het pictogram van die dienst onder het tekstveld. Klik op dit pictogram om te activeren en je bericht verschijnt ook in de tijdlijn van die dienst. Slim, nietwaar? Zie %{part5_link} voor meer informatie over het publicere naar verbonden diensten.
    Als je nu klikt in het tekst invoerveld, dan zie je het pictogram van die dienst onder het tekstveld. Klik op dit pictogram om te activeren en je bericht verschijnt ook in de tijdlijn van die dienst. Slim, nietwaar? Zie %{part5_link} voor meer informatie over het publicere naar verbonden diensten.
    changed by Meneer .
    Copy to clipboard
21 Dec from 12:51pm to 1:28pm